Şimdi Ara

HDMI KABLOSUN DA KI AYAR PROBLEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gecen gün söyledigim kabloYU aldim ama bir problem le karsilastim simdi grand turismo 5 oyunu nu oynarken cok güzel görüntü aliyom ama nedense o güzel görüntünün üstünde hafiften soluk siyah cizgiler gidiyor geliyor ileri geri dolasiyor neden acaba bir bilgisi olan varmi yoksa ayar hatasi mi var görüntü ayarlarinda yada grafik görüntüsünü iyi mi aktaramiyor kablo

• arkadaslar lütfen yardimci olun yoksa kabloyu alip götürücem yenisini alicam ne yapmaliyim
  • tv nin yakınlarında manyetik bir kaynak war mı ?? hoparlör filan ??
  • bence başka bir kabloyla denemende fayda var.
  • benimde son zamanlarda ilk PS3'ü açtığımda ekranda herşey birbirine girer oldu. Kablodan şüpheleniyorum bende. Bir süre sonra düzeliyor benim problem ama tırsmıyorda değilim. Sanırım modlar arasında geçiş yaparken(menüde) böyle karışmalar oluyor.
  • Kaliteli kablo kullanın derim. TV ile alakalıdır diyemiyorum çünkü sorun kablodan gibi geliyor bana...
  • bendeki kablo 4 Gamers 'ın hdmi kablosu. Kalitelidir diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 hdmi da ses sorunu yasayanlara
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kablo altın mı?Eğer bakırsa görüntüyü net iletmeyebilir.Birde kablonun dış kaplaması yumuşaksa kablo kırılmış,zarar görmüş olabilir.
  • 4 Gamers adını duymuştum ama kalitesini inan bilmiyorum. TeknoSa'dan aldığım Philips altın uçlu HDMI kablosunu kullanıyorum PS3'de. Herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar.
  • Philips HDMİ Gerçekten Çok İyi Bende Onu Kullanıyorum Fiyatıda Uygun (25 YTL Ankara'da Metro'da ) Kaliteside İyi He Eğer 160-170 Milyona En Sağlamından Bişi Alıcam Diyosanız Bilemem :)
  • yaa arkadaslar aödogim pakedin üstünde sunlar yaziyor

1080p full hd ve altin kaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okay020 -- 7 Kasım 2008; 16:01:22 >
  • arkadaslar biraz arastirdim problemi buldum eger dogruysa problem kablo da kabloyu yapan firma kablonun icindeki kaplamayi ince tutmus ben internette girdigim de wlan ile onun signalleri etkiliyormus anladigim kadariyla böyle okudum
  • çok mantıklı. hocam kalite farkı mutlaka vardır kablolarda. ama çokda pahallı birşey gerekmez diye düşünüyorum. 50-60 YTL'ye çok güzel kablolar var.
  • Hcam HDMI kablo bu. Ucuzu ve pahalısı arasında görüntü farkı olacağını hiç zannetmiyorum. Dijital veri aktarmıyomu sonuçta bu alet. Kablonda kırık veya ezilme olabilir mi?
  • tavsiye edeceginiz kaliteli kablo varmi memnun oldugunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: okay020

tavsiye edeceginiz kaliteli kablo varmi memnun oldugunuz

philips
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.