Şimdi Ara

HDMI SPLITTER VE SWITCH SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu gün birer adet hdmi switch ve splitter aldım ancak bağlantılar sonrası tv ye görüntü gelmyor. tek tek taktığımda sorun yok.

bağlantıyı şu şekilde yaptım;

switch e,
    ps3
    pc
    vu+duo uydu receiver hdmi
    onkyo 876
    bu cihazları giriyorum

splittera ise;

switchin out çıkışını splitterın in girişine giriyorum.
    splitterın 1-2-3-4 çıkışlarından ikisini ise tv ve 26"lcd hdmi monitöre giriş yapıyorum.

bağlantılar doğru olmasına rağmen neden görüntü alamam acaba? çözüm için yardım rica ederim.

• Switchin çıkışını 876 nın girişlerinden birine , 876 nın çıkışını da splitter'ın girişine bağlamalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 18 Ekim 2010; 19:55:59 >
  • amf23,

ben amfiyi sürekli açık bırakmamak adına splitter ve switch üzerinden gitmek istiyorum. yani evde ben yokken amfi çalışmayacak şekilde olmalı.
  • amaç kısaca bu

HDMI SPLITTER VE SWITCH SORUNU
  • Evde siz olmayınca sadece uydu receiver ve PC devrede olacak gibi gözüküyor. Diğer cihazlar 876 açılmadıkça çalışmayacak (876'da pass through var mı bilmiyoum, varsa sadece pass through tanımlı input'taki cihaz 876 kapalıykende çalışabilecek)

Hiç mi görüntü alamıyorsunuz?, 876 açıkken görüntü geliyor mu?

Ben bağlantılarda bir sorun görmedim, sadece grafikte bağlantısı olmayan lcd monitör var, umarım ona bakmadınız?
  • aslında 876 ya bağlı olan wdlive ps3 ü de switch üzerinden tv ye bağlayacaktım ama görüntü alamayınca iş yattı.

ne yaptımsa switchin out çıkışını splitterın in girişine bağladığımda görüntü alamıyorum. sadece splitter yada sadece switch bağladığımda sorun yok.

lcd monitör pc ye bağlı olduğu için onun bağlantısını yapmamıştım.
  • hdmi matrix ile sorunu çözdüm. splitter ile switch i iade ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Displayport kablo sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

hdmi matrix ile sorunu çözdüm. splitter ile switch i iade ettim.

Ne marka hdmi matrix aldınız? Sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilir miyim?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.