Şimdi Ara

hdmi to hdmi kablo ile hdmi to dvi bağlantısı kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet gençler var mı pc - tv bağlantılarından anlayan.

problem şu ,,

elimde hdmi to hdmi kablo var.

ekran kartım ati hd4850. arkada 3 çıkış var. normal monitör çıkışı,, hdmi çıkışı ve dvi çıkışı.

ammaaaa sanırım ordaki hdmi aslında dvi çıkışı. sadece içerden bir adaptörle dvi çıkışını hdmi olarak dışarı vermişler.

neden derseniz. tv ile pcyi hdmi to hdmi ile bağlıyorum. ekranları algıla diyorum görüyor. ama hdmi - dvi bağlantısı olarak görüyor.

bende dolayısıyla tvden görüntü alamıyorum.

ama sorun bu haliyle görüntü alabilmek.

NOT: yarın hdmi kablonun ucuna dvi çevirici takacam,, has ve has hdmi-dvi bağlantısı olacak ve aynı zamanda görüntü de tvye gelecek ama onu bu haliyle çözebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansekerci -- 22 Temmuz 2012; 3:21:00 >

• Selam
    Eğer TV'de HDMI girişi varsa, HDMI to HDMI kablo sorunu çözecektir. Fakat HDMI to DVI olarak görüntü aktarırsanız, bir de ses kablosu kullanmanız gerekecektri. Çünkü, DVI çıkışlarında sadece görüntü aktarılabilmektedir.

Ses ve görüntü aktarmak için mecburen HDMI to HDMI kablo kullanmak durumundasınız kardeş..
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Eğer TV'de HDMI girişi varsa, HDMI to HDMI kablo sorunu çözecektir. Fakat HDMI to DVI olarak görüntü aktarırsanız, bir de ses kablosu kullanmanız gerekecektri. Çünkü, DVI çıkışlarında sadece görüntü aktarılabilmektedir.

Ses ve görüntü aktarmak için mecburen HDMI to HDMI kablo kullanmak durumundasınız kardeş..
    Kolay gelsin..

tvde var hdmi girişi. pcde de var (gibi görünüyor). pcnin arkasındaki girişin yanında HDMI yazıyor. hem pcdeki hem de tv deki hdmi girişlerine kabloyu takıyorum. pcden ekranları algıla dediğimde ""bir hdmi-dvi bağlantısı algılandı. sesde istiyorsan ayrıca bir ses bağlantısı yapman lazım"" tarzında uyarı veriyor.

sorun ses değil,, görüntü bi gelse sesi ayrıca halledecem. ama görüntüyü tvde çıkaramıyorum.

hem ben hdmi to hdmi kablosu takarken neden pc bana hdmi-dvi bağlantısı algılandı diyor. kafamı kurcalayan bu. acaba diyorum sorun burda mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.