Merhabalar ekran kartım sapphire rx580 nitro+ 4gb yaklaşık 4 ay boyunca vatandan aldığım s-link marka vga-hdmi dönüştürücü ile kullanıyordum. Elektrikler gittikten sonra normalde monitörde kablo çıktığında kablo takılı değil uyarısı verir ama bilgisayarı açtığımda monitör sanki bilgisayar hiç açılmamış gibi alttaki ışığı yanıp sönüyor. Monitörü direk anakarta taktığımda çalışıyor dönüştürücüyüde başka bilgisayarlarda denediğimdede çalışıyor ama benim bilgisayarıma iş gelince böyle oluyor. Televizyona takıyorum bilgisayarı televizyondan görüntü geliyor. Bazenleri televizyon ve monitör takılıyken ekrana görüntü geliyor ve birkaç gün idare ediyor ama direk elektrik kesintisi yada ekran kartı güncellemesi olduğunda yine aynı sorun yani kafası estiğinde geliyor kafası estiğinde gidiyor. 1920x1080 3B seçeneğinde kullanıyorken oluyordu bu durum ama 1280x720 3B dede aynı sorun karşımda şans eseri bazenleri görüntü geliyor. Ekran kartı driverını silip tekrar yükledim sorunum devam ediyor lütfen yardımcı olun. Monitör : SAMSUNG SyncMaster 2033 Ekran Kartı : SAPPHIRE RX580 Nitro+ 4GB VGA/HDMI Dönüştürücü : S-LINK SL-HVS12 |
Bildirim