Şimdi Ara

HDMI tuhaf bir sorun yardım gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarda 2 HDMI çıkışı var. Biri anakartın (MSI B650-S Wifi) diğeri ekran kartının (XFX 6750 XT).

Oyunlarda performans almak için monitöre (Samsung M7) bağlamak üzere ekran kartının HDMI çıkışını tercih etmem gerekiyormuş. Öyle de yaptım gerçekten performans ciddi arttı.

Ama bu sefer de ses gidiyor. Hoparlör falan almak istemiyorum, monitörün kendi ses kalitesi fena değil.

Şimdi bu sorunu en efektif nasıl çözerim?

Normal bir jak bağlantısı ile mi?

2. bir HDMI kablosu ile mi?

Yoksa ekran kartının zaten sesi iletmesi gerekmiyor mu? Acaba o konuda mı bir şeyi eksik yaptım?

• denetim masasından ses kartını bağladığın monitöre secicen 2 çift ekran olduğu için 2 tane ses kartı var.

HDMI tuhaf bir sorun yardım gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 29 Temmuz 2024; 13:9:19 >
  • Eyvallah ama ses kartını da monitöre normal 3,5 jak ile bağlamam gerekecek değil mi? Onu yapmadan ekran kartına bağladığım HDMI sesi monitöre iletmez?

• Ve evet süper bir şey keşfettim. Bu monitörde ses girişi yok! Şimdi ne yapacağım? Mecbur hoparlör mü alacağım?

• dtacha D kullanıcısına yanıt
    HDMI kullanıyorsanız ayrıca jack'a gerek yok ses iletiliyor zaten HDMI üzerinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buldum evet ekran kartı hallediyormuş gerek yokmuş ekstra bir şeye

çözüm şurada:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    İlginç Bir Klavye Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.