Şimdi Ara

hdtv için component mi? hdmi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Samsung LE40R72B LCD televizyonumda, dvd seyretmek için 175 liraya aldığım philips 5140 dvd/divx player ve component çıkış kullanıyorum. Görüntü kalitesinden memnunum. Philips 5900 veya Samsung 850 gibi hdmi çıkışlı bir dvd player almadım.
    bu konuda karar verme aşamasında olanlar, farklı marka bir dvd playerlar ve PT-AE500E projector kullanarak yapılmış görüntülü testlerin olduğu şu sayfadaki resimleri karşılaştırabilirler. Bence, pekçok durumda component çıkışla 720p alınan görüntü ile, hdmi çıkışlı bir up-scale dvd oynatıcının verdikleri arasında fark yok.
    şimdiki up-scaler dvd oynatıcıların firmware'lerinin, firma dışındakilerce değiştirilememesi (Zoran Vaddis chipset) sebebiyle, mediatek chipsetli philips 5140 tercih ettim. Türkiye'de Philips'in firmware desteği verdiğini ve Samsung'un şimdiye kadar bu desteği vermediğini hepimiz biliyoruz
    Bulabilsem aslında 5500s alacaktım ama, piyasada bulmak çok zor.
    http://www.cdfreaks.com/article/276/5

Gelecekte HD-DVD veya Blue-RAY oynatıcı veya HD çıkışlı bir uydu alıcısı kullandığımda hdmi girişi kullanırım

• ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkannnn -- 12 Temmuz 2006; 16:27:53 >
  • cok guzel bir inceleme bulmussun
    tesekkurler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.