Şimdi Ara

Head & Shoulders sen nasıl bir belasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
36.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet şuanda uyuyamıyorsam ve afro yani bonus gibi olan saçlarımı mikrop kaptı sanıp kestirdiysem ve dermovate isimli saç losyonunu kullanmaktan saçlarım beyazladıysa ve pudra birazda olsa kurutuyor diyerek yatmadan önce saçıma pudra döküyorsam ve kısacık saçlarım gün boyu bir de keçe gibi oluyorsa .....(bu noktaları doldurmak forumda yasak.)

ilk önce bu yaz olanı anlatayım sadece

2 senedir saçımda(kafa derimde ve saç diplerimde) sivilce problemi çekiyorum hepsi şu lanet olası şampuan yüzünden olduğunu farkettiğim günden beri ne yapacağıma karar veremedim. 1 ay önce bonus olan kıvırcık ve harika saçlarımı 3 numaraya sırf bu sivilce illeti yüzünden vurdurdum hava alır ve belki kurur diye sonrasında da babam aktardan bir sabun almıştı onu kullanıyordum(adını bilmiyorum isteyen olursa öğrenirim) hem sebamed şampuanımı hemde head & shoulders mentollü şampuanımı bırakmıştım. saçımı kestirene kadar genelde önce sebamed ile 2 kere köpürtür yıkar ardından head&shoulders mentollü ile yıkar durular ve duştan çıkardım(ferahlatsın diye en son onu kullanıyordum.) Kestirince aşırı derecede kafamda rahatlama olmuştu. size şöyle söyleyeyim yumuşacık ve aşırı derecede rahat olan harika pamuk gibi(çok abarttım.) yastıklarımın üzerine kafamı koyamazken artık yatıyor ve döne döne bir uyku uyuyordum.(bundan önce mecburen yüzüstü veya yastığı boynuma koyarak yatıyordum.)

fakat ben 2 gün önce sıcaktan aşırı derecede bunalmışken şu mentollü head & shoulders ı tekrar kullanayım dedim. Kullandım harikaydı rahatlattı serinletti ama akşam üzeri kafamın içinde sanki iltihap bombası patlatmışlar gibi kocaman ve sarı iltihaplı sivilceler doluştu. bayram çikolatası etksidir diye geçiştirdim fakat dün akşam ayrıntılı düşününce head shoulders dan olduğunu anladım bugün hemen cildiyeye gittim durumu anlattım saçımı gösterdim ve yüzüm kollarım ve göğüsümde de sivilceler olduğu için doktor direk roaccutane ve klomaks antibiyotik verdi. Yarından itibaren başlıyorum. 2 gecedir artık uykudan sızacak duruma gelene kadar yani sivilce acılarını takmayacak kadar bekliyorum ve öyle yatıyorum(sızıyorum.) Siz siz olun bu belaya bulaşmayın

edit: forumda da konusu açılmış daha öncehttp://forum.donanimhaber.com/m_31380444/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 25 Ağustos 2012; 2:57:16 >

• Okumadım ama iyi şampuandır la.
  • eskiden badem yağı ve mentollü olanını kullanırdım, şimdi syoss hacime geçtim. tek beğendiğim özelliği duşakabin kapısını açınca kafanın donmasıydı onun dışında tırt bir şampuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Okumadım ama iyi şampuandır la.

Keşke okusaydın. Okuduktan sonra bu mesajı yazsaydın akıl sağlığından şüphe ederdim hocam zaten
  • saç 3 kere şampuanlanmaz bi kere bu da problem yaratıyor olabilir. en fazla 2 kere kullanmalısın bir banyoda -ki bu uyarı şampuanların üzerinde de var diye hatırlıyorum ben okumuştum birinin üzerinden-. kısaca kimyasal sonuçta onlar çok kullanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

eskiden badem yağı ve mentollü olanını kullanırdım, şimdi syoss hacime geçtim. tek beğendiğim özelliği duşakabin kapısını açınca kafanın donmasıydı onun dışında tırt bir şampuan

Aynen hocam o his harika Bende o yüzden kullanıyordum zaten.
  • kafan surmedogin sey kalmamis arkadas hala erimediysen kalk git 2 rekat sukur namazi kil.

geçmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae_

saç 3 kere şampuanlanmaz bi kere bu da problem yaratıyor olabilir. en fazla 2 kere kullanmalısın bir banyoda -ki bu uyarı şampuanların üzerinde de var diye hatırlıyorum ben okumuştum birinin üzerinden-. kısaca kimyasal sonuçta onlar çok kullanma.

Forumda daha öncede açılmış konusu yalnız değilmişim.

http://forum.donanimhaber.com/m_31380444/tm.htm

hiç okumadım ve duymadım ama bundan sonra benim için şampuan devri kapandı. belki sadece sebamed
  • Bu kişi blok vesaire vesaire...
  • Bioblas kullanıyorum. Bana kalırsa piyasada ki en iyi şampunlardan birisi. Bitkisel bir şampuan. Tabi kimyasallar gibi iyi temizlemiyor o ayrı.
  • şampuan olayı kişiden kişiye göre değişiyor. bir sürü çeşit şampuan kullandım ama sadece head&shoulders kepek sorunumu çözdü diğerleri daha çok kepek yaptı. tam tersi şekilde oda arkadaşımada head&shoulders ve diğerleri kepek yaptı ama blendax yapmadı. o zaman anladım kişiye göre şampuan değişiyor
  • Head & Shoulders En dandik 1. şampuan budur 2.si ise clear dır siz siz olun Elidor kullanın...
  • özet varmı okumadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

kafan surmedogin sey kalmamis arkadas hala erimediysen kalk git 2 rekat sukur namazi kil.

geçmis olsun.

Sağolasın öncelikle

şuanda kafamda en az 20-30 tane sivilce var. Kafam derim erimiş ve boş olsaydı emin ol daha rahat olurdu.
  • Bende kullanıyorum,sivilce falan görmedim
  • Ben Head&shoulders limon kullanıyorum o da iyi
  • Saçlarım kıvırcık ve dökülüyor yaşım 18, head & shoulders kullanıyorum annemin dediğine göre 2 günde bir yıkamam lazımmış ama ben üşengeçliğim yüzünden 2 günde bir yıkamıyorum. Hemde mentollü kullanıyorum gerçekten kötü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Private

şampuan olayı kişiden kişiye göre değişiyor. bir sürü çeşit şampuan kullandım ama sadece head&shoulders kepek sorunumu çözdü diğerleri daha çok kepek yaptı. tam tersi şekilde oda arkadaşımada head&shoulders ve diğerleri kepek yaptı ama blendax yapmadı. o zaman anladım kişiye göre şampuan değişiyor

Hocam bilemeyeceğim ben aynı zamanda Sebamed kepeğe karşı etkili kullanıyordum. Kepeği onun çözdüğünü düşünüyorum. :)

Bu arada bence piyasadaki en iyi şampuan Sebamed ve en iyi cilt sabunuda yine sebameddir. en az 1 ay kullanmayan bilemez
  • Clear MAN mentollü kullanıyorum eskiden kepek sorunum vardı 2 gündür kullanıyorum tık yok gerçekten kepek azaldı clear man mentolü 1 numara ferahlatıyoda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

Saçlarım kıvırcık ve dökülüyor yaşım 18, head & shoulders kullanıyorum annemin dediğine göre 2 günde bir yıkamam lazımmış ama ben üşengeçliğim yüzünden 2 günde bir yıkamıyorum. Hemde mentollü kullanıyorum gerçekten kötü mü?

Bence saçlar günlük yıkanması gerekmektedir.( Saç uzunluğunuzu bilmiyorum. Ben eski saçlarımı günde 2 kere yıkıyordum şimdi ise günde 1)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.