Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
681.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0RK

Ironbark demişken bugünkü arenadan bir görüntü:

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Sanırsam 6-7 tane Ironbark geldi 3 tanesini aldım

Ironbark OP

• Arkadaşlar az önce 100 golda aldığım pack ten çıkanlara bakın nasıl sizce ? İlk legendary kartım bu arada mukla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerit -- 3 Ocak 2014; 20:26:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerit

Arkadaşlar az önce 100 golda aldığım pack ten çıkanlara bakın nasıl sizce ? İlk legendary kartım bu arada mukla

1 Legendary, 2 Rare, 2 Golden... Harika bir Pack yakalamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtlar1971 -- 3 Ocak 2014; 21:06:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar az önce 100 golda aldığım pack ten çıkanlara bakın nasıl sizce ? İlk legendary kartım bu arada mukla

Hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

quote:

1 Legendary, 2 Rare, 2 Golden... Harika bir Pack yakalamışsın.

Teşekkür ediyorum darısı sizinde başınıza

• quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

Teşekkür ederim darısı sizinde başınıza
  • quote:

quote:

Darısı başınıza inşallah

• quote:

Çok şanslı bir pack olmuş cidden, hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

quote:

Çok şanslı bir pack olmuş cidden, hayırlı olsun :)

Ne yalan söyliyim arenaya girecek havam yoktu , dedim pack alayım 2 rare çıksa kâfi dedim kendi kendime . Böyle bişeyler karşılaştım :)

• Arkadaşlar dün başladım. 5-6 tane görev bitirdim. Çok iyi anladığım söylenemez oyunu ne yapmam lazım ? İzleyeceğim bir yol söyler misiniz ?
  • bunun açık betası ne zaman yahu 3 ocak diye okumuştum sanki bi yerde yanlış mı hatırlıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

bunun açık betası ne zaman yahu 3 ocak diye okumuştum sanki bi yerde yanlış mı hatırlıyorum ?

yanlış hatırlamıyorsam 7 ocak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

bunun açık betası ne zaman yahu 3 ocak diye okumuştum sanki bi yerde yanlış mı hatırlıyorum ?

2 -3 gün önce izlediğim bir streamde 1 Ocak ile 10 Ocak arasında açık beta' ya geçiş yapacağı söylendi fakat ne kadar doğru bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 4 Ocak 2014; 19:13:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Arkadaşlar dün başladım. 5-6 tane görev bitirdim. Çok iyi anladığım söylenemez oyunu ne yapmam lazım ? İzleyeceğim bir yol söyler misiniz ?

Bütün karakterleri açtıysan, My Collection kısmına girip kendine deste hazırlamakla başlayabilirsin. Paket almanı ve Arenaya girmeni önermem kendini geliştirdikçe girsen daha iyi olur. Canlı yayınlarıda izleyebilirsin fakat şu şu yolları izle şuna göre oyna demek biraz yanlış olur çünkü bizim söylediklerimiz sana yardımcı olmayacak ama verebileceğim en iyi tavsiye deste oluştururken de Arena' da oynarkende mana dalgalanmasına dikkat etmen gerek. My collection kısmına gelip New Deck dediğin zaman karakterini seçtikten sonra tekrar mouse ile karakterin üstüne gelirsen orada mana dalgalanmasını görebilirsin. Mana dalgalanması piramit şeklinde olmalı yeni başlayanlar için. Tepe noktası 2 ve 3 daha sonra da kademe kademe aşağı düşmeli. Standart akrtlara sahip olduğun için bu kartlarla kombo kurmak çok zor. Aşağıdaki linkten kurulmuş en stabil basic destelere ulaşabilirsin.

http://i.imgur.com/Fv7bMWv.jpg

Ayrıca sürekli oynaman gereken bir oyun. Kendini geliştirip olasılıkları değerlendirmen gerekli. Masa kontrolünü yani Board Control denlin şeyi elinde tutman gerekli ve dikkatli oynaman gerekli. Hiçbir zaman karşıdaki karakterin yüzüne vurma ta ki masa kontrolünü eline geçirene kadar yoksa kendi sonunu elinle hazırlamış olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 4 Ocak 2014; 17:06:36 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar dün başladım. 5-6 tane görev bitirdim. Çok iyi anladığım söylenemez oyunu ne yapmam lazım ? İzleyeceğim bir yol söyler misiniz ?

Bütün karakterleri açtıysan, My Collection kısmına girip kendine deste hazırlamakla başlayabilirsin. Paket almanı ve Arenaya girmeni önermem kendini geliştirdikçe girsen daha iyi olur. Canlı yayınlarıda izleyebilirsin fakat şu şu yolları izle şuna göre oyna demek biraz yanlış olur çünkü bizim söylediklerimiz sana yardımcı olmayacak ama verebileceğim en iyi tavsiye deste oluştururken de Arena' da oynarkende mana dalgalanmasına dikkat etmen gerek. My collection kısmına gelip New Deck dediğin zaman karakterini seçtikten sonra tekrar mouse ile karakterin üstüne gelirsen orada mana dalgalanmasını görebilirsin. Mana dalgalanması piramit şeklinde olmalı yeni başlayanlar için. Tepe noktası 2 ve 3 daha sonra da kademe kademe aşağı düşmeli. Standart akrtlara sahip olduğun için bu kartlarla kombo kurmak çok zor. Aşağıdaki linkten kurulmuş en stabil basic destelere ulaşabilirsin.

Ayrıca sürekli oynaman gereken bir oyun. Kendini geliştirip olasılıkları değerlendirmen gerekli. Masa kontrolünü yani Board Control denlin şeyi elinde tutman gerekli ve dikkatli oynaman gerekli. Hiçbir zaman karşıdaki karakterin yüzüne vurma ta ki masa kontrolünü eline geçirene kadar yoksa kendi sonunu elinle hazırlamış olabilirsin.

Bütün karakterleri açmadım daha 3 karakter var elimde. Casual game oynuyorum. Ranked game oynadım 1 tane kaybettim. Epey zor geldi oyun. Adam 14 hp si olan taunt kartı oluşturdu bitirdi işimi. Bir de bi karakter geldi sürekli +8 heal basıyor kendine

• quote:

quote:

Hocam kurudm bu desteleri. İlk 17-18 tanelerini göstermiş gerisini kendi random dizdi. Mage basic destesini tamamladım onunla taklayım biraz. Diğer class'lar neye göre açılıyor ?

• Şu pack açma işini ne zaman yapmalıyım ?

2 Pack açma hakkı gözüküyordu ben de açtım :

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 4 Ocak 2014; 18:36:42 >

• quote:

Bozdur bozdur harca Adına sevindim

• quote:

Şu pack açma işini ne zaman yapmalıyım ?

2 Pack açma hakkı gözüküyordu ben de açtım :

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Görev yaptıktan sonra hediye geliyor 2 tane pack sanırım bütün kahramanları açınca geliyordu tam emin değilim. Fotoğraftaki desteler 10. seviye desteleri diğer karakterleriniz ile oynadığınız zaman level atlıyorsunuz ve basic kartları açıyorsunuz. Her karakterde 10. seviyeye ulaştığınızda fotoğraftaki desteleri eksiksiz kurabilirsiniz.

Diğer soruna gelicek olursak, ben asla paket almayı önermiyorum çünkü paket 100 gold değerinde, Arena' ya giriş ücreti 150 gold fakat 0-3 bile tamamlasanız Arena'yı 1 paket ve dust veya gold kazanıyorsunuz sonuçta daha kârlı olmuş oluyor. Günlük görevleri tamamlayarak altın kazanabilirsiniz ayrıca standart görevler çok altın veriyor ilk başta. örneğin 100 oyun kazan vs gibi. Ben ilk başta 3 4 paket gold ile aldım açıkçası pek yüzüm gülmedi çıkanlardan daha sonra Arena' yı keşfettim ve paramı biriktirip Arena' da harcadım en azından daha zevkli fakat denemek için paket alın tabi şanslıysanız Legendary kart düşürebilirsiniz ama ben gold saklamadan yanayım ayrıca ingilizceniz yeterli düzeydeyse vereceğim linke bakabilirsiniz takıldığınız bir yer olursa bana da sorabilirsiniz elimden gelidğince yardımcı olmaya çalışırım.

Başlangıç Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 4 Ocak 2014; 19:12:18 >

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Daha 3 tane karakter anca açmışken ranked girerek hatayı başta yapmışsın dostum. Tüm karakterleri aç. Oyun mantığı oturana kadar, nerde ne yapılacağını kestirene kadar pratik yap, ki bu genelde tüm karakterlerin basic card'larını açarken olur. Daha sonra casual atmaya başlarsın. Arena için de acele etme, casual'da biraz tecrüben olsun.

Bu arada altın harcama için de, çoğu kişi deste almaktansa arenaya altın harcamayı tercih ediyor ama ben usta olmayanların deste almasının daha karlı olacağını düşünüyorum. Arenada ödüller garanti bir deste + fazladan altınlar olur ki bu durumda zarar etmemek için en az 3 win almalısın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.