Hareketli derken ? Dün başladım bilgim yok oyun hakkında.
Kartın animasyonunu kastediyordum. Başka da bir farkı yok. Bana golden kart gelirse direk disenchant ederim, basic kartlar disenchant edilemediğinden onları kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Nihonto
arena birazcık hezimetle bitmiş olsa da allah bereket versin
*resim ekleyemiyorum ilginç
Bir Thalnos birde Edveen Van Cleef bir çıkmadı gitti. hayırlı olsun.
Blood imp epey iyi kart değil mi ? Bir streamer'ı izliyordum da bu karttan nefret ediyorum dedi. Adam profosyonel
quote:
Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard
Blood imp epey iyi kart değil mi ? Bir streamer'ı izliyordum da bu karttan nefret ediyorum dedi. Adam profosyonel
karşına gelince baya nefret edilesi oluyo aslında
quote:
quote:
Kungen diye bir adamı izliyorum adam epey iyi anladığım kadarıyla. En fazla izlenen de o. Bu karttan nefret ediyorum dedi. Warlock'a başladım ben de
quote:
quote:
quote:
Kungen diye bir adamı izliyorum adam epey iyi anladığım kadarıyla. En fazla izlenen de o. Bu karttan nefret ediyorum dedi. Warlock'a başladım ben de
bu oyunda nasıl bilmiyorum ama tam bi gamer Kungen. Eğer aoe damage gelmezse genelde eziyet oluyo warlock a karşı oynamak biraz da adamın şansı varsa
quote:
quote:
quote:
Kungen den çok daha başarılı oyuncular var. Kungen in ünü world of warcraft tan gelir. Efsane bir warrior tanktı.
Yggdrasil Asgard
kullanıcısına yanıt
Arkadaşın dediği gibi bir farkı yok normalinden sadece daha güzel gözüküyor ve disenchant ederken daha fazla dust veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Nuke General
quote:
quote:
quote:
Kungen den çok daha başarılı oyuncular var. Kungen in ünü world of warcraft tan gelir. Efsane bir warrior tanktı.
WoW oynamadım bilmiyorum
Yerdeki kartın hp'sini 2 ile çarptı karşımdaki Priest. Acaba o kartın ismi ne ? Bakmayı unuttum oynarken.
quote:
Yerdeki kartın hp'sini 2 ile çarptı karşımdaki Priest. Acaba o kartın ismi ne ? Bakmayı unuttum oynarken.
Yalnız Priest özellikle 7 hp'si olan bir şey atarsa ortadan kaldırmaya bak bir şekilde, yoksa divine spirit + divine spirit + inner fire ile 5 mana harcayarak tek atabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Naděje
quote:
Yalnız Priest özellikle 7 hp'si olan bir şey atarsa ortadan kaldırmaya bak bir şekilde, yoksa divine spirit + divine spirit + inner fire ile 5 mana harcayarak tek atabilir
Divine Sprit basic card'mış. Ben de kullanıyım bunu. Inner Fire çıktı bana pack'ten.
ne zaman arenam berbat geçse çok iyi kartlar düşüyo, iyi geçtiğinde 1-2 tane better anca geliyo.
nasıl bi şanssa artık bendeki
İlk arena bedavaymış. Girdim 3 maçta da kaybettim. Mage ile epey tecrübe edinmeme rağmen parçaladılar beni
Rank 19-18'larda geziyor. Buradan daha ileri gitmek için mecbur fazla kart lazım. Adamlardaki kartları görünce oynayasım gelmiyor bazen. Destem aşağıda. Tüm paramı 100'lük deste açmaya harcıyorum. Bir ara arenayı çözmeye çalıştım fakan beceremediğim için bir sürü para heba oldu :) ve hala anlayamadım arenadaki muhabbeti.
quote:
Orijinalden alıntı: konix
Rank 19-18'larda geziyor. Buradan daha ileri gitmek için mecbur fazla kart lazım. Adamlardaki kartları görünce oynayasım gelmiyor bazen. Destem aşağıda. Tüm paramı 100'lük deste açmaya harcıyorum. Bir ara arenayı çözmeye çalıştım fakan beceremediğim için bir sürü para heba oldu :) ve hala anlayamadım arenadaki muhabbeti.
Illidan bence güzel bir legendary değil. Onun yerine Ysera, Ragnaros ya da Sylvannas güzel olabilir. Shaman'ı pek bilmediğimden başka bir öneri getiremiyorum maalesef.
Arenada tek başına çok iyi olan kartlar tercih etmeye bak derim. Bir de mana dengesini iyi ayarlaman lazım. Genelde 2-3-4 manalı kartlara ağırlık vermek daha iyi oluyor.
Aslında Arena' yı anlatmak çok zor, dikkat ediceğiniz şeyleri söylemekten öteye gidemeyiz. Birkaç mesaj öncesinde mana dalgalanması var eğer daha tecrübeli arkadaşlar varsa ayrıntılı şekilde açıklayabilir. Birde olasılıkları düşünüp, gelecek hamlelere göre oynamak gerek azıcıkta dikaktli olursan 4+ win rahatlıkla alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: L[A]hor
Aslında Arena' yı anlatmak çok zor, dikkat ediceğiniz şeyleri söylemekten öteye gidemeyiz. Birkaç mesaj öncesinde mana dalgalanması var eğer daha tecrübeli arkadaşlar varsa ayrıntılı şekilde açıklayabilir. Birde olasılıkları düşünüp, gelecek hamlelere göre oynamak gerek azıcıkta dikaktli olursan 4+ win rahatlıkla alırsın.
Oyunu bayadır oynuyorum ama hiç arenaya gitmemiş birisi olarak nasıl oluyor anlatabilir misiniz. Destedeki mana dengesini ayarlarım o sorun değil zaten.
Şimdi arenaya girdiğimizde sıfırdan bir deste mi dizmemiz gerekiyor? Peki Hero seçebiliyor muyuz?
quote:
quote:
Oyunu bayadır oynuyorum ama hiç arenaya gitmemiş birisi olarak nasıl oluyor anlatabilir misiniz. Destedeki mana dengesini ayarlarım o sorun değil zaten.
Şimdi arenaya girdiğimizde sıfırdan bir deste mi dizmemiz gerekiyor? Peki Hero seçebiliyor muyuz?
3 hero seçme imkanı veriyor sana birini seçiyorsun. Kartlar da aynı şekilde 3 tane karttan birini seçe seçe 30 kart seçiyorsun. Ne kadar dikkat etsen de ilk girişinde pek iyi bir derece yapamazsan ümitsizliğe kapılmamalısın, arena biraz tecrübe ister. Tabi direk girip iyi bir derece de yapabilirsin, ama zor olduğunu söyleyebilirim.
quote:
quote:
Karşınıza rastgele 3 tane kahraman geliyor siz istediğinizi seçiyorsunuz daha sonra sizden kart seçmenizi istiyor fakat her seferinde karşınıza 3 kart geliyor siz bunlardan 1 tanesini seçiyorsunuz. Karşınıza gelen kartlar sizin sahip olduğunuz yada olmadığınız olabilir Arenada kartlar dahil herşey rastgele.