Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
681.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

Orijinalden alıntı: konix

quote:

Aslında Arena' yı anlatmak çok zor, dikkat ediceğiniz şeyleri söylemekten öteye gidemeyiz. Birkaç mesaj öncesinde mana dalgalanması var eğer daha tecrübeli arkadaşlar varsa ayrıntılı şekilde açıklayabilir. Birde olasılıkları düşünüp, gelecek hamlelere göre oynamak gerek azıcıkta dikaktli olursan 4+ win rahatlıkla alırsın.

Oyunu bayadır oynuyorum ama hiç arenaya gitmemiş birisi olarak nasıl oluyor anlatabilir misiniz. Destedeki mana dengesini ayarlarım o sorun değil zaten.

Şimdi arenaya girdiğimizde sıfırdan bir deste mi dizmemiz gerekiyor? Peki Hero seçebiliyor muyuz?

Karşınıza rastgele 3 tane kahraman geliyor siz istediğinizi seçiyorsunuz daha sonra sizden kart seçmenizi istiyor fakat her seferinde karşınıza 3 kart geliyor siz bunlardan 1 tanesini seçiyorsunuz. Karşınıza gelen kartlar sizin sahip olduğunuz yada olmadığınız olabilir Arenada kartlar dahil herşey rastgele.

Peki bu arenanın yararı ne peki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında Arena' yı anlatmak çok zor, dikkat ediceğiniz şeyleri söylemekten öteye gidemeyiz. Birkaç mesaj öncesinde mana dalgalanması var eğer daha tecrübeli arkadaşlar varsa ayrıntılı şekilde açıklayabilir. Birde olasılıkları düşünüp, gelecek hamlelere göre oynamak gerek azıcıkta dikaktli olursan 4+ win rahatlıkla alırsın.

Oyunu bayadır oynuyorum ama hiç arenaya gitmemiş birisi olarak nasıl oluyor anlatabilir misiniz. Destedeki mana dengesini ayarlarım o sorun değil zaten.

Şimdi arenaya girdiğimizde sıfırdan bir deste mi dizmemiz gerekiyor? Peki Hero seçebiliyor muyuz?

Karşınıza rastgele 3 tane kahraman geliyor siz istediğinizi seçiyorsunuz daha sonra sizden kart seçmenizi istiyor fakat her seferinde karşınıza 3 kart geliyor siz bunlardan 1 tanesini seçiyorsunuz. Karşınıza gelen kartlar sizin sahip olduğunuz yada olmadığınız olabilir Arenada kartlar dahil herşey rastgele.

Peki bu arenanın yararı ne peki?

Alıntıları Göster
    Gold ve kart başka bir getirisi yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ElwinVanDyke

Gold ve kart başka bir getirisi yok :)

Alıntıları Göster
    arenada mac kazaninca ekstradan ne veriyor? ben kazanamadiginda da 2 tane pack verdi, kaybettigimdede.... ne getirisi var kazanmanin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

arenada mac kazaninca ekstradan ne veriyor? ben kazanamadiginda da 2 tane pack verdi, kaybettigimdede.... ne getirisi var kazanmanin?

Pack sayısı değil, packten çıkanlar önemli. 2-3 winde 30-50 gold alırken 10+ winlerde 200+ gold geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Pack sayısı değil, packten çıkanlar önemli. 2-3 winde 30-50 gold alırken 10+ winlerde 200+ gold geliyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 4 pack açtım. Legendary kart yok. İşe yarayacak bir şey var mı ? Oyunda yeniyim
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    hunter la oynarsan sağlamdır.
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: siders

Bıraktım oyunu ya sarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: siders

Bıraktım oyunu ya sarmadı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, blizzard'ın açıklamasına göre bugün open betaya geçiliyordu sanırım.Nereden indireceğiz biz bu oyunu bilen varsa söylesin lütfen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Teneke1

Arkadaşlar, blizzard'ın açıklamasına göre bugün open betaya geçiliyordu sanırım.Nereden indireceğiz biz bu oyunu bilen varsa söylesin lütfen :)

Söylenilene göre bugün rank sıfırlaması var ayrıca gene söylenilene göre kapalı beta sonlanıcak fakat açık beta başlamıyacak açık beta için uzun bir yol var neden derseniz o kadar çok bug var ki açık betaya geçmek oyunun sonu olabilir. Son gün bugün betaya katılmak için key dağıtımı durduruluyor son fırsat yani.
  • quote:

quote:

Söylenilene göre bugün rank sıfırlaması var ayrıca gene söylenilene göre kapalı beta sonlanıcak fakat açık beta başlamıyacak açık beta için uzun bir yol var neden derseniz o kadar çok bug var ki açık betaya geçmek oyunun sonu olabilir. Son gün bugün betaya katılmak için key dağıtımı durduruluyor son fırsat yani.

Peki beta keyi nereden bulurum ?Acil olarak ?
  • quote:

quote:

quote:

Mesaj içinde söylemiştim orjinal sitesine gidip katılmanız gerek yada satın alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElwinVanDyke

quote:

quote:

quote:

Mesaj içinde söylemiştim orjinal sitesine gidip katılmanız gerek yada satın alırsınız.

Alıntıları Göster
    Kayıt olmuştum beta key için ama ne gelen var ne giden daha önce blizzarda hiç para yatırnadım geleceğinide sanmıyorum bu yüzden :)

• quote:

Kayıt olmuştum beta key için ama ne gelen var ne giden daha önce blizzarda hiç para yatırnadım geleceğinide sanmıyorum bu yüzden :)

Kısmet bu işler.
  • peki ne zaman resmi olarak cıkacak ve pay to play mi olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgartr

peki ne zaman resmi olarak cıkacak ve pay to play mi olacak?

Free 2 play olacak ama deste almak ya da arenaya girmek için para verebilirsin. Ancak bunlar oyundan kazandığın parayla da alınabilir. Oyunda achivementler dışında her 3 win 10 gold veriyor. Ayrıca arenada 1 deste + gold ya da dust kazanıyorsun. Win sayısına göre kazandığın gold değişiyor. Dust nedir dersen, craft için kullanılan şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

quote:

Orijinalden alıntı: ozgartr

peki ne zaman resmi olarak cıkacak ve pay to play mi olacak?

Free 2 play olacak ama deste almak ya da arenaya girmek için para verebilirsin. Ancak bunlar oyundan kazandığın parayla da alınabilir. Oyunda achivementler dışında her 3 win 10 gold veriyor. Ayrıca arenada 1 deste + gold ya da dust kazanıyorsun. Win sayısına göre kazandığın gold değişiyor. Dust nedir dersen, craft için kullanılan şey.

Alıntıları Göster
    Ben beta keyi buldum 1-2 el oynadım şimdilik zevkli gibi duruyor.Tabi wow oynamadığım için daha önce alışmam biraz zaman alacak.

• quote:

Ben beta keyi buldum 1-2 el oynadım şimdilik zevkli gibi duruyor.Tabi wow oynamadığım için daha önce alışmam biraz zaman alacak.

Alıntıları Göster
    rank ne zaman sifirlanacak? bilenler var mi?
  • quote:

rank ne zaman sifirlanacak? bilenler var mi?

Alıntıları Göster
    Son açtığım pack'ten bunlar çıktı. Yazılanlara göre bugün kapanıyor. Zaten 3 gündür oynuyorum

• quote:

Son açtığım pack'ten bunlar çıktı. Yazılanlara göre bugün kapanıyor. Zaten 3 gündür oynuyorum

Spellbender kartını ilk defa görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

quote:

Spellbender kartını ilk defa görüyorum

Oyunu bilmiyorum. 3 gündür oynuyorum nasıl olsa beta dönemi bitecek diye biriken gold'larla zevkine pack açıyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.