Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.750
Cevap
71
Favori
682.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapalı Beta 7 Ocak'ta bitiyor. Herhalde ara vermeden Açık Beta'ya geçerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Daha 3 tane karakter anca açmışken ranked girerek hatayı başta yapmışsın dostum. Tüm karakterleri aç. Oyun mantığı oturana kadar, nerde ne yapılacağını kestirene kadar pratik yap, ki bu genelde tüm karakterlerin basic card'larını açarken olur. Daha sonra casual atmaya başlarsın. Arena için de acele etme, casual'da biraz tecrüben olsun.

Bu arada altın harcama için de, çoğu kişi deste almaktansa arenaya altın harcamayı tercih ediyor ama ben usta olmayanların deste almasının daha karlı olacağını düşünüyorum. Arenada ödüller garanti bir deste + fazladan altınlar olur ki bu durumda zarar etmemek için en az 3 win almalısın.

Sürekli causal atıyorum. Mage epey kavradım. Arkadaşın verdiği linkten basic deste yaptım kendime. Güzel gidiyor şu anda. Mage'den sonra Priest class'ına geçeceğim. 1 kere rank girdim sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Şu pack açma işini ne zaman yapmalıyım ?

2 Pack açma hakkı gözüküyordu ben de açtım :

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Görev yaptıktan sonra hediye geliyor 2 tane pack sanırım bütün kahramanları açınca geliyordu tam emin değilim. Fotoğraftaki desteler 10. seviye desteleri diğer karakterleriniz ile oynadığınız zaman level atlıyorsunuz ve basic kartları açıyorsunuz. Her karakterde 10. seviyeye ulaştığınızda fotoğraftaki desteleri eksiksiz kurabilirsiniz.

Diğer soruna gelicek olursak, ben asla paket almayı önermiyorum çünkü paket 100 gold değerinde, Arena' ya giriş ücreti 150 gold fakat 0-3 bile tamamlasanız Arena'yı 1 paket ve dust veya gold kazanıyorsunuz sonuçta daha kârlı olmuş oluyor. Günlük görevleri tamamlayarak altın kazanabilirsiniz ayrıca standart görevler çok altın veriyor ilk başta. örneğin 100 oyun kazan vs gibi. Ben ilk başta 3 4 paket gold ile aldım açıkçası pek yüzüm gülmedi çıkanlardan daha sonra Arena' yı keşfettim ve paramı biriktirip Arena' da harcadım en azından daha zevkli fakat denemek için paket alın tabi şanslıysanız Legendary kart düşürebilirsiniz ama ben gold saklamadan yanayım ayrıca ingilizceniz yeterli düzeydeyse vereceğim linke bakabilirsiniz takıldığınız bir yer olursa bana da sorabilirsiniz elimden gelidğince yardımcı olmaya çalışırım.

Başlangıç Rehberi

Teşekkürler inceleyeceğim. Adamın niye 2 silahı var ? Benim 1 tane

Taunt'u nerde atmak lazım ? Bunları öğrenmem lazım

• quote:

quote:

Daha 3 tane karakter anca açmışken ranked girerek hatayı başta yapmışsın dostum. Tüm karakterleri aç. Oyun mantığı oturana kadar, nerde ne yapılacağını kestirene kadar pratik yap, ki bu genelde tüm karakterlerin basic card'larını açarken olur. Daha sonra casual atmaya başlarsın. Arena için de acele etme, casual'da biraz tecrüben olsun.

Bu arada altın harcama için de, çoğu kişi deste almaktansa arenaya altın harcamayı tercih ediyor ama ben usta olmayanların deste almasının daha karlı olacağını düşünüyorum. Arenada ödüller garanti bir deste + fazladan altınlar olur ki bu durumda zarar etmemek için en az 3 win almalısın.

Sürekli causal atıyorum. Mage epey kavradım. Arkadaşın verdiği linkten basic deste yaptım kendime. Güzel gidiyor şu anda. Mage'den sonra Priest class'ına geçeceğim. 1 kere rank girdim sadece

Basit desteler ile Rank 14-15 arasına kadar gelebiliyorsunuz Mage. Arena içinde iyice öğrenmeden girmemekte fayda var ben bayadır oynuyorum bu son birkaç gündür adam gibi oyun kazanmaya başladım eskiden ne zaman girsem 2-3 0-3 gibi sonuç alıyordum fakat şimdi 9-3 8-3 gibi sonuçlarla bitiriyorum. Yaptığım önceden farklı olan tek şey mana çizgisine dikkat etmek ilk mesaj dediğim piramit görünümünü yakalamaya çalışıyorum sürekli, yakalayamadığım zaman 2-3 veya 3-3 oluyor gene.

• quote:

Orijinalden alıntı: L[A]hor

quote:

quote:

Basit desteler ile Rank 14-15 arasına kadar gelebiliyorsunuz Mage. Arena içinde iyice öğrenmeden girmemekte fayda var ben bayadır oynuyorum bu son birkaç gündür adam gibi oyun kazanmaya başladım eskiden ne zaman girsem 2-3 0-3 gibi sonuç alıyordum fakat şimdi 9-3 8-3 gibi sonuçlarla bitiriyorum. Yaptığım önceden farklı olan tek şey mana çizgisine dikkat etmek ilk mesaj dediğim piramit görünümünü yakalamaya çalışıyorum sürekli, yakalayamadığım zaman 2-3 veya 3-3 oluyor gene.

Ben o mana olayını anlamadım. O çıkan pack'lerden işime yarayacak bir şey var mı ?

Inner Fire epey işe yarar dedi arkadaşım.

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Inner Fire Priest için iyi bir kart zaten Priest sınıfının özel kartı, blood imp' te çok iyi bir kartır.

Mana dediğim olayda mana curve denilen şey. Genelde bu şekilde görünmesi gerek en azından ben hep kurarken bu şekilde kuruyorum destelerimi. Bu şekilde destenin Türkçesi "güzel early game de ihtiyacınız olan yaratıklar var ayrıca sizi mid gameye kadar götürücek olan kartlarda yaratıklarda var bu süreç içinde karşı tarafa baskı yaptığınız için örneğin bir Mage ye karşı oynarken ona baskı yaptığınız için Flame Strike ve Polymorph gibi kartlarınıda kullanmış olucak late game de ise hata yapmazsanız ve sürekli masa kontrolünü elinizde tuttuysanız kazanmanız kesindir". Size şöyle söyliyim daha açıklayıcı olur. Aşağıdaki gördüğünüz dağılımı 1 level paladin ile Arena' ya girip kurmaya çalıştım ve sonuç olarakta hiç oynamadığım bir sınıf ile kartları bilmememe rağmen 7-3 gibi bir sonuç elde ettim. İlk önce yapmanız gereken diğer oyuncuların kurduğu basit decklerle deneyip deneyip sürekli maç yapmak yoksa alışamazsınız. Bir süre sonra gelecek adımı hatta rakibinizin yapacağı şeyi bile biliyor duruma geleceksiniz. En basitinden şöyle söyliyim şu anda kullandığım Rogue destesi ile oynarken Mage ye karşı oynuyorsam genelde 2. veya 3. turda genelde yem atarım ki elindeki FrostBolt kartını kullansın, daha sonra 4. tura kadar temizlik damage vs yaparım.Tur 4e geldiğinde gene dikkatli oynarım çünkü polymorph kartını kullanıcak biraz dişli birşeyler ortaya atıp gözünü korkutmaya çalışırım ki Polymorphu onun üstünde kullansın. Bu yaptığımın nedeni de late game denilen kısma geldiğimde elimde ki kartları bloke edemesin üstünlük bende olsun diye yoksa ilk oynadığınız kartta eğer önemliyse koyunla bakışmaya başlarsınız. Mekaniği çözmek çok zor değil fakat başarılı olmak için çokça oyun oynamalısınız ne kadar çok oyun oynarsanız elinizde olmasa bile kartları öğrenmiş olursunuz ne işe yarıyor çözersiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• Arkadaşlar biz bu oyunda pack felan satın alıyoruz da , bu packler beta dönemi bitince sıfırlanmaz değil mi? Diyelim ki sıfırlandı , ozaman blizzard harcadığımız miktarı hesabımıza geri mi yatırır?
  • Sıfırlanmayacak merak etmeyin. Hatta beta süresinde katılıp gerçek parayla birsey aldığınızda size özel bir kart veriyor işe yaramasa da Beta döneminde bulunduğunuzu belli ediyor.
  • Epey karışık oyun
  • beta key bulunuyor mu ? yoksa açık betayı beklemek mi lazım
  • wagenhaus W kullanıcısına yanıt
    Şanslıysan bulabilirsin.
  • quote:

Epey karışık oyun

Aslında pek karışık deil ama hiç world of warcraft oynamadıysan kartlar sana karışık gelebilir yavaş yavaş alışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

quote:

Epey karışık oyun

Aslında pek karışık deil ama hiç world of warcraft oynamadıysan kartlar sana karışık gelebilir yavaş yavaş alışırsın.

Hiç oynamadım. Uzun süredir LoL oynuyorum. Alıştım gibi. Mage'i kaptım. Hunter , Warrior , Rogue gibi class'ların ek silahlarını yok etmeyi , alan büyülerini , koyuna çevirmeyi falan çözdüm. Siz hangi class'ı tercih ediyorsunuz ?

Bir de kartlar bazen inanılmaz kötü geliyor. Kaybetmek kaçınılmaz oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Epey karışık oyun

Hiç oynamadım. Uzun süredir LoL oynuyorum. Alıştım gibi. Mage'i kaptım. Hunter Warrior , Rogue gibi class'ların ek silahlarını yok etmeyi , alan büyülerini , koyuna çevirmeyi falan çözdüm. Siz hangi class'ı tercih ediyorsunuz ?

Mage oynuyorum genelde.Kendine özel kartları çok güzel frost bolt,flame strike,Polymorph gibi çok güzel kartları var iyi durumda ve oynaması çok zevkli.

Kartların kötü gelmesi konusuna gelince şans işi oluyor bazen iyi kartlarıda geliyor kötüde casual ve ranked oyun için desteni iyi ayarlaman lazım ki kartların seni yarı yolda bırakmasın ve kötü durumdan seni kurtarsın.

• şu aşırı yavaş oynayanlara bazen gerçekten sinir oluyorum.Hayır alt tab da kalırsın anlarım tamam da elindeki tek kartı koyduktan sonra yapabileceği max hamle sayısı 2 yken neyi düşünüyosun veya bekliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

şu aşırı yavaş oynayanlara bazen gerçekten sinir oluyorum.Hayır alt tab da kalırsın anlarım tamam da elindeki tek kartı koyduktan sonra yapabileceği max hamle sayısı 2 yken neyi düşünüyosun veya bekliyosun

Tahmin süresi oluyor genelde de bazıları trollemek için sırf fünyenin çıkmasını bekliyor.
  • arena birazcık hezimetle bitmiş olsa da allah bereket versin

*resim ekleyemiyorum ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 5 Ocak 2014; 17:19:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Epey karışık oyun

Hiç oynamadım. Uzun süredir LoL oynuyorum. Alıştım gibi. Mage'i kaptım. Hunter Warrior , Rogue gibi class'ların ek silahlarını yok etmeyi , alan büyülerini , koyuna çevirmeyi falan çözdüm. Siz hangi class'ı tercih ediyorsunuz ?

Mage oynuyorum genelde.Kendine özel kartları çok güzel frost bolt,flame strike,Polymorph gibi çok güzel kartları var iyi durumda ve oynaması çok zevkli.

Kartların kötü gelmesi konusuna gelince şans işi oluyor bazen iyi kartlarıda geliyor kötüde casual ve ranked oyun için desteni iyi ayarlaman lazım ki kartların seni yarı yolda bırakmasın ve kötü durumdan seni kurtarsın.

Ayarladım hocam da bazen ilk elden replace ederken 6 ve 7 puanlık kartlarla baş başa kalıyorsun. O fişini çekiyor. Ufak da olsa böyle ihtimaller çıkıyor ortaya.

Bir de mage ile 20 level oldum. Arcane Intellect kartınından 4 tane var. Ama diğer ikili altın rengi. Anlamadım nedir bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 5 Ocak 2014; 18:02:23 >

• quote:

Ayarladım hocam da bazen ilk elden replace ederken 6 ve 7 puanlık kartlarla baş başa kalıyorsun. O fişini çekiyor. Ufak da olsa böyle ihtimaller çıkıyor ortaya.

Bir de mage ile 20 level oldum. Arcane Intellect kartınından 4 tane var. Ama diğer ikili altın rengi. Anlamadım nedir bu ?

Golden kartlar onlar. Özellik olarak bir farkı yok. Sadece hareketli.

• Hareketli derken ? Dün başladım bilgim yok oyun hakkında.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.