Şimdi Ara

Hearts of Iron 2 - Ayaklanma % sini nasıl azaltçam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hilelere baktım ama bulamadım, başka hile yada normal yöntem bilen var mı?

durum şu:
    romanya oldum ve bütün balkan ülkelerini aldım ama heryer ayaklancak, "norevolts" yazarak ayaklanmaları engelliyorum ama genede %45 ayaklanma oranı var bu da IC(Industriel Capacity)yi azaltıyor bu yüzden onu %0 yapmalıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosekuu -- 21 Haziran 2008; 13:19:21 >

• güvendiğin birliklerini isyan bölgesine yönlendir bölgenin üstüne sağ tıkladığında anti partisan duty seçeneğini seç 2 aylık bir süre falan ver kısmen azaltmaya yeter ama iyi birlik göndermezsen muhtemelen isyan şeklinde ters teper
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan85

güvendiğin birliklerini isyan bölgesine yönlendir bölgenin üstüne sağ tıkladığında anti partisan duty seçeneğini seç 2 aylık bir süre falan ver kısmen azaltmaya yeter ama iyi birlik göndermezsen muhtemelen isyan şeklinde ters teper

tamam ama çok fazla bölge var hepsine yetişemem ki, eğer bu dediğini "norevolts" hilesini kaldırarak yapacaksam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

quote:

güvendiğin birliklerini isyan bölgesine yönlendir bölgenin üstüne sağ tıkladığında anti partisan duty seçeneğini seç 2 aylık bir süre falan ver kısmen azaltmaya yeter ama iyi birlik göndermezsen muhtemelen isyan şeklinde ters teper

tamam ama çok fazla bölge var hepsine yetişemem ki, eğer bu dediğini "norevolts" hilesini kaldırarak yapacaksam?

bildiğim başka bir yol yok he belki dissent i düşürürsen bir nebze faydası olur ama tüm bölgeyi aldıysan en azından güvenliğini sağlıyacak kadar birliğinde olması gerekirdi ayrıca %0 yapma ihtimalin yok başka bir ülkenin toprağı olduğu için gördüğüm en minimum değer en iyi önlemlerle %7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan85 -- 21 Haziran 2008; 14:30:07 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

quote:

bildiğim başka bir yol yok he belki dissent i düşürürsen bir nebze faydası olur ama tüm bölgeyi aldıysan en azından güvenliğini sağlıyacak kadar birliğinde olması gerekirdi ayrıca %0 yapma ihtimalin yok başka bir ülkenin toprağı olduğu için gördüğüm en minimum değer en iyi önlemlerle %7

peki sağol gidip denicem

• tamam hileyle yolunu buldum, f12ye basıp "event 1005" yazınca her seferinde dissent %si 3 azalıyor, 15 kere fln yaptım bitti ayaklanma

ekleme:yeni aldığım şehirlerde dissent oranı %70-80lerden %25lere düştü, ama halen %0.00 yazıyor yukarda, neyse artık böyle idare edeceğiz buna da şükür :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosekuu -- 21 Haziran 2008; 17:15:28 >
  • @oguzhan85 en iyi önlemlerse en az %7 demişsin ama bir garnizon ile %0 yapmak bile mümkün =)

kosekuu şifreyi boşver... sayıcaklarımı yap

1- isyan çıkan şehirde dissent %30un üstüne çıkmışsa polis özelliği eklenmiş 2 birim garrison yolla bir süre sonra %0 olacaktır illa o zmn bi tane birlikte yeterli olur

2- madem yayılmacı bir politika izliyorsun diplomasinide buna göre ayarlamalısın... globalism ve baskıcılık ne kadar fazla olursa aldığın şehirlerde isyan o kadar az olur

3- national dissent denen şeyi düşürmenin formülü ise production menüsündeki ayarlar... en üstteki bölüme(adını hatırlamıyorum) ne kadar çok IC ayırırsan national dissent o kadar hızlı düşer

çöktüğüm ülkelerin topraklarının büyük kısmında %0 ayaklanma olur bu yöntemleri dene bakalım.. tabi baştan bi oyun aç herşeyi şifreyle yapmışsın alacağın şehirler için önceden garnizon hazırlamalısın ne kadar erken koyarsan o kadar iyidir.. bende başlarda şifreyle oynuyodum ama öğrendikten sonra şifreleri bıraktım... oyunun asıl zevki öyle çıkıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.