Şimdi Ara

HEARTS OF IRON ACİLLL YARDIMMMM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi delircemm ya şu ülkelerin içine ediyom da bi uçaklarda başarısızım bi de ele geçen topraklarda inanılmaz bi partizan oluyo nası yenecemm şu partizanlarıı MP ler pek bişi yapmıyoo????????

• valla uçaklar senin el başarı ile olcak şey...partizanları yok etmenin yolu ele geçirdiğin ülkeye bağımıslık vermekten veya beligrance ı düşürmekten geçio seçim senin.(ben olsam sonuna kadar uğraşırdım partisanlarla)
  • arkadsin dediklerinin dişinda her yilda bir diplomasiden cesitli degisikliler yapiyosun diplomasi sagci solcu gibi ordabir secenek vr occupied dissent-%40 fln yazio occupied dedigi senin dusmanlardan aldigin yerler yani bunu sonlarsan oralarda cikan ayaklanmalar azali buyuk olcuda ama tabi ana karanda ayaklanmalar biraz artar ve son olarak bi yerdeki ayaklanmayi azaltmak için ben oraya garrison koyuyorum yanina bide mp koy direk 0 a dusuruo ayaklanmayi
  • Ekonomi kısmındaki Consumer Goodsa bakmayı unutma.Altında bir değerde tutuyorsan national dissent her gün artar ve dolayısıyla partisan activityde artar.
  • zaten herseyin basi o dissent 0 olmassa hic biyerde ayaklanmayi inf,diremessin ama arkadasin dedigi aldigin toprklardaki ayaklanmalar hani % 25 %11 gibi yazio ya onlar i sifira indirmek
  • Hazır topic warken bende birşey sorayım Warsaw ı kuşattım 4bir yandan tanklar taburlar saldırıyorum düşmüyor şehir..Uçakla falanda bombalıyorum bana mısın demio tanklarımın hard attack ı 22-23 civarında ama yok düşmüyor şehir çıldırcam taktik verin
  • baq şimdi ilk önce nehirden geçeceklere engineer attach yap ; sora strategic bombardment yap sora nehireden gelenlere support attack de karadan kuşattıysan eğer onlara da attack de tactical bomber lara da ground attack de.. hala olmuyosa bi de ayrıca airborne dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eywallah deneyeym bakalım
  • ground atak dişinda adamlara giden supply konvoylarinida vur işe yariyo bide cas leri dene cok iyiler tactical bomberlarin ataginin nerdeyse 3 kati ataklari var sadece menzilleri az ve bence ordularini planli bicimde geri cek adamlar hemen ordularini cektigin yerklere kaydiracak ve bir yerdeki adam sayilari azalacak işte ozman saldir defans da daha az adamlari olacak bide yendeikten sonra kaçan orduyu bombala yok ediyosun diyer turlu kaçan ordular tekrara savunmaya katilio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.