Şimdi Ara

Heat Online ( NFS World Alternatif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 17 ağustosta yeni bir MMORG (MMO Racing Game) Open Betaya giriyor, Heat Online. Oyun F2P olacak. Özelliklere gelicek olursak;
    -Racing Crews (Clan gibi bir şey heralde)
    -Crew Turnuvaları ve ranking sistemi
    -Arabaları modifiye v.s edebileceğimiz shoplar
    -Çeşitli yarışmalar,Championship
    -Single Player Kariyer modu
    -Çeşitli yarış modları
    -Direksiyon sürüş modu

Site :www.heat-online.net

Bir kaç SS :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsankral67 -- 13 Ağustos 2010; 13:03:41 >

• güzel görünüyor ama open world mü olucak yoksa odalı şekildemi olucak bir bilgin var paylaşırsan sevinirim
  • Verdiğin site oyunun Kuzey Amerika sunucu sitesi. IP block konma ihtimali var. Ayrıca Maşallah yanımda birisi görse adult sitelere girdim zanneder o derece bir tasarım yapmışlar.
    Oyun open world değil sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 13 Ağustos 2010; 14:04:56 >
  • evet oyunun sitesi aynı adult siteler gibi olmuş
  • güzel bir oyuncu çekme yöntemi
  • abi peki bu oyunu simdi biz avrupa da oynuyamicak miyiz
  • Siteye bittim
    Not: Avaible in USA, Canada and Mexico.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 9 Eylül 2010; 11:39:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim icin bi arastirabilirmisniz avrupada ne zaman acik olucak diye ben dun indirdimdi de bu oyunu
  • Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz. Tmm cok iyi demisin de ben isvec te yasiyorum bu yuzden klavye de bazi harfler yok.

• resimler guzen, oynanis nasil bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

resimler guzen, oynanis nasil bilemem.

sitesindeki o mavi gözlü hatundan bahsediyosun demi kesin litvan kesin...evet oyun eu oldugunda belki bizde oynayabiliriz gibime gelio...
  • Hatunlar güzelmiş..
  • Ben bi banyoya gidiyim beyler, bide klavyedeki lekeler çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pwnz`

Ben bi banyoya gidiyim beyler, bide klavyedeki lekeler çıkar mı?

deterjanla yıka çıkmassa garantiye yolla alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsankral67

quote:

Orijinalden alıntı: Pwnz`

Ben bi banyoya gidiyim beyler, bide klavyedeki lekeler çıkar mı?

deterjanla yıka çıkmassa garantiye yolla alıyorlar

Gerek kalmadı bi tükürdüm gazeteyle sildim çıktı.
  • beyler oyun eğlenceli geçiyor ben 2 hafta önce başladım,1 haftaya kadar oyunda 2 3 tane türk vardı,şimdi türkten geçilmiyor.güzel oldu tabi bu.keşfedildi oyun yani.

Haber vereyim dedim

sorusu olan varsa pm alabilirim.
  • Oynayan çok kişi varmı bu oyunu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.