Şimdi Ara

hecarim build yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hecarim build yaptım nekadar iyi bilmiyorum inşallah yapabilmişimdir sizce nnasıl?

Gezgin çizmesi> Karayel> Donmuş balyoz> Hydra> buzdoğan eldiveni> "duruma göre defans itemi"

Rünler büyüklerde hareket hızı kırmızılarda hasar sarılarda zırh mavilerde büyü direnci sizce bu build nasıl?

• donmuş balyoz ile buzdoğan beraber fazla gelir ama denemek lazım onun dışında donmuş balyoz yerine günateşi pelerin daha iyi gider
  • Birde rylai çıktın mı adamı yerine sabitlersin artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hydra gereksiz. tek ofansif item iceborn alıp gerisi tank gidilmeli. Ana hasarın q ile sheen(iceborn veya tf) proclamak. ad oranları çok kötü skillerin
  • Full tank build yapıp sağa sola koşsan boynuz atsan sunfirenin pasifinden yararlansan AD itemlerden daha iyi damagge vurursun.
  • pd çıkan var hecarime, bide yanına ie çıkarsın oh mis.
  • Ofansif olarak sadece iceborn ve elder lizard al gerisi ful tank git karayel donmus felan hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

hydra gereksiz. tek ofansif item iceborn alıp gerisi tank gidilmeli. Ana hasarın q ile sheen(iceborn veya tf) proclamak. ad oranları çok kötü skillerin

katılıyorum, ratiolar iyi değil ayrıca jungler olarak çıkmamız gereken itemler var cc olarak iceborn alıp gerisini full tank gitmek en mantıklısı görünüyor.
  • kötü kötü kötü ve kötü, lizard itemi, iceborn, sunfire, armor/mr bot, spirit visage son item bot gibi karşına göre, late uzadığı taktir de lizard itemi tabii ki satılıp farklı bi item alınabilir, aynı build ile ranked'de penta attım geçen hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 20 Ağustos 2013; 8:09:35 >
  • @korkusuz444
     hecarim build yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal El

Birde rylai çıktın mı adamı yerine sabitlersin artık

• quote:

Orijinalden alıntı: QenwiR

quote:

Orijinalden alıntı: Khal El

Birde rylai çıktın mı adamı yerine sabitlersin artık

Kırmızıyıda alırsak adam geri geri gider mi abi ?
  • Hydra dışında fena değil hydra yerine günateş çık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.