Şimdi Ara

Heck yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu oyun bence çok yalan olmaya başladı ben chpry oynuyorum bakıyorum tanıdım kişilere hep ağlanıyolar neden heck yemekten ve şimdi bende ağlanıyorum bende heck yedim ve dünya kadar itemim gitti sadecene şu itemimi söleyim 2 tane +8 shard vardı elimde bu item oyun dışında para ile satanlar var tanesini 100ytl den başlıyo en ucuz olarak ve heck yemem dakkalık oldu diye bilirim size c2 serverdan c1 servera geciyodum oyun bana dc verdi ve yeniden girmeye calıştım ama char askıda gösterdi bana pc ye reset attın ve oyuna girdim bi baktım bon boşum siteye mail cektim bana sory dediler yani heck len mişim bişey yapamıyoz bu nasıl bi olay ben bide gold üyeliğim var sen bu oyunu kuruyosan ben ce vede para alıyosan ne den beni korumuyosun neden milleti heck yedirtiyosun doğru demiyom mu belkim benim düşün ceme göre bu heck olayın içinde Gm ler bile vardır ben böle düşün meye başladın ve bu bu durumdan da çok rahatsız olmaya başladım neden se he bana diye bilirsiniz Gm neden senin charına heck atsın Gm edit char yapabiliyo ( evet Gm edit char yapa biliyo ama yakalandı zaman oyundan atılıyo ve edit char yapmaları yasaklandı duyrulur ) bu güzden de Gm ler itemli kişilerin charlarını heck leyip para veren kişilere itemleri satıyo ola bilirler benim düşün ceme göre he diye bilirsiniz gene Gm istedi itemi basa biliyo ( ama Gm bastığı itemi satamas sattı anlaşıldı taktirde aynı şekilde ban ) ama neyse bu oyun yalan oldu ve o şekilde kalcak ben sadecene harcadım emeğe üzülüyom başka hiç bişeye değil harcadım emek ve alın teri kaldı sadecene bide şifremi değiştirmek istedim ama hala ondan da bi cevap gelmedi neden se yeni şifre hala ulaşmadı elime bu yönden bu oyuna küstüm ve çok küstüm ve bu olayı çok üzüyom

HECK SİZ OYUNLAR DİLERİN HEPİNİZE
    bende uyarı bide elinizdeki itemlerle Town girmeyin

• Bir defa o "heck" diil "hack" olacak zaten böyle forumlar bol bol açılıyor. C@nım sıkkın hepsini okuyamadım Biri özetini koyarsa sevinirim. Bir dahada böyle saçma bir topic açmazsan sevinirim.

Lütfen beni eleştirmeyin düşünce özgürlüğü bulunmaktadır. Herkes düşüncesini söyleyebilir fakat başka birine zarar verecek bir düşünceyse uygulayamaz...
  • çok haklısın sen charın hacklendiyse ve sen gold üye isen bu goldun parasını alman lazım sen siteye mesaj attığında niçin attında sory dedi?
  • insan bi geçmiş olsun der cold_nuke adamı direk eleştirmeye başlamışsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alijinjin

çok haklısın sen charın hacklendiyse ve sen gold üye isen bu goldun parasını alman lazım sen siteye mesaj attığında niçin attında sory dedi?

mesaj atmamın amacı itemlerim neden silindiği hakkındaydı gelen mesajın cevabı ise üstaki arkadaşın belirtiği gibi ( hack ) yemekmiş bunu sonucu ise server herhangi bişey yapamıyomuş yani mesaj bu ( Dear customer we are not performing any character restorations at this time. We are sorry for any inconvenience this may cause. Thank you for contacting KOL Customer Support. )
  • cokmu mutlu oldun senin emeğini çalsalar hemde pre iken böle elin kolun bağlı kalsın senide oz aman görelim

sanada cok geçmiş olsun kardes nedim ama bende senin gibi gm lerden süpheleniyorum çünkü yüksek lvlllı sağlam itemli charların bazıları gm tarafından nick deiştrilerek satılıor hatta yedikuleli buna bizzat şahit oldum demişti bence senin pre olman bi işe yaramaz kesinlikle gm lerin i... liidir bu
  • BENİMDE CHARIMIN ŞİFRESİNİ ABİMİN ARKADAŞI DEĞİŞTİRİP ÇALDI LVLIM 60 BUFFER DIM BELKİ BENİ TANIYAN OLUR BENİM CHARIMDA ABİM OYNUYODU AMA ASIL SAHİBİ BENİM CHARIMIN NİCKİ CARRY_13 BERKE DİYE TANITMIŞ OLABİLİR KENDİNİ BU CHARI GÖREN VARSA BANA MSJ ATSIN CHAR ARES DE VE CHARI ÇALMASINA BİR GM ARKADAŞI YARDIM ETMİŞ ARTIK GM LERDEN NEFRET EDİYORUM CHARIMI GERİ ALMAM İÇİN YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    permanent ban yedim (ibretlik)
    11 yıl önce açıldı
    GTA 5 Ban Yedim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler hack ancak trade atıpta kabul ederseniz yada cafede oynuyorsanız sizin şifrenizi gören biri yapabilir..onun için dikkatli olunuz...Ayrıcada k.o haklı bu hack konusunda..Hacklenen ve banlanan o kadar üye warki...Hangilerine yetişssinler...
  • EVDEN BAĞLANIYORUM TRADE HER ZAMAN BLOCKLU BaN YİĞECEK HARAKETLERDEN KAÇINIYORUM VE İÇİM RAHAT CHAR. ELİMDEN KOLAY KOLAY GİTMEZ
  • dostum hangisine yetişsinler diyorsun ama benim tam 6 milyar param gitti ve ben goldlu olmama rağmen elim kolum bağlı kaldım yapacaklaro şey çok basit roll back sorarım size neden bir se7en bir izmir veya bir odi(odi'ye ozellikle dikkat)itemleri calındığında hemen aynılarına kavuşuyorlar bizim yanlışımız nedir oyunda gmlere anabacı sovup saymamakmı onlara insan olduklarını hissettirmekmi yada adminlerden yardım beklemekmi arkadaşa gerçekten uzuldum dediğim gibi bende az sayılamıyacak itemler kaybettim 6 mil.shell v.s ama sana diyeceğim su ben hack yiyeli 1 hafta oldu ve inan 3 kez sana yazdıkları yazıların aynısı banada yazdılar inşallah sana bari yardım ederler cunku ben faydalarını göremedim.
  • Gold üyelikle ne alakası var bunun adam senin oturduğun makinaya trojan koymuştur veya sen bişiy indirmişsindir netten trojan virüsü bu virüste key loggera bağlıdır proagent gibi bişey bunun knightla ilgisi yok sen şifreni grinde direk olarak trojan senin şifrreyi kim bu virüsü kullanıyorsa onun maline ulkaştırmıştır ve senin karakterin şifrsiylede oyuna girip itemleri almıştır dua ette elaman şifreyi değiştirmemiş bu tamamen senin himalin yada cafedeysen cafenin ihmali antivirüs antispy programı kurulu değildir makinada gerci proagentler antivürs vb lerinede yakalnmıyor ne diyim kendine yan kanighonline ın hiç bi suçu yok sonuçta onlar da senin kullandığın şifreyle girmişler ne yapsın adamlar...soğuk bi su iç.
  • nasıl gitti charın onu söyle bari bize olmasın. cafede falan mı oynuyodun yoksa? bu oyun cafede oynanmaz kardeşim. dünya kadar parayı cafeciye verceksin o kadar emek harcıyacaksın sonra adam keylogger koycak bütün emekler boşa. bu oyunu cafede oynamak enayilik olur sadece paranızı sokağa atmak gibi bişey. o paralarla gider 12 ay taksitli bilgisayar alır üstüne 3 gb kotalı adsl alırsınız

trade hack diye bişey yok bırakın ya. 50 milyar tane adamla trade yaptım şu ana kadar bütün sağlam itemlerimi tradele aldım. hatta çoğu adam tradei bozup ironxbow yerine short bow falan koydu yani şerefsiz adamlardı. asıl onlar yapsa trade hack yapardı. sen trade yaparken adamın ip sini öğrenebilirsin ama ip yi bilince önemli olan keyloggerı yollamak o ip ye. gelsinler ip mi verim sıkıyosa hacklesinler charımı. bilgisayardan az buçuk anlarsanız hiçbişey de olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 17 Ocak 2006 17:52:01 >

• archeron biras buyuk lokma yemişsin ama buyuk atmayı bırakmamışsın siz hepinis adamı suçlu cıkardınız oysaki mağdur odur.ve istersen bi ip ni koy kardeş gerçekten kendine güveniyorsan ama bil ip in bir kişinin elinde oldu surece ki adsl de her acılışta değişir ama 7/24 acık dsl varsa sende ip ni bırak piyasada lamer cok
  • sitye nasıl mesaj atılıyo şivremi değiştirdim gelmedi nasıl mesaj atabilirim siteye
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

nasıl gitti charın onu söyle bari bize olmasın. cafede falan mı oynuyodun yoksa? bu oyun cafede oynanmaz kardeşim. dünya kadar parayı cafeciye verceksin o kadar emek harcıyacaksın sonra adam keylogger koycak bütün emekler boşa. bu oyunu cafede oynamak enayilik olur sadece paranızı sokağa atmak gibi bişey. o paralarla gider 12 ay taksitli bilgisayar alır üstüne 3 gb kotalı adsl alırsınız

trade hack diye bişey yok bırakın ya. 50 milyar tane adamla trade yaptım şu ana kadar bütün sağlam itemlerimi tradele aldım. hatta çoğu adam tradei bozup ironxbow yerine short bow falan koydu yani şerefsiz adamlardı. asıl onlar yapsa trade hack yapardı. sen trade yaparken adamın ip sini öğrenebilirsin ama ip yi bilince önemli olan keyloggerı yollamak o ip ye. gelsinler ip mi verim sıkıyosa hacklesinler charımı. bilgisayardan az buçuk anlarsanız hiçbişey de olmaz.

her zaman cafeci koymuyo o gün bizim arkadaş başka bir arkadaşla iddiaya girdi şifresi çalınaccak arkadaş k.o oynuyodu ama çalacak olan oynamaz k.oyu her zaman oturduğu masaya gece keylooger yerleştirdi ve ertesi gün k.o şifresiyle bütün şifreler elindeydi ve sırf gıcık olduğu için 55+ adamın şifresini başkasına vermişti o yüzden CAFELERE DİKKAT

• quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

nasıl gitti charın onu söyle bari bize olmasın. cafede falan mı oynuyodun yoksa? bu oyun cafede oynanmaz kardeşim. dünya kadar parayı cafeciye verceksin o kadar emek harcıyacaksın sonra adam keylogger koycak bütün emekler boşa. bu oyunu cafede oynamak enayilik olur sadece paranızı sokağa atmak gibi bişey. o paralarla gider 12 ay taksitli bilgisayar alır üstüne 3 gb kotalı adsl alırsınız

seni sonuna kadar destekliyorum hack felan traş ya pc kullanmasını bilen hiç bişeye yakalanmaz ve ben bunlara hacker demiyorum EZİK LAMER BOZUNTULARI diyorum...sen haklısın acheron kardeşim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.