Şimdi Ara

Hedef 1K Mezun Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
17
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene sınava girdim istediğim sonuç gelmedi (35K yaptım) sene başında Hacettepe BM istiyordum. Belki son aylar bırakmasam yapabilirdim ama çok bunalmıştım mayıs-haziran pek çalıştığım söylenemez.
    EDİT: SS EKLENDİ
    Hedef 1K Mezun Günlüğü
    Seneye hedefim ODTÜ veya Bilkent BM girmek. Bu sene evde çalışacağım. Her gün olmasada arada bir editleyeceğim burayı. Günlüğü oluşturmamın amacı kendimi daha sorumlu hissetmek.

Kitap fiyatları dolayısıyla henüz istediğim kitapları alamadım alınca bahsettiğim kitaplardan devam edeceğim.
    Edit 1:
    Gülmeyin ilk haftam şimdilik az çalışıyorum 1 hafta içinde kütüphane tarzı bir yerde çalışmaya başlayacağım o zaman artıracağım

5 Eylül
    10 problem(apotemi), 3 test açılar (lys karekök)

6 Eylül
    12 problem(apotemi), paragraf konu anlatımı okudum - 4 test çözdüm(Ankara yayıncılık türkçe s.b)

Edit 2:
    Bahsettiğim kütüphane gibi olan yere başladım eve göre daha verimli oyalanacak bir şeyim olmuyor.

7-8-9 Eylül zaten haftaya başlayacağım diyerek pek birşey yapmadım bu günlerde toplasan 2 saat çalışmışımdır
    Kimya Kanunları konu okudum ve 20 soru çözdüm
    3 günde hergün 10-20 şer problem (apotemi) ve 10-20 şer paragraf (ankara yayıncılık) çözdüm

10 Eylül(kütüphaneye kaydoldum)
    25 problem (apotemi)
    32 paragraf (ank yay.)
    kimya adlandırma konuya çalışıp 2 test çözdüm

11 Eylül- tam anlamıyla başlıyorum
    20 Problem
    20 paragraf
    biyoloji canlıların temel bileşenleri organik inorganik bileşikler palmeden okudum yayın denizinden 80 soru çözdüm
    geometri açı kenar bağıntıları karekök lys 3 test çözdüm

Edit 3

19.09.2018
    *Bundan sonra gün gün yazmayacağım çok uzayacak genel olarak bahsedeyim
    *Her gün 20-25 problem ve 20 paragraf çözüyorum başlangıçta
    *Konulara en baştan başladım sosyal hariç tüm derslere giriş yaptım. 1 Haftada her dersten en az 1 konu bitiriyorum (maksimum 2)
    *Günlük ortalama 150 soru çözüyorum şuan için tabi sadece bu değil konuda çalışıyorum yanında
    *Bu şekilde devam ederse tahminimce aralık gibi biter tyt
    *2-3 hafta içinde tyt denemesi çözmeye başlayacağım
    *Hala kaynak sıkıntım var kimya ve fizik için kaynaklar elime geçmedi henüz geçen sene çözdüklerimden aradan bulabilirsem boş test yapmaya çalışıyorum yada silip tekrar çözüyorum

Edit 4

1.10.2018 Artık ara ara nerelere kadar geldiğimi yazacağım
    Günlük ortalama 6-7 saat gibi bir çalışma sürem var
    *Geometri acil çözüyorum bu hafta üçgende alanı bitirince üçgen bitmiş oluyor.
    *Kimyada kimyasal türler arası etkileşim bitti önümde kimyasal tepkimeler konusu var.Limit tyt var şuan elimde pek beğenmedim biraz kolay gibi geldi.
    *Matematikte şuan çarpanlara ayırma yapıyorum, zaten geçen seneden temelim olduğu için rasyonel sayılar, üslü sayılar vesaire konulara hiç girmedim. Her konudan bilgi sarmalında öğrenme testi hariç bitirmeye çalışıyorum.
    *Biyolojide bu gün palme k.a sırasına göre ekoloji bitti. Soru bankası olarak limit kullanıyorum kimyasına göre daha iyi ama çok zor olduğu söylenemez.
    *Fizik kitabını yeni aldım yarın başlıyorum, bu hafta katı-sıvı-gaz basınçlarını bitireceğim.
    *Türkçede noktalama yazım kuralları vs bitti geriye dilbilgisi kaldı.
    *Hergün türkçe adına 1 test(16 soru) paragraf, problem için ise apotemiden ilerliyorum(hergün 15-20 soru edecek kadar) apotemide 170.sayfadayım 1 haftayı bulmaz bitmesi.

Edit 5

12.10.2018
    *Geometri Acil sırasına göre şuan paralelkenardayım
    *kimyada tepkime türleri konusunu bitirdim, haftaya asit-baz-tuz a geçeceğim
    *Matematik kümelerdeyim(problemleri atladım zaten günlük olarak çözüyorum) şuan bilgi sarmalı kullanıyorum, sağlama almak istiyorum acili de alacağım sanırım
    *Biyoloji için yarın canlıların sınıflandırması bitiyor haftaya hücre bölünmelerine geçeceğim.
    *Fizikte madde ve özellikleri bitirdim nihat bilginden.
    *Türkçe dilbilgisine girdim ad,sıfat ve tamlamaları yaptım en son fakat tam oturmadı tekrar edeceğim.
    *Hergün problem ve paragraf çözmeye devam ediyorum. Apotemi problemler bitti. Okyanus Master Matematiğe geçtim güzel gibi kitap ama biraz kolay sanki.
    Yarın ilk denememe gireceğim tanıdığım bir hoca dershaneyle anlaşıp ayarladı girerim buraya sonuçları gelince.

Edit 6

25.10.2018
    *Geometri dikdörtgenler bitiyor acil sırasında.
    *Kimya ve biyoloji ve fizik adına geçtiğimiz günlerde genel olarak tekrar yaptım yeni konu bakmadım.
    *Matematikte fonksiyonlar bitiyor (bilgisarmal).
    *Türkçede hala dilbilgisinin başındayım bu sefer oluyor ama video izleyerek gidiyorum şuan.
    *Problem paragrafa devam.
    *5.edit te bahsettiğim deneme gereksizdi yazmadım bu yüzden türkçede paragraf ve dil bilgisi yoktu, fen bilim adamları, simya gibi konulardan oluşuyordu, matematik fazla basitti.
    *Özdebir e girdim gene basitti bir türlü ayak uyduramadılar şu töder ve özdebir, sonucu bekliyorum tahminim mat 38 tr 34 sosyal 13 fen 18-19 civarında yapmışımdır ayt ise 39 mat 25-26 fen bekliyorum

Edit 05.12.2018
    Bayadır güncellemiyordum yaptıklarımı yazayım.
    *kimya biyoloji TYT bitti. Kimyada ezber olan adlandırma kısmında sıkıntım var.
    *Acil geo da çembere kadar bitirdim.
    *TYT mat bitti.
    *Bu aralar ders odaklı gidiyorum fiziği biraz ileriye attım çok bakmıyorum şuan.
    *Ayt mat 345 alıp başladım parabolün sonuna kadar bitti.
    *Türkçe hala yapamıyorum adam akıllı.
    *Çalışma sürem ortalama 5.5 saat günlük 100-250 soru arasında çözüyorum konu çalışmama bağlı değişiyor.
    *Sosyale girmedim hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkhangelsk -- 5 Aralık 2018; 13:10:27 >

• Takip hocam ben de sizin gibiyim. Hangi kaynaklardan çalışacaksınız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan için kaynaklarım tam değil ama
    Matematik 3-4-5, acil
    Geometri acil
    Fizik Nihat Bilgin, Fen Bilimleri
    Kimya Palme(Bu sene çözmüştüm değişiklik varsa tekrar çözebilirim ), Yayın Denizi
    Biyoloji Palme, Limit
    Çözmeyi düşünüyorum
  • Up

• bol şans hocam
  • Başarılar hocam sıralamalarımız benzer
  • Teşekkürler, sizlere de başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEDEF İLK 20k
    5 yıl önce açıldı
    YKS 2023 Hedef ilk 1000
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başarılar

• bu günlük işi adamı bozar haftadan haftaya ne yaptığını yaz. Hangi kitaptan nereye geldiğini yaz. Günlükle kafayı yersin sonra boşlarsın benden demesi.

• Hocam kimyada yayın denizinde gereksiz hatalar vardı çap fasiküllerini öneririm.

• Arkadaşlar problem kitabı öneriniz varsa bakabilirim master matematik çözüyorum fakat kolay gibi geldi apotemiden sonra. Apotemide 10 soru çözdüğüm sürede bu kitapta 20-25 tane çözüyorum.
  • Karekök rutin olmayan problemler ve acil problemler kitabı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkhangelsk A kullanıcısına yanıt
    Hocam denemeler için ne kadara anlaştınız??

• teşekkürler bakacağım

• Hocam fenden geçen sene hangi kaynakları çözmüştünüz (TYT İÇİN)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doffer -- 12 Ekim 2018; 23:38:8 >
  • Ayniyiz resmen ya suan nerelere geldin hocam

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nYselmech -- 12 Ekim 2018; 23:53:3 >
  • Hocam hangi kaynakları kullanıyorsunuz ?

• Fizik (Çok olduğuna bakma hiçbirini tam çözmedim )

Yayın Denizi YGS Çözdüklerim arasında en yoruma dayalı kitaptı, basit gelebilir belki ama geliştirir yorumu.
    Fen Bilimleri YGS Çözdüklerimin en zoruydu ustalaşmak için çözülebilir yorum da var işlemde.
    Palme YGS Yayın denizi gibiydi
    Güray Küçük Fasikülleri Önermiyorum hoca aldırmıştı fazla zor ve saçma işlemler vardı, son testler değilde öğreten test kısımları çözülebilir belki

Kimya
    Palme YGS Kimya için çözülmesi gerekli bence ne zor ne kolay, tam ayarında bir kitap. Yandaki bilgiler konuyu tamamen anlatıyor.
    Fem Simetri YGS Konu için aldım, sondaki testleri pek çözmemiştim buradan çalışıp palmeden sorusunu çözüyordum. Gayet yeterli konu için.

Biyoloji (Biyolojim çok kötüydü tyt de - net yaptığım oluyordu sınava 2 ay kala palmeden konu okuyup soru bankasından çözünce yeterli oldu)
    Palme Konu Anlatım + Palme Soru Bankası (A) Fullemen için yeterli

• yazıyor hocam yukarda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.