Şimdi Ara

Hedefi 1 ile 20 bin arasi olan MF ciler icin whatsapp grubu!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum gecen sene 67 bindeydim. Bu sene hedefim 1000 tl lik bursu alabilmek. Universite olarak da Marmara veya Ege tip fakultesini istiyorum. Hedefi yuksek olanlar buyursun gelsin gruba. Sartlarim: Insan olun,ergen triplerine girmeyin vaktiniz oldugunda girip diger uyelere yardimci olun, hep bana hep bana demeyin ve birbirinizle kaynasin. Daha ilk defa grup kurucam Kutahyaliyim kuracagim grup 8-10 kisilik olacaktir. Bu sartlari kabul ediyorsaniz pmden numaranizi yollayin bana, kisiler tamamlandiginda grup kurulacaktir.

EDIT: Normalde 10 kişi alıcaktım ama 12 de kapattım. Grup tamamlanmıştır. Herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Westen -- 18 Ağustos 2014; 21:45:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aa sen ilk 100 e girecek çocuksun, bu adamın grubuna girin beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kutahyaliydin degil mi? Yanlis mi biliyorum?

• Suan benle birlikte 3 kisiyiz arkadaslar. Bekliyorum.. en az 5 kisi daha lazim.

• Up

• 5 kişi olduk. Gruba 1 tane sağlam fizikçi ile 1 tane sağlam geometrici lazım. Bir up daha..
  • 8 kisi olduk geometrici ve fizikci olmak sartiyla 2 kisilik daha bos yer var.

• Pm gonderen arkadaslari ekledim.

• bende girmek isterdim.ama whatsapp kullanmıyorum.geçen sene sıralamam 113k ama saolsun türkçe 12 net
  • 1 kişilik boş yer kaldı. Hangi dersten anladıgınızı yazarak pm atın numaranızı.
  • hedefiniz nedir?
  • Michael Westen M kullanıcısına yanıt
    en iyisi daha iyisini yapmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.