Şimdi Ara

Hedefi Yüksek Olanlar İçin Kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlarım, ygs konularının çoğunu bitirdim.(Hiç bir zaman tamamen bitmez) Hedefim 5-10 bin arası, zorlayıcı ama ygs tarzı(yani gereksiz zor değil) bölüm denemesi önerilerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.

• Tabiki fem denge kapsül ama sana güvender 3 level fen soru bankasini tavsuye ederim,gördüğüm en orjinal kitap zor değil ama iğrenç bir şekilde çeldirici
  • Timur güldü kullanıcısına yanıt
    Dostum arkadaşlarıma da danışmıştım kapsülü hiç beğenmemişler palmeyi önermişlerdi ama, denge denemelerinin hangi derslerini önerirsin? Palme denemeleri nasıldır bir fikrin var mı daha önce bölüm denemesi çözmedim normal deneme çözüyordum
  • Yeni fem kapsüller güzel kimse biyolojisine laf edemez kapsülün
  • Mezun musun kardes,gecen sene kac yaptın,şimdi kaç puan cikariyosun
    Hocam 12yim 110-140 arası değişiyor netlerim ama bi FEM M1 denemesi olduk 88 net yaptım o ayrı :D 2 haftadır lys çalışıyorum bölüm denemesiyle ygs ye döneyim istedim saolasın cevapların için yarın gidip bi biyoloji kapsül alıcam palmeden de türkçe alıcam feci zor diyorlar.
  • aynen knk tr cok kolay zaten hic bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Türkçeden normalde 2-4 yanlış arası yapıyordum ama bi paragraflar geldi son denemede 10 yanlış yaptım moral gitti çalışmam gerek paragrafa.LYS fen konusunda haklısın valla saçma sapan sorular soruyolar organik falan hep unutucam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.