Hediye gelen telefonu satmak ayıp olur mu?

-
-
Öyle bir şey yaparsan gözden düşersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olur tabi öyle iş mi olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben kafaya takmazdim ama ve lakin insanimiz biraz alingan bu konuda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ihtiyaç için satacak olsan neyse de hani yiyip içmek için satıcan işte o biraz "hediyeni yedim" gibi komik ve üzücü bir durum gibi algılanır yapma aga bence
-
Hediyeyi alan kişinin zoruna gider yapmasan iyi olur bence. En azından 1 sene kullan.
İhtiyacın varsa satma zaten bugün sattığın fiyata yarın alamazsın aynı cihazı.
O daha düşük telefon bir süre sonra eski kalacak bu sefer cebinden iyisini almak için para harcayacaksın.Uzun vadeli düşüneceksin...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
empati yap
-
Aynı telefonun maketini al acil durumlar için cebinde olsun.
Çok ayıp olur. Kullandığını,mutlu olduğunu görmek ister.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakın ama sakın satma
-
Yıllar önce tanınmış bir alış veriş firmasından iş yerime kargo geldi.
Ben alış veriş yaptığımı hatırlamıyordum yine de paketi açtım ve içinden son model Iphone telefon çıktı.
Kontrol amaçlı faturaya baktım bilgilerim doğru idi.
Belki unuttuğum bir sipariş olabilir diye hesaplarımı ve kartlarımı kontrol ettim, eksilme vs yoktu.
Heralde bir yanlışlık oldu, firma zaten farkeder ve beni arar diye bir ay bekledim. Ama arayan olmadı.
Nakite sıkışık olduğum için gelen hediye telefonu hemen elden çıkarıp borçlarımı ödedim.
-
Hediye edilen mal, artık senin mülkün olmuştur; istediğini yapabilirsin.. Ama hediye edeni de düşünmek gerekir diye düşünürsen; çok zorda, sıkışıkta olmadığın sürece satmanı tavsiye etmem
En Beğenilen Yanıtlar

Öyle bir şey yaparsan gözden düşersin
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X