Şimdi Ara

Hediye telefon alacağım 1 dakika ayırıp bakabilirmisiniz lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar kardeşime 1000-1400 lira arası bir telefon hediye etmek istiyorum üniversite sınavını kazandığı için.Aklıma hiçbirşey yok yardımcı olabilirmisiniz acaba telefonlardan da çok anlamıyorum kötü birşey almayayım çocuğa.

• Lg g2 iyidir o fiyatlara. Beyazı çok şık mesela. Veya gmd elite 32 gb de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Lg g2 iyidir o fiyatlara. Beyazı çok şık mesela. Veya gmd elite 32 gb de olabilir.

evet o ikisine bakıyordum bende şu anda birde sony xperia z 16 gb bu üçünden birisini alacağım sanırım ama hangisini alsam
  • Z1c

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Lg g2 iyidir o fiyatlara. Beyazı çok şık mesela. Veya gmd elite 32 gb de olabilir.

evet o ikisine bakıyordum bende şu anda birde sony xperia z 16 gb bu üçünden birisini alacağım sanırım ama hangisini alsam

Xperia z eskidi artık. Sony 3 ayda bir tel çıkarıyor. Yakında z3 çıkar. Ama alacağınız telefon küçük olsun diyorsanız z1 compact tan iyisi yok. Fark etmez diyosanız g2 tabi ki.

• Birde telefonu aldığım zaman çocuk en az 3-4 sene kullanacak bu telefonu her sene yada 2 senede bir yenileme gibi bir durumu yok ona göre bir telefon söylerseniz daha iyi olur :)
  • 4.5 inçlik Z1 compact var. G2 5.2 inç. Bir de Nexus 5 5 inçlik. Z1C VE G2 donanım olarak aynı, farklar Z1c'nin ekranı küçük, 720p (pil optimizasyonu için) ve pili daha küçük ve artı olarak sd kart takılabiliyor. G2 ise çok iyi bir pile sahip ve ekrana çift tıklayarak açma gibi özellikleri var. Maalesef kapasitesi artırılamıyor bu yüzden 32gb tavsiye ederim. Nexus 5'in artısı ise saf android olması ve güncellemeleri anında alması. Pili Z1c ile aynı fakat ekran ve çözünürlük büyük olduğu için daha az gider Z1c den. Ama Android'in yeni çıkacak sürümü L'in betası ile baya güzel pil süreleri alan var ama yine de stabil sürüm çıkana kadar beklemek lazım. Z1c ile G2 arasında karar verin, kararınız da ekrana bağlı olsun. Kardeşinizden mümkünse öğrenin nasıl ekran seviyor büyük mü küçük mü, ona göre alırsınız. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Z1c veya g2 alın derim hocam hangisi hoşunuza giderse artık

• Öncelikli aradığım şey 3-4 yıl kullanıma hangi telefonun daha uygun olacağı şu anda üniversite boyunca kullanacak büyük ihtimalle bu telefonu.
  • quote:

Öncelikli aradığım şey 3-4 yıl kullanıma hangi telefonun daha uygun olacağı şu anda üniversite boyunca kullanacak büyük ihtimalle bu telefonu.

uzun süre kullanacaksa telefonun güncelleme alması ve malzeme kalitesinin iyi olması lazım. nexus 5 sık güncelleme alır. lg g2 daha iyidir, ama google programında olmadığı için nexus 5 kadar güncelleme almaz. batarya sorun olmayacaksa nexus 5 alın derim
  • quote:

Öncelikli aradığım şey 3-4 yıl kullanıma hangi telefonun daha uygun olacağı şu anda üniversite boyunca kullanacak büyük ihtimalle bu telefonu.

belirtilenlerin hepsi uygundur, zaten kardeşiniz uni sinavini kazanmişsa rom islerini de yapar. buyuk ekran isterse g2 kucuk ekran yuksek performans isrerse z1c

• 5 inc ten kücük ekran almamanızı öneririm. Günümüzde artık PC den yapılan çogu işleri cep telefonundan hallediyoruz ve bilgisayarın eksikliğini fazla hissettirmiyorlar. Arkadaşların önerileri gayet yerinde. Ben de 32GB lık LG G2 öneriyorum.
  • G2 den cok guzel hediye olur. Biri bana hediye ettse super olur.
    Biri bana general mobile elite hediye etse. Bunu aldin bana bunumi layik gordun diye kusuerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 6 Temmuz 2014; 15:34:16 >
  • Kardeşinizi alın karşınıza ona bütçeyi söyleyin o istediğini alsın üniversiteye geçtiyse anlar bu işlerden.
    süpriz yapacam derseniz de g2 veya nexus5 öneririm. z1c çok küçük kalır
  • quote:

Lg g2 32gb al kesinlikle. N11 de 1200liraydi. %11 indirim ceki var. 1.144liraya inanilmaz iyi bir sey yaparsin

• Bence ver katlrdeşine parayı yada sor hangisini istiyorsa onu alsın.Öylede sürprizi kalmaz ama bence o karar versin.

• Uzun süreli kullanım için Nexus 5 bence :) pişman olmazsın.

• LG G2 alıcam arkadaşlar büyük ihtimalle teşekkür ederim yorum yapan herkese
  • Acele etmezsen 1-2 aya o fiyata kredi kartı kampanyalarıyla paralel ithalat LG G3 16 GB alabileceğinizi tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 6 Temmuz 2014; 15:53:43 >
  • Sony Xperia Z1 Compact

LG G2

LG Nexus 5

HTC One M8 (Sahibinden.com'da 1600'e parelel ithlat satılıyor)

Bu yazdıklarımdan başka telefon alırsan pişman olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.