Şimdi Ara

Hediye telefon geldi modelini bilmiyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce hiç android kullanmayan biriydim hediye bi telefon gelmiş annem gilde üzerindeki jilatini söküp kutuyuda atmışlar şuan modelini bilmiyorum galaxy ama s2 mi 3 mü nette o kadar fotoğrafa baktım ama tanımlayamadım bunun nasıl öğrenebilrim bi yardımcı olsanız birde menüsü çok eski gibi görünüyor normalde galaxy kullanan arkadaşlarımın telefonlarında çok canlıydı menü bende yazı fontu dahi böyle eski gibi görünüyor kamera iğrenç derecede acaba güncelleme filanmı yapılacak hiç bi bilgim yok bilen arkadaşlar beni bilgilendirirler ise sevinirim 20 dakakdır ugraşıyorum anlayamadım modelini öğrenemedim halen :D

resimler geldi çektiğimiz teller kötü olduğu için çözünürlük ancak bu kadar bi bakın size zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz_4106 -- 9 Ağustos 2013; 18:16:59 >

• Cihaz hakkında ya gel model numarası na bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri degil ancak, ayarlara ordanda en altta telefon hakkinda diye bir bolum var ordaki model numarasini internete yaz ogrenirsin
  • Çin malı olmasın?
  • Fotografini koy soyleyelim

• Ss ekle

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

Çin malı olmasın?

Vallahi bilmiyorumki hocam ya kamera aşırı derecede kötü menüde çok kötü fontlar filan ayarlara geldimde telefonda hakkında kısmı filan yok nasıl öğrenebilirim bi fikriniz varmı modelini
  • Ayarlar- telefon hakkinda-telefon kimligine gir

Bataryanin oralardada yaziyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 9 Ağustos 2013; 18:05:01 >
  • bence çin malı, ss eklersen hemen yardmcı oluruz
  • Telefon oldugundan eminmisin peki

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz_4106

quote:

Çin malı olmasın?

Vallahi bilmiyorumki hocam ya kamera aşırı derecede kötü menüde çok kötü fontlar filan ayarlara geldimde telefonda hakkında kısmı filan yok nasıl öğrenebilirim bi fikriniz varmı modelini

telefon hakkında filan yoksa kesin çin malıdır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

100 liralık çakma javalı samsungdur
    çoluk cocugun eline s3mü verilir hiç

24 yaşındayım hocam coluk cocuk değilde zaten ben almadım hediye gelmiş bizimkilere orjinal kutusunda filan ben sonradan geldim gördüm annem dedi sen kullan filan ondan araştırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz_4106

quote:

Çin malı olmasın?

kamera çok kötü ve menüde kötü resimler/fontlar varsa büyük ihtimalle çin malı 250 civarı bi fiyatı var fix fiyat bütün telefonlar aynı fiyata :)
  • resimler yüklendi konu güncellendi bir bakın arkadaşlar.
  • yeni alınan telefonun kutusunun hemen atılması akıl kârı deil.

• Telefon markanın mtk ürünü kopya cihaz yani karşim
  • çin
  • s3 mini'ye benziyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.