Şimdi Ara

(Hediyemi verdim 8. Sayfada) Eşime Fallout 4 hediye edeceğim, yardım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
5
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuzla dolmusundamisiniz pembelokum hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Tuzla dolmusundamisiniz pembelokum hocam?

Hayır, Istanbul'da oturmuyorum hem.

• Witcher 3 hediye et gerçek rpg nin tadına varar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IllidanStormrage -- 10 Aralık 2015; 19:28:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Witcher 3 hediye et gerçek rpg nin tadına varar

O oyunu da çok istiyor
    1. Fallout 4
    2. Witcher 3 zaten :)

Onu da kendi alsın eheh

• hanfendi merhaba burdan almanızı tavsiye ederim hiçbir sorun çıkmaz

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Fallout-4-PC/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000659285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çam ağacı -- 10 Aralık 2015; 19:33:09 >
  • Bir arkadasim season paala beraber g2a'dan 150 lirayi aldigindan bahsediyordu. Ne kadar dogrudur bilmiyorum da o siteyi takip ederseniz guzel kampanyalar yakalayabilirsiniz.
    Bu arada season pass denen sey, gelecekte oyuna ek olarak sunulacak ve parayla satilacak dlc adindaki indirilebilir iceriklere ciktiklari anda sahip olmanizi sagliyor. Yani oyuncular icin guzel bir sey.

• 3-5 fazla ver kutulu olarak al. Öyle daha özel bi hediye olarak gorulur. Bi de gider şifreli almaya kalkarsin. Kağıda yanlış yazarsın bi harfi adam şaka mi yaptın ciddi misin anlamaz. İkinizinde sinirleri bozulur keyfi kaçar. En iyisi kutulu al garanti olsun.

Keşke benim sevdiğim kızda bana böyle bi şey yapsa. Mutluluktan cildiririm. Parfüm, saat, kravat gibi şeyleri artık hediye olarak gormuyorum.

Erkek icin özel birisi, bi erkeğe bu tarz klişe hediyeler almamali zaten.

Esinizle size mutluluklar dilerim.

• Bizim hatun da bana bi fifa alsa ya

• Bence Cbs gamer kız hadi neyse de eş ne be o kadar gelişti mi bu ülke nereden buldunuz yengeyi ithal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

3-5 fazla ver kutulu olarak al. Öyle daha özel bi hediye olarak gorulur. Bi de gider şifreli almaya kalkarsin. Kağıda yanlış yazarsın bi harfi adam şaka mi yaptın ciddi misin anlamaz. İkinizinde sinirleri bozulur keyfi kaçar. En iyisi kutulu al garanti olsun.

Keşke benim sevdiğim kızda bana böyle bi şey yapsa. Mutluluktan cildiririm. Parfüm, saat, kravat gibi şeyleri artık hediye olarak gormuyorum.

Erkek icin özel birisi, bi erkeğe bu tarz klişe hediyeler almamali zaten.

Esinizle size mutluluklar dilerim.

Teşekkür ederim sağolun guzel dileğiniz için, kutulu alacağım ve hediye paketi yapacağım öyle karar verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sartikan

Bence Cbs gamer kız hadi neyse de eş ne be o kadar gelişti mi bu ülke nereden buldunuz yengeyi ithal mi ?

Ben bayanım gamer olan ben değilim yani, ama ben de LOL oynuyorum eşim öğretti, biri de bana Oyungezer LOL koleksiyon sayısını fln hediye etse hiç hayır demem yani

• PembeLokum kullanıcısına yanıt
    Peki Harun abi. İnanıyorum sana

• Kesinlikle kutulu alın. Dijital de pek bir manevi değeri olacağını düşünmüyorum.

• helal olsun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembeLokum

quote:

Orijinalden alıntı: ulaswin

Witcher 3 hediye et gerçek rpg nin tadına varar

O oyunu da çok istiyor
    1. Fallout 4
    2. Witcher 3 zaten :)

Onu da kendi alsın eheh

Eğer sizin kafanızdaki sıralama buysa witcher 3 alın game of the year seçildi baya kaliteli, ama eşiniz içinse bu sıralama, fallout doğru bir tercih olur, iyi akşamlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

Aral diyen olmuş şaka mısınız lan

Aral game de ne gibi bir sıkıntı var?
    Oradan almayı dusunuyordum da

Pahalı bacım kazık yersin

• Kadın kutulu alacağım demiş 10 mesajdan 7 si steam den al g2a dan al yok kinguin den al.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Alırsan 300 saatliğine yüzünü göremeyebilirsin.

Evet bunu göze aldım çok istiyor çünkü, bebeğimiz olacak Allah izin verirse doğumdan önce oynasın ki sonra oynayamaz.

Zamanındada millet ödev yapıcaz diye bilgisayar aldırdı malum hepsi oyun makinesi oldu.Buda ona dönmesin şimdi doğumdan sonra oynamasın diye önceden alıyım derken almadan evvel bir düşünseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Alırsan 300 saatliğine yüzünü göremeyebilirsin.

Evet bunu göze aldım çok istiyor çünkü, bebeğimiz olacak Allah izin verirse doğumdan önce oynasın ki sonra oynayamaz.

Zamanındada millet ödev yapıcaz diye bilgisayar aldırdı malum hepsi oyun makinesi oldu.Buda ona dönmesin şimdi doğumdan sonra oynamasın diye önceden alıyım derken almadan evvel bir düşünseydin

Doğumdan sonra oynayamaz derken yasak koymuşum gibi mi göründü, yani vakti olmaz öyle saatlerce pc başında oturmaya diye düşündüm, o manada

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.