Şimdi Ara

(Hediyemi verdim 8. Sayfada) Eşime Fallout 4 hediye edeceğim, yardım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
5
Favori
4.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Size mutluluklar dilerim ablacım. Keşke herkes sizin kadar düşünceli ve iyi niyetli olabilse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PembeLokum kullanıcısına yanıt
    Boylelikle tum forum rahat bir nefes almis oldu, hayirli olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz evlendikte ne oldu Fallout desem küfür sanar oyun nedir bilmez
  • öylesine yazmıştım yorum tutmuş rez
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembeLokum

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Alırsan 300 saatliğine yüzünü göremeyebilirsin.

Evet bunu göze aldım çok istiyor çünkü, bebeğimiz olacak Allah izin verirse doğumdan önce oynasın ki sonra oynayamaz.

Ay nedense çok mutlu oldum, Allah analı babalı büyütsün
  • Vay arkadaş kadına bak eşine oyun alıyor takdir ettim valla

• Hayirli olsun esiniz cok mutlu olacaktır ama insallah 2 hafta sonra bilgisayar oyunu kaldirmadi diye edit atmazsınız

• işte yeni türkiye.
  • Bi alana bi bedava falan vardiysa eğer adresi atayım?

• multiTYRT kullanıcısına yanıt
    Bu site nedir acaba oyunları kutulu almak için mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Bu site nedir acaba oyunları kutulu almak için mi?

Afedersiniz ben online almak istiyorsunuz sanmıştım. Bu site kod veriyor sadece

• Benim ki de ne gerek var der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 11 Aralık 2015; 6:42:52 >
  • Vay arkadaş

• Benim hanım sağolsun oyun oynamama bir şey demiyor. Fps oyunlarında pek yanaşmaz ama Ets2 olduğu zaman da yanımdan ayrılmaz
  • Eşe bak hay maşallah :) bizimkinin trilyonu olsa gene gidip almaz, olsa olsa bizimki oynadığım oyunu gelip baltalar. içimdeki tv ve oyun sevgisini öldürdü ah ah ...
  • şöyle bi eşimiz olmadı gitti anasını satayım

edit: milletin karısı herifim işten gelsin de oyun oynasın diye oyun satın alır bizimkide pc nin başına oturunca çifleşen köpekleri ayırır gibi sıcak su döküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepyusuf -- 11 Aralık 2015; 11:24:43 >
  • PembeLokum kullanıcısına yanıt
    Oyun hayırlı olsun.
    Bebeğinize de şimdiden sağlık sıhhat diliyorum analı babalı büyür inşallah. :)
  • quote:

Buralardan alirsam orijinal olur degil mi? (Hepsi burada, n11) bildiginiz guvenilir bir satici var mi ve de en uygun fiyata alabilecegim bir satici?

Hepsiburada'dan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Güvenilirdir. Bu sene yılın en iyi e-ticaret sitesi seçildi. Ayrıca ürün sizin istediğiniz gibi kutulu üründür. Bebeğiniz içinde şimdiden Allah bağışlasın diyorum

Edit: Hepsiburada sitesinden buradaki üyeler defalarca alışveriş yapmıştır. Alışveriş bölümündende bakabilirsiniz Ben ayda 7-8sipariş veriyorum şuana kadar hiçbir sorunum olmadı. En geç 21 aralık diye belirtilmiş max 2-3 gün oynuyor arada ama kargo süresine 2 hafta deyipte 3-4 günde gönderdikleride oluyor. Şuana kadar hiçbir ürünüm geç gelmedi hepsiburada'dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 11 Aralık 2015; 12:42:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

quote:

Buralardan alirsam orijinal olur degil mi? (Hepsi burada, n11) bildiginiz guvenilir bir satici var mi ve de en uygun fiyata alabilecegim bir satici?

Hepsiburada'dan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Güvenilirdir. Bu sene yılın en iyi e-ticaret sitesi seçildi. Ayrıca ürün sizin istediğiniz gibi kutulu üründür. Bebeğiniz içinde şimdiden Allah bağışlasın diyorum

Edit: Hepsiburada sitesinden buradaki üyeler defalarca alışveriş yapmıştır. Alışveriş bölümündende bakabilirsiniz Ben ayda 7-8sipariş veriyorum şuana kadar hiçbir sorunum olmadı. En geç 21 aralık diye belirtilmiş max 2-3 gün oynuyor arada ama kargo süresine 2 hafta deyipte 3-4 günde gönderdikleride oluyor. Şuana kadar hiçbir ürünüm geç gelmedi hepsiburada'dan

Teşekkür ederim birdaha alışveriş yapacak olursam aklımda olsun, kliksa da oyunlarda 35 tl lik kupon varmış haberdar ettiler sağolsunlar ben de oradan aldım D&R de mesela 189.90 lira iken ben 120 liraya aldım iyi oldu :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.