Şimdi Ara

(Hediyemi verdim 8. Sayfada) Eşime Fallout 4 hediye edeceğim, yardım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
5
Favori
4.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XanthiN

Merhaba, yardımcı olabildiysek ne hoş. Çok düşünceli bir eşsiniz, eminim kocanız bir gamer olarak çok mutlu olmuştur. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Teşekkür ederim sizi de ayrıca etiketleme nedenim kliksadan aldım oyunu ve indirim kuponundan faydalandım, siz de haber etmiştiniz beni bu fırsattan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu aldın madem konuyu editlesene? Gazete haberi gibi "(Hediyemi verdim 8. Sayfada)" devamı 7.sayfada :)
  • Al1mert A kullanıcısına yanıt
    Ee o an oyle yapivermisim cok mu onemli :)
    Konu editledim sayilir zaten konu basligini editledim iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembeLokum

Arkadaşlar yılbaşını bekleyemedim hediyemi verdim eşimin ne kadar mutlu olduğunu anlatmama gerek yok sanırım

@hlksnrr kardeş teşekkür ederiz yardımların için ve konuma yazan herkese teşekkür ederim

Bu fotoyu da eşim atmamı istedi

http://i.hizliresim.com/9qzOdZ.jpg

Hayırlı olsun,mutlu yıllar dilerim...

• InsaAllah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE İSTİYORUM BÖYLE BİR EŞ LÜTFEN LÜTFEN!!!

Biz anca "eyyy oyun oynuyo bunu salla,bu bizle ask yaşamaya çalışır simdi, gidip sigara,içki içen,serseri,her kıza asılan erkekleri bulalım" diyenleri geliyor >_>

• Helal olsun açık ve net

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

Ulan ne sansli adamlar var be. O
    Iste kadin dedigin boyle olur. Helal olsun. Bizimki de oyun pynuyoruz diye laf eder dururdu. Takdir ettim.

Dururdu, derken. Ne yaptınız yol mu verdiniz

• Geçen sene açmışım bu konuyu

Eşime bu yıl overwatch oyunu hediye edeceğim

Bu arada bir kızımız oldu Allah bağışlarsa

Hlksnrr burda mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PembeLokum -- 25 Aralık 2016; 13:01:23 >
  • PembeLokum kullanıcısına yanıt
    Vay be Allah bagislasin ne guzel bi aile

• quote:

Geçen sene açmışım bu konuyu

Hlksnrr burda mısın

Merhabalar,

Allah bağışlasın, eşinizle beraber güzel günlerde büyütmek nasip olsun.

Bu sene overwatch hediyenizle ilgili ufak araştırmayı yaptım ve oyunun d&r'da 200 lira ve teknosa'da olduğunu gördüm.

Fakat Amazon.de (Amazon Almanya'da)

Oyun :https://www.amazon.de/gp/product/B017KHBI42/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF Sepette Almanya vergisi düşüyor fiyat 28.57 euro oluyor.

Fiyatın 34 euro olduğuna bakmayın sepete ekleyip ilerledikçe Alman vergisi düşecek ve fiyat 28.57 euro olacak.

Fakar sepette yaklaşık 41 euro üzeri kargo bedava olduğu için 9 euro kargo ödemek yerine 15 - 20 euroluk bir ürün almak daha mantıklı oluyor.Bende hazır eşinize bir hediye alırken birde kızınıza birşey alın diye şunu buldum :
    https://www.amazon.de/gp/product/B009ODOVXQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Bu setin Türkiye fiyatı Trendyol'da 140 lira bu arada (https://www.trendyol.com//Yenidogan-PP-Hediye-Seti-8710103515258/UrunDetay/55887/24911011?&gclid=Cj0KEQiA-f3CBRCbluKf4vu008kBEiQAl-iGq2uHs9etbv48Q2opJM1l7qWWWXiC2LTRk6P-BKCwaUUaAo7c8P8HAQ)

Sonuçta sepet tutarımız Almanya vergileri düştükten sonra ücretsiz kargo ile 46,20 euro yapıyor : 169.93 Lira oluyor bu iki ürün.

Fakat şuan yeni gümrük düzenlemesinin resmi gazetede yayınlanması bekleniyor.Sınır 30 euro'ya düşürüldüğünden bu ürünlere yaklaşık 8,5 euro vergi çıkabilir.Ama şuan Amazon bunu sisteme daha yansıtmadı yani şimdi sipariş verirseniz ve karar resmi gazetede yayınlanmadan paket ulaşırsa yada amazon bu farkı karşılarsa tutar 170 olur ama amazon bunu yansıtırsa yaklaşık 32 liralık bir vergi farkı ile size 202 lira'ya gelir.

Sadece oyunu almak isterseniz sepet fiyatı 28,57 euro olduğundan gümrüğe takılmaz fakat 9 euro kargo ücreti var ve size sadece oyun 140 lira'ya gelir.

Bu arada Amazon.de'nin Türkçe hizmet vermesiyle ilgili olarak 10 euro indirimi var kod " MERHABA " sepete yazılıyor onu bir deneyin.

Bu arada Merhaba kodu çalışırsa iki ürün için 135 lira ödersiniz ve vergi çıksa bile size 165-170 lira arasına gelir, bence gayet iyi bir rakam bu iki ürün için.

Bunun haricinde kargo 1 hafta'da ulaşıyor normalde ama şuan noel tatili ve yılbaşı derken ocağın ilk haftası gelir muhtemelen.

Bu arada müşteri hizmetleri Türkçe, bağlanmak istediğinizde siteden butona bastığınızda sizi Almanya'dan Türkler arayıp Türkçe konuşuyor.Bence " Merhaba " kodu çalışırsa siparişi hemen verin.

Eğer sipariş vermek isterseniz ve Amazon'dan daha önce sipariş vermediyseniz memnuniyetle yardımcı olurum.

Sevgiler,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 25 Aralık 2016; 14:6:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

Geçen sene açmışım bu konuyu

Hlksnrr burda mısın

Merhabalar,

Allah bağışlasın, eşinizle beraber güzel günlerde büyütmek nasip olsun.

Bu sene overwatch hediyenizle ilgili ufak araştırmayı yaptım ve oyunun d&r'da 200 lira ve teknosa'da olduğunu gördüm.

Fakat Amazon.de (Amazon Almanya'da)

Oyun :https://www.amazon.de/gp/product/B017KHBI42/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF Sepette Almanya vergisi düşüyor fiyat 28.57 euro oluyor.

Fiyatın 34 euro olduğuna bakmayın sepete ekleyip ilerledikçe Alman vergisi düşecek ve fiyat 28.57 euro olacak.

Fakar sepette yaklaşık 41 euro üzeri kargo bedava olduğu için 9 euro kargo ödemek yerine 15 - 20 euroluk bir ürün almak daha mantıklı oluyor.Bende hazır eşinize bir hediye alırken birde kızınıza birşey alın diye şunu buldum :
    https://www.amazon.de/gp/product/B009ODOVXQ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Bu setin Türkiye fiyatı Trendyol'da 140 lira bu arada (https://www.trendyol.com//Yenidogan-PP-Hediye-Seti-8710103515258/UrunDetay/55887/24911011?&gclid=Cj0KEQiA-f3CBRCbluKf4vu008kBEiQAl-iGq2uHs9etbv48Q2opJM1l7qWWWXiC2LTRk6P-BKCwaUUaAo7c8P8HAQ)

Sonuçta sepet tutarımız Almanya vergileri düştükten sonra ücretsiz kargo ile 46,20 euro yapıyor : 169.93 Lira oluyor bu iki ürün.

Fakat şuan yeni gümrük düzenlemesinin resmi gazetede yayınlanması bekleniyor.Sınır 30 euro'ya düşürüldüğünden bu ürünlere yaklaşık 8,5 euro vergi çıkabilir.Ama şuan Amazon bunu sisteme daha yansıtmadı yani şimdi sipariş verirseniz ve karar resmi gazetede yayınlanmadan paket ulaşırsa yada amazon bu farkı karşılarsa tutar 170 olur ama amazon bunu yansıtırsa yaklaşık 32 liralık bir vergi farkı ile size 202 lira'ya gelir.

Sadece oyunu almak isterseniz sepet fiyatı 28,57 euro olduğundan gümrüğe takılmaz fakat 9 euro kargo ücreti var ve size sadece oyun 140 lira'ya gelir.

Bu arada Amazon.de'nin Türkçe hizmet vermesiyle ilgili olarak 10 euro indirimi var kod " MERHABA " sepete yazılıyor onu bir deneyin.

Bu arada Merhaba kodu çalışırsa iki ürün için 135 lira ödersiniz ve vergi çıksa bile size 165-170 lira arasına gelir, bence gayet iyi bir rakam bu iki ürün için.

Bunun haricinde kargo 1 hafta'da ulaşıyor normalde ama şuan noel tatili ve yılbaşı derken ocağın ilk haftası gelir muhtemelen.

Bu arada müşteri hizmetleri Türkçe, bağlanmak istediğinizde siteden butona bastığınızda sizi Almanya'dan Türkler arayıp Türkçe konuşuyor.Bence " Merhaba " kodu çalışırsa siparişi hemen verin.

Eğer sipariş vermek isterseniz ve Amazon'dan daha önce sipariş vermediyseniz memnuniyetle yardımcı olurum.

Sevgiler,saygılar...

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim Allah razı olsun uzun uzun açıklamışsınız sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PembeLokum -- 25 Aralık 2016; 15:18:12 >

• Kliksa teknosaya bağlanmış 169 lira görünüyor böyle nasıl iyi mi ki?

http://m.teknosa.com/urunler/125087957/aral-overwatch-pc-oyun
  • Vay be oncelikle kızınızı allah bağıslasın konuyu baya okudum sevindim bende oyun delisiyim fakat üniden dolayı pek fırsat bulamıyorum Allah bizede nasip etsin boyle es
    Amazon'dan biberon setiyle almayı tercih ederdim ben.Zaten çok fiyat farkı yok.

Yurtdışından almak istemiyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Amazon'dan biberon setiyle almayı tercih ederdim ben.Zaten çok fiyat farkı yok.

Yurtdışından almak istemiyor musunuz ?

Farketmez aslında, amazona bir bakayım bebeğimin başka ihtiyaçları da var zaten. Daha önce oradan hiç alışveriş yapmadım.

Yalnız oyun fiyatları 1 yılda çok artmış.

• Allah razı olsun teşekkür ederim ikinize de
    Tamam, bir çok şeyi uyguna bulabilirsiniz Amazon'dan.Sorunuz olursa yine cevaplarım.

• ben bu konuyu baştan sona niye okudum yahu :)
  • Şaka gibi ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.