Şimdi Ara

(Hediyemi verdim 8. Sayfada) Eşime Fallout 4 hediye edeceğim, yardım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
5
Favori
4.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PembeLokum

quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Alırsan 300 saatliğine yüzünü göremeyebilirsin.

Evet bunu göze aldım çok istiyor çünkü, bebeğimiz olacak Allah izin verirse doğumdan önce oynasın ki sonra oynayamaz.

Zamanındada millet ödev yapıcaz diye bilgisayar aldırdı malum hepsi oyun makinesi oldu.Buda ona dönmesin şimdi doğumdan sonra oynamasın diye önceden alıyım derken almadan evvel bir düşünseydin

Doğumdan sonra oynayamaz derken yasak koymuşum gibi mi göründü, yani vakti olmaz öyle saatlerce pc başında oturmaya diye düşündüm, o manada

Bende tam düşündüğün manaya dikkat çektim inşallah dediğin gibi olur malum baya bağımlılık yapıyor bu oyunlar kontrol altında tutabilirim dersen sıkıntı yok

• Skyrim dururken :P

Şaka şaka mutluluklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/fallout-4-pc-pm-gamearal011481
    En ucuzu burası buradan satın alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

http://www.hepsiburada.com/fallout-4-pc-pm-gamearal011481
    En ucuzu burası buradan satın alın.

Teşekkür ederim, ben de oradan almaya karar verdim en son, yarın alırım büyük ihtimal, hem biraz daha düşünürüm yarına kadar hem de buraya gelen yeni yorumları okurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Hocam oyunda multi yok orjinal almanın anlamı yok yani torrentten indirin paraya yazık!

Cevabınız için teşkkür ederim, korsana karşıyım, yalnız bir iki kişi böyle yazınca acaba eşim de niye o kadar para verdin der mi ki diye düşünmedim değil. Kafam karıştı biraz.

Apla çocuğuna abi olımmı üvey evlat olarak gelimmi size

hadi api evimise gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: john abrutzzi

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Hocam oyunda multi yok orjinal almanın anlamı yok yani torrentten indirin paraya yazık!

Cevabınız için teşkkür ederim, korsana karşıyım, yalnız bir iki kişi böyle yazınca acaba eşim de niye o kadar para verdin der mi ki diye düşünmedim değil. Kafam karıştı biraz.

Apla çocuğuna abi olımmı üvey evlat olarak gelimmi size

hadi api evimise gidelim

Kaynama araya, annem bana lıc of lecıns kostümü alacak

Dimi cici annem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam yerinde sormuşsun. Seni burada harcarlar bacım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merabalar başlıkta yazdığım gibi eşime fallout 4 hediye edeceğim küçük bir yerde yaşıyoruz burada bulunmuyor internetten nereden satın alabilirim, güvenli olan bir site istiyorum bizzat kendisi de almış olup bana bir site tavsiye edecek olan var mı?

Mesela hepsiburada da 160 lira daha once alan oldu mu acaba? En uygun fiyatı orada, guvenebilir miyim, daha once satin alan oldu mu?

http://www.hepsiburada....-4-pc-pm-gamearal011481

vay arkadas .. ne eşler var be .....ablam yada kardesım tebrik ediyorum senı ...

senın gibi es herkes in basına ....

aldınmı bilmiyorum ama sana tavsiyem ,,,, kesinlikle kutu lu al.....

kutu nun erkek te baska yeri vardır......

• quote:

Orijinalden alıntı: qedo

quote:

Merabalar başlıkta yazdığım gibi eşime fallout 4 hediye edeceğim küçük bir yerde yaşıyoruz burada bulunmuyor internetten nereden satın alabilirim, güvenli olan bir site istiyorum bizzat kendisi de almış olup bana bir site tavsiye edecek olan var mı?

Mesela hepsiburada da 160 lira daha once alan oldu mu acaba? En uygun fiyatı orada, guvenebilir miyim, daha once satin alan oldu mu?

vay arkadas .. ne eşler var be .....ablam yada kardesım tebrik ediyorum senı ...

Teşekkür ederim, hepsiburada dan yarın almayı düşünüyorum, yarına kadar buradan gelen yorumları da okurum iyice karar veririm, kutulu alacağım çünkü yılbaşı hediyesi olacak hediye paketi yapmam gerek.

• Almışken Pip-Boy Edition alın. O koskoca adam 10 yaşındaki çocuk kadar mutlu olacak görürsünüz. Fiyatı 600 lira çok değil.
  • Yorum tutmuş
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim, hepsiburada dan yarın almayı düşünüyorum, yarına kadar buradan gelen yorumları da okurum iyice karar veririm, kutulu alacağım çünkü yılbaşı hediyesi olacak hediye paketi yapmam gerek.

Hepsiburada'dan almayın !!!

DH Sıcak Fırsatçı mode:on

Kliksa.com'da 35 lira indirim var son kullanım 11 aralık yani yarın.Ödeme ekranında KLIKSAOYUN35 kodunu yazacaksınız.

Oyun 164.90 http://www.kliksa.com/urun/fallout-4-pc-oyun/902564832

Kod indirimi -35 lira etti size = 129.90 Bu arada kargo bedava.

Daha bitmedi.

BMK express'e kartı tanımlayıp ödemeyi bkm ile yapacaksınız oradanda 20 lira iade gelecek.https://bkmexpress.com.tr/hayat-beklemez.bkm?gclid=CPHsha6Q0skCFdZsGwodBm8AGA

Oyun size 129.90-20=109.90'a gelecek.

Kartı şimdi bkm'ye tanımlayıp kliksadan bedava kargo 109.90 a alın daha uyguna alamazsınız.

DH Sıcak Fırsatçı mode:off

Hayırlı akşamlar dilerim,esen kalın...

Doğacak çocuğunuz vatana millete hayırlı,akıllı uslu başarılı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 10 Aralık 2015; 22:26:49 >

• canım ablacım,
    Sana önerim dnr, vatan, bimeks gibi elektronik ürün satan mağazaların online alışveriş sistemlerinden alman.Hiç bir sorun yaşamazsın, çok hızlı gelir, kargo ücreti olmuyor genelde.Hepsiburada, gittigidiyor tarzı sitelerde bin bir türlü başına iş gelebilir.3d kodsuz girersin, onaylanmaz, stok yoktur, binbir türlü dert.

Ayrıca beyin bilgisayarı kaldırıyor mu ondan da emin olun belkide adamcağız sistemi yetmediğinden korsan indirmedi-satın almadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

quote:

quote:

Hepsiburada'dan almayın !!!

DH Sıcak Fırsatçı mode:on

Kliksa.com'da 35 lira indirim var son kullanım 11 aralık yani yarın.Ödeme ekranında KLIKSAOYUN35 kodunu yazacaksınız.

Oyun 164.90 http://www.kliksa.com/urun/fallout-4-pc-oyun/902564832

Kod indirimi -35 lira etti size = 129.90 Bu arada kargo bedava.

Daha bitmedi.

BMK express'e kartı tanımlayıp ödemeyi bkm ile yapacaksınız oradanda 20 lira iade gelecek.https://bkmexpress.com.tr/hayat-beklemez.bkm?gclid=CPHsha6Q0skCFdZsGwodBm8AGA

Oyun size 129.90-20=109.90'a gelecek.

Kartı şimdi bkm'ye tanımlayıp kliksadan bedava kargo 109.90 a alın daha uyguna alamazsınız.

DH Sıcak Fırsatçı mode:off

Hayırlı akşamlar dilerim,esen kalın...

Doğacak çocuğunuz vatana millete hayırlı,akıllı uslu başarılı olsun...

Bu yazdiginiz muthis bir seye benziyor bunu tekrar tekrar okuyup iyice bi anlamam lazim cok tesekkur ederim

• PembeLokum kullanıcısına yanıt
    Anlaşılamayacak bir şey yok aslında.

Önce kredi kartınızı bkm ekspres'e kayıt edeceksiniz.(Hiç çekinceniz olmasın kesinlikle güvenlidir.)

Daha sonra kliksa.com'da üyelik açın---oyunu sepete ekleyip ödeme sayfasında kod bölümüne KLIKSAOYUN35 yazın.Bu arada kodun son günü yarın acele edin.

Daha sonra ödemeyi bkm ekspres ile yapın.

Sadece bu kadar.

Bence bu gece halledin bu işi yarın kargolanır ve cumartesi size ulaşır.

Bu arada stokta 2 adet var yazıyor bence hemen kartı bkm'ye taımlayıp alın.

Sorunuz varsa yardımcı olurum.
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Kardeş sepete ekleyemiyorum böyle bir uyarı çıkıyor ya

"By urunu sadecewww.kliksa.com uzerinden satin alabilirsiniz, urun sepetinize eklenemedi."

Ee ben de kliksa.com dayim zaten anlamadim bu uyariyi

• quote:

"By urunu sadecewww.kliksa.com uzerinden satin alabilirsiniz, urun sepetinize eklenemedi."

quote:

Mobile yani telefonda iseniz bilgisayardan ekleyin.Ben denedim ekliyor bilgisayarda.

Bu arada bkm'ye kartı önce tanımlayın şimdi hemen.

Sonra bilgisayardan kliksaya üye olup.

Ürünü sepete ekleyin---Adresi seçtikten sonra son ödeme ekranında mavi bir yazı var ekranın hafif sol tarafına doğru "hediye çeki kullanmak istiyorum" diye ona basıp KLIKSAOYUN35 yazın.

Sonra sizi bkm sayfasına yönlendirecek ve ödemeyi yapacaksınız.

129.90 ödeyeceksiniz sonra kartınıza bkm'den 20 lira iade gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

quote:

Mobile yani telefonda iseniz bilgisayardan ekleyin.Ben denedim ekliyor bilgisayarda.

Bu arada bkm'ye kartı önce tanımlayın şimdi hemen.

Sonra bilgisayardan kliksaya üye olup.

Ürünü sepete ekleyin---Adresi seçtikten sonra son ödeme ekranında mavi bir yazı var ekranın hafif sol tarafına doğru "hediye çeki kullanmak istiyorum" diye ona basıp KLIKSAOYUN35 yazın.

Sonra sizi bkm sayfasına yönlendirecek ve ödemeyi yapacaksınız.

129.90 ödeyeceksiniz sonra kartınıza bkm'den 20 lira iade gelecek.

Tesekkur ederim şu bjk macı bitsin pc den yapayım, bu arada bkm den tanımlayamadım kartı, karta tanımlı bi tel numarası yokmus bankanızla gorusun diyor, kart babamın üzerine bitane kredi kartım var

• hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Stokta bulunmamaktadir diyor son 2 tane kali yazmasina ragmen

• 120 lira 70 kuruşa Kliksadan almış bulunmaktayım hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.