Şimdi Ara

(Hediyemi verdim 8. Sayfada) Eşime Fallout 4 hediye edeceğim, yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
5
Favori
4.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: 120 lira 70 kuruşa Kliksadan almış bulunmaktayım 35 TL lik indirimden ve kredi kartımda bulunan hediye puandan faydalandım hayırlı olsun

Merabalar başlıkta yazdığım gibi eşime fallout 4 hediye edeceğim küçük bir yerde yaşıyoruz burada bulunmuyor internetten nereden satın alabilirim, güvenli olan bir site istiyorum bizzat kendisi de almış olup bana bir site tavsiye edecek olan var mı?

Mesela hepsiburada da 160 lira daha once alan oldu mu acaba? En uygun fiyatı orada, guvenebilir miyim, daha once satin alan oldu mu?

http://www.hepsiburada....-4-pc-pm-gamearal011481

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PembeLokum -- 14 Aralık 2015; 17:36:14 >

• Cenab'ı Allah başka dert vermesin
  • Araldan alabilirsin
  • Steam ?
  • Dijital key olarak g2a dan alabilirsin sadece indirmek zorunda kalır.

Kutulu olarak bilmiyorum bişey demiycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembeLokum

Merabalar başlıkta yazdığım gibi eşime fallout 4 hediye edeceğim küçük bir yerde yaşıyoruz burada bulunmuyor internetten nereden satın alabilirim, güvenli olan bir site istiyorum bizzat kendisi de almış olup bana bir site tavsiye edecek olan var mı?

Steam dan alin bence. Aldiktan sonra 2 gun filan odasina girmeyin kapisini filan kapatin yemegini verip cikin.
  • Hasta Ruh H kullanıcısına yanıt
    Aralgame mi?
  • Indirmeli olmasın paket yapıp hediye etmek istiyorum steam fln onlarda bu dediğim olmaz sanırım
  • quote:

Aralgame mi?

Evet
  • quote:

Indirmeli olmasın paket yapıp hediye etmek istiyorum steam fln onlarda bu dediğim olmaz sanırım

Oyun oynayan biriyse belkide alıp oynamıştır bir şekilde. Biraz daha bekle istersen. Belki başka bişe alırsın

steam den direk key satın alırsın (indirmeli)

Malesef tekel olarak Aral dan alabilirsin.

pc için alıyosan >>
    http://www.aralgame.com/beta/pc-fallout-4-bilgisayar?filter_name=fall
    http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Fallout-4-PC/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000659285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 10 Aralık 2015; 8:12:24 >

• D&r aral hepsiburada n11
  • Hasta Ruh H kullanıcısına yanıt
    Anladigim kadariyla aralgame den alirsan pc dvd seklinde alabiliyorum ben oyle olsun istiyorum indirmeli degil degil mi? Yilbasinda hediye paketi yapip vermek istiyorum da (bilgisizim bu konularda kusura bakma bizde play station yok pc den oynayacak)
  • SafakGTR kullanıcısına yanıt
    Buralardan alirsam orijinal olur degil mi? (Hepsi burada, n11) bildiginiz guvenilir bir satici var mi ve de en uygun fiyata alabilecegim bir satici?
  • PembeLokum kullanıcısına yanıt
    Kutulu istiyorsan spotculara bak ordan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

Kutulu istiyorsan spotculara bak ordan al

Spotcu nedir?
    Evet kutulu almak istiyorum
  • Ulan ne sansli adamlar var be. O
    Iste kadin dedigin boyle olur. Helal olsun. Bizimki de oyun pynuyoruz diye laf eder dururdu. Takdir ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

Ulan ne sansli adamlar var be. O
    Iste kadin dedigin boyle olur. Helal olsun. Bizimki de oyun pynuyoruz diye laf eder dururdu. Takdir ettim.

Eşim fallout diye sayıklıyor resmen nasıl bir oyunmuş böyle anlamadım gitti
    Adama yılbaşında kıyafet parfüm vs alsam herhalde bu kadar mutlu olmaz fallout4 alayım dedim odaya kapanmasını göze aldım
  • Alırsan 300 saatliğine yüzünü göremeyebilirsin.
  • quote:

Aralgame mi?

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Fallout-4-PC/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000659285

Kutulu olarak istiyorsan buradan alabilirsin. Güvenilirdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Alırsan 300 saatliğine yüzünü göremeyebilirsin.

Evet bunu göze aldım çok istiyor çünkü, bebeğimiz olacak Allah izin verirse doğumdan önce oynasın ki sonra oynayamaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.