merhaba arkadaşlar bilfiğim kadarı ile 1 yıldır bu iki illet var başımda ama şubattan beri hiç huzurum yok dün gece yine beni mahvetti sabah 5 te çare arıyordum beni şöyle etkiliyor - çünkü herkeste farklı - açlık - sürekli açlık - midem hep kazınır vaziyette midemden sırtımdan göğsüme yayılan kramplar ekşime ne yersem yiyeyim sindirememe ağrıdığında bayağı bir karın şişliği
2 ay içinde 2 kür olarak 3 lü antibiyotik kullandım ama faydasız sonra 5 aydır falan zeytinyağında beklemiş doğal kudret narı kullanıyorum evet rahatlama sağlıyor ama nüksediyor
birde tlos olive yüksek polifenollü zeytinyağ kullandım kilosu ortalama 400 tl ama o da tamamaen iyileşme sağlamadı
bugün sabah araştırmalarımda muğla fethiye dolaylarında yetişen SIĞLA AĞACI yağını buldum fayda gören var tamamaen iyileştiğini söyleyen var hemen sipariş verdim bekliyorum
sizlerden de bu hastalağa yakalanmış ve İnşallah iyileşebilmiş arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
Mide onemli bir organ doktor dışında kafanıza gore bitkisel ilaç kullanmayın. Bu bakteri ilerlerse ulser gastrit ağrı kabızlık yapar ..Bu nedenle Mide koruyucu uzun bir sure kullanmanız, mide aç karna sabah etkiliyorsa, gece uyumadan once almanız .. antibiyotik tedavisi yapmışsınız ancak gaita ( endoskopi suresi olduğundan ) bu bakteri araştırıldımı hala pozitif ise antobiyotik tedavisi doktor kontrolunda devam.. taki bu bakteri yok olana kadar tedaviye devam .. Yemek konusunda bir sure sabah kahvaltısı mutlaka yapmanız ( simit bogaca fast food yasak ) ogle hafif yemek akşam hafif yemek .. 6 ay ve 1 yıl ve bakteri negatif çıkarsa ... sonraki zamanlarda taş yiyin ... Sağlık onemli...