yav manyak birşey bence , 1. ve 2. OVA'ya göre çok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: Giray Han
yav manyak birşey bence , 1. ve 2. OVA'ya göre çok güzel
Hikaye kağnı modunda ilerliyor.
açıkçası ova4 beni pek sarmadı ama akabinde gelecek olacak olan ova daha sağlam gibi
Hellsing'in OVA'ları beni o kadar sarmadı açıkçası dizideki havayı yakalayamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: tàlhà
Hellsing'in OVA'ları beni o kadar sarmadı açıkçası dizideki havayı yakalayamadım.
aslında OVA lar daha bi manyak
dizide alucard ın replikleri daha bi ön planda tutulmuş dizi boll alucard temalı işleniyor ve seras a da gerektiği kadar değinilmiş. müzikleri ovalardan daha güzel
bu yüzden tv serisi daha bi göze atıyor anladığım kadarı ile. fakat ovalarda grafik olayı ve aksiyon olayları dehşet
beni tatmin etmedi açıkçası dedim o kadar ayrıntı verdiler şimdi bitecek galiba pat diye bitti, çok kısa bir bölüm işlenmiş daha uzun bir hikaye bekliyordum ama müzikler gerçekten yakışmış
Bence bi sonraki bölümün altyapısı hazırlanmış. İntegra kafayı yedi iyice. Alexander sinirlenmeye baslıyor. Kralice ile Alucard arasında olaylar gececek gibi. Ve En önemlisi Millenium.
Spoiler vermeyelim Milenyum felan.
We just have an order: Search and Destroy, Search and Destroy!
Zöörçç enn Distroooy
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme