Şimdi Ara

help me!oyuna giriom idmi yaziom oyundan cikio neden?yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • help me!oyuna giriom idmi yaziom oyundan cikio neden?yardim edin

• [font="Times New Roman"]oyunu indir[/font]
  • quote:

Orjinalden alıntı: gangsterharun

[font="Times New Roman"]oyunu indir[/font]

• Boş konuşmayında güülücük atmayıda adama yardım edin Arkadaşım o sorun bendede oldu bi zamanlar fakat buldum caresini kaysberg kulanıyosan onu kapatacan veya şöyle diyeyim güvenlik programlarını oyunu girerken kapatacaksın sorun onlardan kaynaklanabilir büyük ihtimalle..
  • kardeş 1.307 sürümünü yükle dior olay budun launcer dan tekrar yükli,yeceksinnn
  • Arkadaşların bahsettiği sebeplerden değilse ne yazık ki ban yemiş olabilirsin (banlık bişey yaptıysan "ne yazık ki" kısmı geçerli değil). KE forumlarında böyle bişey okumuştum.Banlanan IDler için oyunda herhangi bir uyarı mesaj bulunmadığını, doğrudan oyundan attığını yazıyodu.
  • yok be arkadaşım 1.307 page sini yüklemesi lazım launcerden ne banlanması benimde aynı sorunu verirodu 1.307 sürümü yükledim açılıo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1307 yamasından dolayı sorun olduğunda oyun hata mesajı veriyo, outdated version falan diyo.
    Arkadaş, hiçbi uyarı mesajı vermeden oyundan atıyo demiş.
    O yüzden ben de "Arkadaşların bahsettiği sebeplerden değilse" diye başlayıp bi söyliyim dedim, aklında bulunsun en azından

Ek:http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=951&sid=4ac788a403bbaa9520825a1459459133

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersayt -- 15 Kasım 2005, 0:05:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.