Şimdi Ara

hem dvi hem de vga girişli monitörüm var fakat oynayabilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox series s cihazında hdmi var peki ben dvi ya da vga girişlerden nasıl görüntü alabilirim? hdmi to vga ya da hdmi to dvi mı yoksa tam tersi mi pek bilgim yok yardımcı olur musunuz?

• VGA eski teknoloji. Eğer HDMI to DVI alırsanız görüntü anlamında bir kayıp yaşamazsınız. Ben aşağıya bıraktığım ürünü kullanıyorum. Yalnız HDMI to DVI kablo ile ses aktarımı yapamazsınız hatırlatayım. Ses aktarımı da yapabilen ayrı aparatlar var ama daha pahalı.

amazon
    Alfais Al-4600 HDMI to Dvi 24+1 Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07HL7FNS1/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Şuan farklı ilde o şekilde kullanıyorum geçici olarak. Dvi ile görüntüyü al gamepad'e kulaklığı tak oyna hocam. 2. gamepad alıp ona hoparlör takarak da halledenler vardı. Ama bu işin düzgünü hdmi ve ses ayırıcı aparat almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 1 Ağustos 2021; 13:34:33 >

• hdmi - dvi-d dönüştürücü ile kullanıyorum.
    Monitörümde Dp hdmi dual dvi 3 giriş var.Hdmi native olarak 60hz olduğu için konsolda 120hz alinmiyordu hdmi dan.
    hdmi - div-d ile 120hz kullanıyorum.İlginç olan Dvi- d baglantisi ile monitorden seste alabiliyorum.Ama bu olay Pc de olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi HDMI Kablosu Daha İyi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.