Şimdi Ara

hem üniversite okuyup hem kpss ile memur olmak istiyorum yakını veya kendisi böyle yapan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• buyur kardeşim
  • nasıl oluyor bilgisi olan var mı hem üniversite hem memurluk
  • Kardeş oluyorda zor olur. Gece santralde çalışırsan mesela en kolay bu gibi görünüyor. Bir de şöyle bir şey de var herhalde okuyosan bazı mesleklerde ders saatine göre ayarlıyorlar çalışma saatini. Ayrıca istersen okulu dondur. 1 sene çalış sonra istifa et. Asaletini almış oluyorsun. Sonra üniyi bitir. Zaten istediğin an geri dönebilirsin mesleğe. Elinde hazır bir iş olur. Benim tavsiyem bu yönde. Karar senin. İyi forumlar :)
  • ikinci öğretim kazanırsam diye düşünmüştüm ben hazır bilgilerim tazeyken 90 üstü alırım diye düşünüyorum
  • nataraj marble kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sayede erken emeklilik falan oluyor mu?Ben ona göre ben memur olabilirim...
  • birde şöyle birşey duydum mesela anayasada eğitim hakkı engellenemez diye madde var. mesela x bölümü istanbul için 85 istersen diğer ilde 75 istiyor mesela ben diğer ilde 75 alıp kazanınca bu anayasada ki maddeden dolayı ist iş geliyormuş böyle duyuyorum ne kadar doğru ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _Vengeance_ kullanıcısına yanıt
    Doğru mesela Antalya 85 Isparta 75.Sen 80 aldın ıspartaya gittin.Oradan Antalya'ya atama yapılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentius

Doğru mesela Antalya 85 Isparta 75.Sen 80 aldın ıspartaya gittin.Oradan Antalya'ya atama yapılıyor mu?

ben yapılıyor diye biliyorum tabi kaynaklı bir acıklama lazım yardımcı olabilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentius

Hocam bu sayede erken emeklilik falan oluyor mu?Ben ona göre ben memur olabilirim...

Bir bilgim yok o konuda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.