Şimdi Ara

Hem web siteniz olacak hemde 2 ki?i ile gelir sa?layaca?yz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkese selam...

Yyllardyr hep aramy?ymdyr ek gelir network marketing sistemlerini geçenlerde sunumuna gitti?im eml diye bi firma vardy yurtdy?ynda avrupada herkesin artyk kendi adyna sitesi oldu?unu türkiyede yava? yava? buna temel atacaklaryny söylediler paketi alan ki?i iki ki?iye ayny ?ekilde onlarda 2ki?iye tanytym satacaklardy aslynda çok mantykly ama giri? ücreti çoktu vazgeçtim. 3 4 ay evvel yine ayny ?ey türk firmasy tarafyndan yapyldy 500 tl ile ba?ladym zaten en azyndan hiç satmasam sitem olur onla takylyrym u?ra?yrym dedim ayryca illa adyna özel olacak de?il site bende karde?ime açtym onun adyna fatihyollarda.c om ayryca web sitesinde herhangi bir reklam vs yok . ?uan benim toplamda 70 üyem var 3500 tl geldi 100 üye sonunda 1.lotu tamamlamy? ve gelen gelirden ba?ka +3bin tl de hesabyma yatacak haftasonlary kahvaltyya ak?am canly m?zikli yemekler +tatil imkanlaryda var ?uanda gerçekten çok iyi .

Sorularla sistemimiz...

Alibeyin bize mail atarak yazy?my? oldu?umuz örnekleme yazysy.

Alibey: Merhaba sn. megasis yetkilisi
    Megasis: Merhaba Ali Bey nasyl yardymcy olabiliriz?
    Alibey: ?imdi benim kafama takylan bir kaç soru var
    Megasis: Buyrun dinliyorum
    Alibey: Ben web sitesi açmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok sadece benimde sitemin olmasyny istiyorum
    Megasis: Web sitenizi kuruyoruz ayryca sizede kurmasyny ö?retiyoruz ve tüm deste?imizi bir an bile sizden kesmiyoruz, içerik yönetimi içinde gerekli tüm dersleri veriyoruz, yönetememeniz söz konusu bile de?il Ali Bey.
    Alibey: Çok iyi , Peki ben bunu ki?isel web sitesi yapmak zorundamyyym Örne?inwww.adymsoyadim.com gibi
    Megasis: Hayyr istersenizwww.xxxticaret.com açarak e ticaret sisteminizi kurarsynyz istersenizwww.xxxdizi.com yaparak dizi video sitesi kurun tamamiyle hayal gücünüze kalmy? bir ?ey adynyza açacaksynyz diye kysytlama yok
    Alibey: Bunlary anladym ?imdi kazanç ortakly?ynda 500 tl lik paket ve 100 alt üyelikli sistemde ben 100 ki?i bulmak zorundamyyym
    Megasis: Kesinlikle hayyr Siz iki ki?i buluyorsunuz ve size anlatty?ymyzy o ki?iye anlatarak onlarynda 2?er ki?i bulmalary isteniyor ve böyle kazan kazan sistemi devam ediyor
    Alibey: Benim alt üyemin 2 alt üyesi üye aldy?ynda benim kazancym ne olacak
    Megasiz: siz alt üyenizden ne kadar aldyysanyz 10 alt üyedende ayny parayy alyyorsunuz ve onlar kazandykça sizde kazanyyorsunuz üyelerinizde
    Alibey: Paramy ne zaman çekebilirim
    Megasis: Üyeyi kayyt ettirdi?iniz anda 1saat içinde kazancynyz hesabynyza aktarylyr.
    Alibey: Peki ben Mega paketteki 2.000 Tl lik pakete yükseldi?imde kazancym ve ekstra artylarym neler olacak
    Megasis: 500 Tl lik paket gibi 2.000 Tl lik paketi alyp 100 alt üye toplady?ynyzda Bizim ekibimizin Asil lideri olup artyk üyelerinizle daha iyi ileti?im için tüm masraflarynyzy biz kar?ylyyoruz , Araba ve ofisinizi biz tutuyoruz, Telefonunuzu biz veriyoruz ve size sadece üyelerinizle bilgi aly?veri?i yapmak kalyyor
    Alibey: Ben paketi aldyktan sonra iptal etmek istersem?
    Megasis: Tabiki paketi alyp sitenizi kurduktan bile sonra iptal etmek isterseniz %75 lik bölümünü iade ediyoruz isim hakkynyz 24 Ay boyunca yinede sizde kalyyor. Ysterseniz ba?kasynada devir edebilirsiniz ücretsiz devir hizmetinide sunuyoruz.
    Alibey: Gerçekten çok iyi bir sistem zarar yapmak gerçekten syfyr
    Megasis: Evet alibey güven duyamama gibi bir sistem sunmuyoruz Sizden kredi kartynyzdan depozito alaca?yz demiyoruz sadece size biz websitesi açyyoruz kuruyoruz ?retiyoruz gerisini size byrakyyoruz üye buldukça biz ve siz ve alt üyeleriniz kazanmaya ba?layacaktyr
    Sorularla sistemimiz...

Alibeyin bize mail atarak yazy?my? oldu?umuz örnekleme yazysy.

Alibey: Merhaba sn. megasis yetkilisi
    Megasis: Merhaba Ali Bey nasyl yardymcy olabiliriz?
    Alibey: ?imdi benim kafama takylan bir kaç soru var
    Megasis: Buyrun dinliyorum
    Alibey: Ben web sitesi açmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok sadece benimde sitemin olmasyny istiyorum
    Megasis: Web sitenizi kuruyoruz ayryca sizede kurmasyny ö?retiyoruz ve tüm deste?imizi bir an bile sizden kesmiyoruz, içerik yönetimi içinde gerekli tüm dersleri veriyoruz, yönetememeniz söz konusu bile de?il Ali Bey.
    Alibey: Çok iyi , Peki ben bunu ki?isel web sitesi yapmak zorundamyyym Örne?inwww.adymsoyadim.com gibi
    Megasis: Hayyr istersenizwww.xxxticaret.com açarak e ticaret sisteminizi kurarsynyz istersenizwww.xxxdizi.com yaparak dizi video sitesi kurun tamamiyle hayal gücünüze kalmy? bir ?ey adynyza açacaksynyz diye kysytlama yok
    Alibey: Bunlary anladym ?imdi kazanç ortakly?ynda 500 tl lik paket ve 100 alt üyelikli sistemde ben 100 ki?i bulmak zorundamyyym
    Megasis: Kesinlikle hayyr Siz iki ki?i buluyorsunuz ve size anlatty?ymyzy o ki?iye anlatarak onlarynda 2?er ki?i bulmalary isteniyor ve böyle kazan kazan sistemi devam ediyor
    Alibey: Benim alt üyemin 2 alt üyesi üye aldy?ynda benim kazancym ne olacak
    Megasiz: siz alt üyenizden ne kadar aldyysanyz 10 alt üyedende ayny parayy alyyorsunuz ve onlar kazandykça sizde kazanyyorsunuz üyelerinizde
    Alibey: Paramy ne zaman çekebilirim
    Megasis: Üyeyi kayyt ettirdi?iniz anda 1saat içinde kazancynyz hesabynyza aktarylyr.
    Alibey: Peki ben Mega paketteki 2.000 Tl lik pakete yükseldi?imde kazancym ve ekstra artylarym neler olacak
    Megasis: 500 Tl lik paket gibi 2.000 Tl lik paketi alyp 100 alt üye toplady?ynyzda Bizim ekibimizin Asil lideri olup artyk üyelerinizle daha iyi ileti?im için tüm masraflarynyzy biz kar?ylyyoruz , Araba ve ofisinizi biz tutuyoruz, Telefonunuzu biz veriyoruz ve size sadece üyelerinizle bilgi aly?veri?i yapmak kalyyor
    Alibey: Ben paketi aldyktan sonra iptal etmek istersem?
    Megasis: Tabiki paketi alyp sitenizi kurduktan bile sonra iptal etmek isterseniz %75 lik bölümünü iade ediyoruz isim hakkynyz 24 Ay boyunca yinede sizde kalyyor. Ysterseniz ba?kasynada devir edebilirsiniz ücretsiz devir hizmetinide sunuyoruz.
    Alibey: Gerçekten çok iyi bir sistem zarar yapmak gerçekten syfyr
    Megasis: Evet alibey güven duyamama gibi bir sistem sunmuyoruz Sizden kredi kartynyzdan depozito alaca?yz demiyoruz sadece size biz websitesi açyyoruz kuruyoruz ?retiyoruz gerisini size byrakyyoruz üye buldukça biz ve siz ve alt üyeleriniz kazanmaya ba?layacaktyr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.