Şimdi Ara

hemalhemsat.com telefon numarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilen varmı arkadaşlar ulaşamıyorum ödeme yaptım...

• sorunumuz aynı bilmiyorum ama ben de o sitenin telefonunu arıyorum.
    internetten bir telefon buldum ama açan yok allaha şükür.
    0 216 538 10 51
    ben de senin gibi ödeme yaptım ve hala onaylanması için bekliyorum.
    kafayı yemek üzereyim
  • arkadaşlar aynı dertten muzdariptim bende lanet olsun sakın bu site üzerinden bir işlem yapmayın rezil olursunuz çünkü

0216 633 10 00 numaralı telefonu arayın hepsiburada çıkıyor santral den hemalhemsat yekilisini isteyin karşınızdakinin sadece oradaki kurumda çalışan bir insan olduğunu unutmayarak hakkınızı arayın

Alın buda gittigidiyor telefonu

Nora Center No:1 K:16 Eski Uskudar caddesi
    icerenkoy
    istanbul, kadikoy 34752
    TR
    tel 02165750100
    fax 02165755996

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halfone -- 26 Ocak 2009; 14:24:40 >
  • arkadaşlar bu sitenin semtine uğramayın merak edip bakmayın bile, ürünü satıyorsunuz, alındığına onaylandığına dair mail ler geliyor, fakaaaat ödeme için hiç bir bilgilendirme yapılmıyor. efendim adres bilgileri banka bilgileri falan doğruysa ödeme yapılıyor gibi zırvalar söylüyorlar yani sizin bilgilerinizi onlar daha iyi biliyorlar ya.....daha bir sürü uyduruk sebeb sallayabildikleri kadar sallıyorlar.uğraş dur.
  • Beni de 1 hafta uğraştırdılar onaylanma işi yüzünden.
    Bir daha da uğramadım o siteye.
  • hemalhemsat.com sitesinin telefon numaralarını arayım derken ilk bizim bu site çıktı google amcada.benimde bir şikayetim var.bu arada belirteyim dedim.03.12.2009 da aynı satıcıdan farklı iki adet ürün sipariş ettim.ödememide aynı gün yapmama rağmen hala ne satış onaylandı nede para iadesi nede bir yetkili var karşımda.satıcı ile kurduğum temasta ödememin onaylanmadığını onaylanırsa ürünleri kargoya vereceğini defalarca belirtti.08.12.2009 itibarı ile hala bir sonuç yok.siz siz olun bu siteden alışveriş yapmaya kalkmayın.internet üzerinden farklı sitelerden defalarca kez alışveriş yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım.bu siteden ilk alışverişte takıldığımız şeye bakın.koskoca site arkasında doğan holding olay ortada.nette biraz bakayım dedimde o kadar çok bu konuda bu siteden şikayet varmışta benim şimdi haberim oldu.
  • yaw sakın bu siteye bulaşmayın
    cuma günü Win7 ultimate lisanslı paket aldım ( satan kişiyi internetten tanıyorum,sırf taksıtle alayım diye site üzerinden alacaktım)
    3-4 gun oldu hala onaylamadılar,
    zor kötek buldum numaralarını aradım iptal ettirdim,
    paranın dönmesini beklicez.. kesinlikle uzak durun burdan

telefon numaralarıda bu : 0216 633 26 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir2050 -- 11 Ocak 2010; 16:18:17 >
  • Arkadaşlar internet üzerinde alışveriş yaparken lütfen ekşi gibi yada şikayetvar gibi sitelerden önce bir ön araştırma yapın. Bende hemalhemsat sitesine takılacaktım bir ara son anda vazgeçtim özellikle müşteri hizmetleri fonksiyonunun sıfır olması ve muhatap bulamamaktan muzdarip herkes.
  • telefon numarası: 0216 633 26 00 dahili olarak 1705 i arayın direk çıkan kişi ile görüşün ama yemek saatlerinde falan aramayın açan olmaz :)
  • Gittigidiyorun basit bir taklidi,tamam gg'de taklit ama oldukça lineer bir sistem var,hemalsatın site tasarımı bile bir iğrenç.

Dopan Holding'in bu kadar çapsız bir oluşujm yapması ve yıllardır siteyi geliştiremeemsi komik.
  • şöyle düşün ne zaman arasam hep aynı kişi telefona bakıyor
    yani çalışan sayısı bence 1 yada 2 taş çatlasın 3 site yapılmış ve bunlara teslim edilmiş bence ilgilenin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

hemalhemsat.com sitesinin telefon numaralarını arayım derken ilk bizim bu site çıktı google amcada.benimde bir şikayetim var.bu arada belirteyim dedim.03.12.2009 da aynı satıcıdan farklı iki adet ürün sipariş ettim.ödememide aynı gün yapmama rağmen hala ne satış onaylandı nede para iadesi nede bir yetkili var karşımda.satıcı ile kurduğum temasta ödememin onaylanmadığını onaylanırsa ürünleri kargoya vereceğini defalarca belirtti.08.12.2009 itibarı ile hala bir sonuç yok.siz siz olun bu siteden alışveriş yapmaya kalkmayın.internet üzerinden farklı sitelerden defalarca kez alışveriş yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım.bu siteden ilk alışverişte takıldığımız şeye bakın.koskoca site arkasında doğan holding olay ortada.nette biraz bakayım dedimde o kadar çok bu konuda bu siteden şikayet varmışta benim şimdi haberim oldu.

en sonunda benim param 16.12.2009 da banka hesabıma iade edildi.sözleşmelerine baksanız 3 gün içinde iade edileceği yazılı.herneyse kurtulduk ya en sonunda birdahamı asla buradan alışveriş niyetine bile girmem.bir ürün aradığımda bu site çıktığında artık sayfasını bile açmıyorum.

• bende bir urun yayınladım satışı icin satış yapıldı ıncelenıyordenılıyordu bır baktım satış ıptal edıldı urunu alan adam parayı yatırmış karttan para cekılmiş ... fınans bank arıyor adam tanıdıgım daımı musterım para hesaptan alındı arıyorum hemalhemsat.com denılen fırmayı :) karsıma ukala bır bayan cıkıyor .... dıyorumkı ıyıgunler ben bırsey ogrenmek ıstıyorum ben bır urun sattısa sundum satıldı ama ıslem ıptal edılmış neden ıptal edıldıgını ogrenmek istiyorum urun kodunu verıcektımkı kadın dırek kredı kartında sorun vardır o yuzdendır dedi :) bende dedimki kartta nasıl sorun olur
    1. ben size Daha Adımı veye ürün kodunu vermeden siz Nasıl kartta sorun vardır dersınız
    2. kartta sorun varsa para nasıl cekılıyor bunun ustune daha 10 sn once kartta sorun var dıyen bayan ben kartta sorun var demedim siz iptal edildi diyince ben oyle dusndum dedi bende dedim bu işler boylemı oluyor yanı ben daha urun kodu vermeden urun hakkındakı bılgıyı nasıl bana ılertırsınzkı ben satıcıyım urun kodunu vereyım sorun nedır bana soyledın dedım musterım arıyor benı param cekıldı diyor ıade ederiz sorun yok o konuda ben şimdi bu sitenin musterisi isem ben bunların veli nimetiyim bana biilgide vermek zorundalar hıc bır yazılı sozlu bılgı vermeden işlem yapmaktalar tabı ben soruyorum neden yanı bana bır acıklama yaparmısınız buyuk ıhtımalle alıcı terafından sorun vardır dıyo halaa urun kodunu alıp sorun nedır bakmıyorda varsayım ustune konusuyor :) nedir pekı sorun alıcının bılgılerı eksıktır :) yaa zaten eksık bılgı gırmek ne mumkun TC. kimlik Cep tel numarasına kadar hersey yazılıyor uye olurken bunun neyı eksık ... her neyse daha buyuk bır yetkılı ıstedım yanı karşımdakının cagrı merkezınde bır calışan oldugunu sanıyordum ama ne garıpkı Yanı nekdar kucuk bır fırmaymışkı telefona ilk cıkan kişi direk sistemin sahibi .. son soylediğim o yuzden bukadar ukala konusuyorsunuz ben ozaman dolandırıldım dedim Telefonu yuzume kapattı şimdi ben şüpelendim ozaman hepsiburada.com Da bu hemalhemsat.com Siteside Şüphelidir Dikkat Edilmelidir Burdan duyrulur... Unutmadan Yazayım
    Yayın Sorumlusu : Ebru ÖZBULAN

Telefona Cıkan Kişide buydu Ben Tuketici haklarına sikayette bulunacagım Gerekirse Mahkemeye verıcegım bu bir Suctur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meselem -- 30 Ocak 2010; 12:18:43 >

• arakdaşlar bakıyorumda Hemalhemsat.com Harbı Dolam ceviriyor Bende Toplanıp Topluca Suc duyursunda bulunalım İnternet Ortamında her platformda bu olayı acıklıyalım ınsanlar yanmasın resmen bu bir dolandırıcılık paramızı alıyorlar artık ellerinde nekadar tutabılırse turuyorlar paramızla sıcak para ile İş yapıyorlar para anında hesaplarına gecıyor bırde bılgı yanlıs bılmem ne dıye dalavera dokup işlemi iptal ediyorlar parada yok ortada resmen paramızı kullanmak ıcın yapıyorlar Adamlar bizim paramız ile iş yapıyorlar ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.