Şimdi Ara

HEMEN GAZA GELMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen gaza gelin hiç kaçırmayın fırsatı arkadaslar ara sıra böyle aksilikler olabilir ben istda tutu gececegimize eminim şu takımın biraz arkasında durun hemen bir yenilgide yerlere vurmayın bir galibiyettede göklere çıkarmayın biraz sabır tek ihtiyacımız bu takımınızın arkasında durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence bjk şuan ligin en iyi 2. kadrosu türk rotasyonu olarakta 1. bu takımım zamana ihtiyacı var ama tromsöyü bjk burda rahat geçer.
  • haksız yere bir penaltı .Tamam yenilebiliriz ama bu kadar eleştiri nedir abi alt ütü yenildik yani .Kötü mü oynadık yani ortada .

Takmamak lazım yani kötü bir sonuç almadık yani. Ama umarım bilic escude yi görüşmüştür artık.Halen anlamıyorum bu pedro neden oynamaz .Adam tecrübesiz de değil .

Biraz zaman arkadaşlar eğer bir yerlere gelmek istiyorsak sabır,zaman ve destek olmalıyız .Bakın en güzel örneği galatasaray adamlar stad felan derken başkan fatih terim iyi yerlerdeler .
  • Hocam klasik turk toplumu.her takim icin gecerli olan kural; bi mac yensin sampiyon ilan ediyoruz bi mac yenilsinyterin dibine sokuyoruz.sonra da istikrardan bahsediyoruz

• Üzülürüm Biliç'e üzülürüm, her geçen gün daha seviyorum bu adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumel52

Hocam klasik turk toplumu.her takim icin gecerli olan kural; bi mac yensin sampiyon ilan ediyoruz bi mac yenilsinyterin dibine sokuyoruz.sonra da istikrardan bahsediyoruz

Aynen hocam nedir yani tamam bir aksilik oldu yenildik trabzon macında şampiyonluğu konusanlar simdi bilici elestiriyor hic sabrımız yok sonrada diyoruzki istikrar sen sabretmezsen nasıl bu sistem oturacak

• Abi allah askina yenilmesi tamam eyvallah da boyle kotu oynanir mi ya bu kadar ruhsuz oynanir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.