Şimdi Ara

Hemen İş Bulabileceğiniz İşler ve Maaşları -Ciddi- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
12
Favori
32.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı şeyi söylüyoruz aynen hocam ama çok nadirdir hani meslek lisesinden çok iyi üni kazanan tıp vs. gibi bölüm kazanan çok nadirdir. Aynı şekilde çok iyi bir üniden de kötü bir yerde çalışan çok nadirdir.
  • Özellikle sıralamaya göre yapanlara uyuz oluyorum 70kdaki adam nasıl 5 bin lira maaş alır diye tepki gösteriyorlar birde. Herkes tıp okuyacak diye bir şey mi var ben anlamadım.
  • NothingMan76 N kullanıcısına yanıt
    Hocam o istisna bir meslek maaşları aşırı yüksek. Sadece 1 tane devlet üniversitesi var eğitim almak için. Kazanması zor. Kaptanlığın puanlarının düşmesinin sebebi de bu 6 ay sefer yapmak. Önceden çok yüksekti herkese kaptan olayım paramı kazanırım çok iyi diyordu sonra herkes anladı ne kadar zor iş olduğunu.
  • Sözel okumak bu ülkede intiharla eş değer. Berber çırağının bile kendine saygısı daha yüksek.
  • Muhahaha çok övülen bu köle meslekleri bu kadar az mı para alıyordu
  • Siz ne bekliyordunuz,

Siz ne alıyorsunuz mesleğiniz nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Hocam o istisna bir meslek maaşları aşırı yüksek. Sadece 1 tane devlet üniversitesi var eğitim almak için. Kazanması zor. Kaptanlığın puanlarının düşmesinin sebebi de bu 6 ay sefer yapmak. Önceden çok yüksekti herkese kaptan olayım paramı kazanırım çok iyi diyordu sonra herkes anladı ne kadar zor iş olduğunu.

Paramedik nasıl ?
  • Ben gemide çalışıyorum 3.kaptanın aldığı maaş 3bin dolar kardeş. Ben 2bin dolar alıyorum kaptan ise 7500 dolar alıyor 2.çarkçı 5500 dolar alıyor aylık tl ye çevirirsek astronomik rakam çıkıyor ortaya Türkiyede yaşamak için normal maaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kpss puanı 85-90 olur gibi gözüküyor. Alabilirim derseniz tercih edin. Alınmayacak bir puan değil. Onun dışında devlette iyi maaşlar alıyor.

2380 tl maaş + 970 tl sabit ek ödeme + 500 tl ek ödeme (sürücülük dahil değil) + 226 tl Yemek ücreti + Ek Nöbet ücreti (saat x 14.3 tl) toplam 4076 TL maaş alıyorlar.
  • Sonunda bu işleri bilen birisi çıktı çok sevindim. 3.Kaptana 7 bin dedim diye kızıyorlar oysa ki 7 bin ne ki 10-12 binle başlıyor.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bordroyu atmışlar panoda asılıydı yoksa buraya atardım 7bin maaşla 3. Kaptanlık kimse yapmaz 7bin 3.kaptan için para değil. Türk gemisinde veriyorlardır belki ama çalışılmaz Bedava

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Kaptanlar mesleğe 4. kaptan olarak başlıyor 3 değil ayrıca 1. kaptan (süvari) oldukları zaman 30bin tl alıyorlar 20 bin değil. İyi sallamışsın ama yemedik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp okuyup Doktor olursan iş garanti de bi sabaha-karşı ansızın çalıyorlar kapını Türk Tabipleri Birliği üyesi isen
    Onu napacuh?
  • DÖNER SERMAYE! doktorlar da az degil doner artsin diye ota boka rontgen cekmeler vs. vs. sanki bilmiyoruz.

dedigin maas gercek olabilir ancak kalabalik hastanelerde. donersiz kac aliyor onu da yazmak gerek. (tip okuyorum bikbikbik muhendis kiskancligi tip cekememezligi demeyin)

• Drima kullanıcısına yanıt
    çaldırtma

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    3.Kaptan ile 4.Kaptan görev sorumlulukları aynıdır gemiye göre aldığı statü değişir. Bazı gemilerde 3 kaptan olur. Büyük gemilerde 4. kaptana ihtiyaç duyulur. Sen de iyi sallıyorsun istersen git bi yönetmeliği okuda gel. Ayrıca "EN AZ" bu lafı herkesin gözüne sokmak lazım. aylık 20-30 bin dolar geliri olan kaptanda var ona bakılırsa ben asgari tutarı söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 1 Şubat 2018; 16:55:3 >
  • Askerlik de kesin meslek hem de en kesini onu da yazın

• Mühendislikte okulunuzdan ziyade torpilinize bakar iş. aşşağı yukarı standart mühendis maaşı vardır. Misal ben İTÜ mezunuyum kimse gel sen bu okuldn mezun oldun bizimle başla demiyor tamamen size kalmış. İlk başladığım şantiyede 2.750 alıyordum taşeronda sabredelim proje güzel ismimiz olur diye girdik. 6 ay sonrasında Ana firmaya girdim burda 6.500 alıyorum iktramiyelerle altı üstü 1 senelik mühendisim. çalıştığım yerde taşeronda saha mühendisi çocuk var odtülü oda 3 alıyor. benim şefim grup şefi 15.000 lira maaş alıyor. Ayrıca yanımda çalışan ana firmanın saha mühendisi 6 alıyor fakat 400.000 le inşaat mühendisliğine girmiş :( . Yani bu işler torpilinize ve de sizin gayretinize bakar. Kolay gelsin.
  • yavuzs52 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi yalnız şöyle bir şey söyliyim torpili olanın üniversite okumasına bile gerek yok yine iyi yerlere gelebilir. Ama İtü, ODTÜ okuyan kişilerin mesleki saygınlığı oluyor. Bu öğrencilerin hepside kendini geliştiriyor. Bildiğiniz gibi mezun sayfaları var orada yaptıkları işler tek tek yazıyor.
  • Bana da inandırıcı gelmiyor. Ben tek tek nerede çalıştıklarına kadar yazarım diyorum. Adam sanal ortamda olduğundan iyi sallıyor. Hele ki öğrenciyken 7 bin euro alması :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 1 Şubat 2018; 17:38:1 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.