Şimdi Ara

Hemşirelik Nerede Okunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    60 k sıralamam var. Yani neredeyse bütün hemşirelikler tutuyor. Aklımda hacettepe vardı ama nereye baksam şehir sıkıcı diyorlar. Ama hemşirelik için gidilir mi? Hacettepe sonuçta. Ya da hemşirelik dışında önerebileceğiniz bir bölüm var mı? Sanırım hacettepe de hemşirelik okumak bana diğer ünilerde okuyanlara göre avantaj sağlamayacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mühendislik yaz
  • YKSCİ TAYFA Y kullanıcısına yanıt
    60k ile yazılır mı sence çok önemli çünkü üniversite

• Mezunhanım M kullanıcısına yanıt
    200k da olupta yazan da var tabi yazılır
  • Koç üniversitesi varken bir daha düşün bence.
  • Koç üni ya da acıbadem de okuyabilirsin ama 60k sıralama ile güzel mühendislik ftr felan tutuyor neden hemşirelik istiyorsunuz ki?
  • 60k' ya yazdığın mühendislikte , okurken verdiğin emeğin karşılığını mezun olduktan sonra alamama ihtimalin yüksek . Iyi düşünmüşsün hemşirelik zor bir meslek olsa da işin garanti maaşı iyi . Üretmeyen bir ülke olduğumuzu unutuyor bazen buradakiler ekonomi her geçen gün kötüye giderken buna direnebilecek mühendislikler bilg. endüstri. ee. gibi sayılı olanlar olacak . Sağlık her zaman iyidir garantidir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gata'da tıp okunur mu?
    13 yıl önce açıldı
    Mimarlık hala okunur mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ftr iş yok diyorlar. Acıbadem koç özel diye istemedim. Benim maddi durumum çok kötü çünkü. Hiç özel düşünmedim ortamı falan nasıl olur acaba ?

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Özel diye korkuyorum biraz maddi durumum kötü çünkü

Hocam yalnız hemşirelik bölümü ücretli almıyor ki? Sadece tam burslu kabul ediyor. Amerikada çalışma şansın var. Sadece 30 öğrenci ile ders görüyorsun. Tabi sen bilirsin. Hacettepe`de çok güzel bir üniversite başka devlet üniversitesi düşünme.
    Ben geçen sene koç üni hemşirelik araştırmıştım biraz tam burslu durumu olmayan öğrencilere KUDEB bursu veriyorlar yurt imkanı cep harçlığı vs hemde iyiydi miktarı yanlış hatıramıyorsam araştırın bence onu hocam
  • quakeU Q kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum. Çünkü kendi ayaklarım üstünde durmam lazım. Sence hacettepe nasıl ?

• Öyle bir şey varsa çok iyi. Araştırıcam teşekkürler.

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Tamamdır onu da araştırıcam. Bilgiler için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.