Şimdi Ara

HEMŞİRELİK ve MÜHENDİSLİK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kafam karıştı iyice benim ya makine müh. istiyordum sonra hemşirelik düşündüm kafamda yatmıştı da dediler yok kızlara göre değil mi biraz tarzı bişey felan birde benim mf-4 sıralamam tahminim 40-55k arası olur mf3 te de 40k olabilir biyoloji 22lerde ama sizden tavsiye bekliyorum kafam iyice karıştı bide o forum.memurların linklerini atmazsanız iyi olur.

• Sen hangisini istiyorsan onu seç. Erkek hemşire sayısı çok bunu da unutma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende lise basindan beri makine muh. istiyordum fakat lys1 den cikinca eli yuzu duzgun bir yer kazanamicagim belli oldu. Bu yuzden bende ygs puanim ile ftr veya hemsireli yazicam. Seneye kalmaya hic niyetim yok. Eger hayalinse muh. yaz ama hemsirelerin is bulma orani muhendislerden cok cok yuksek.
  • hemşirelik garanti gibi birşey en çok alınan mesleklerden biri bende düşünmüyor değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemşirelikte kontenjanları artırdılar, puanı düşer mi acaba ??????????????
  • hemşirelik öneririrm bu sıralamara aynı sıralamalarla hemşirelik ve mühendislik bitirmiş arkadaşlarıma bakıyorum hemşire olan çok daha fazla kazanıyo su an
  • mühendisliğin bu kadar ayaklar altına dusmesi. sakarya, samsun, konya v.s bu tip yerlerde mühendislik eğitimi almak artık cazibesiz bi hale mi geldi. hemsirelikte nasıl bir gelecek var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.