Şimdi Ara

Hep onu düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler sakin olun yine kız konusu. çok yazmıcam ama hacı uğraştırma bizi diyenler için özette geçeceğam.

Bi kız var adı Şeyma ben onu 6, sınıftan beri tanıyorum. ORtak yönlerimiz cok var o çok narin bense hayvani (biraz) ondan sonra benımde babam vefat ettı onunda ayrıca 2 tene abim var onunda 2 tene abisi var. Ben bu kızdan 7, sınıfta hoşlanmaya başladım söylemedim ama belli etmeye çalıştım (anlamadı ökuss) şu an ben Amele Kolejinde (MEslek lisesi) 2.sınıf okuyorum o ise iletişim lisesinde 2.sınıf onun 1.5 aylık çıktığı kişi var (oğlan askerliğini yaptıktan sonra evleneceklermiş) ve bu kız bunu 1 aydır tanıyor. benimde yok kolejdede hep erkekler var o yüzden. kızlarla bi muhabbetimi olmuyo. geçenlerde msj attım azcık konustuk lafladık felan agzından bunları alabildim. derken bizim kız bana msj atacagına cıktıgına atmasınmı? Atmış oglanda bunu sıkıstırınca buda diyor işte arkadaşıma atacaktım sana geldi diye oglan buna kızıyor sonra kız geliyo bana diyo ''sefqülümle kfqaaa ettk .('' ) sonra ben benim yüzümden oldu k bakma yazdım ondan sonra ne ses var ne soluk. 2 gündür küsmüyüz diye mesaj atıyom hala cevap vermıyo sürünesice ama ben ondan hoşlanıyorum benım yanıma yakısacak bır kız bende yakışıklı (biraz) bir insanım ve her boş vaktimde onu düşünüyorum. artık ne yapıyım sizce?

kız mesajlarda canım felan diyor (du) bende ona cnm felan yazıyodum sizce nolur? Yada nolmaz? Hiç olmadı nolabilir?

o gelirse benim olduğumu çaktırmayın ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNghis - KhaN -- 29 Temmuz 2010; 5:05:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.