Şimdi Ara

hepatit c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kronik hepatit c hastaları askere alınıyor mu bilgisi olan var mı?

• up
  • hayır alınmıyor
  • up
  • up
  • çürük raporu felan mı veriliyor ?
  • direk çürük verirlermi bilmem ama askerde acemi birliğinde bi arkadaştada hepatit c vardı 6 ay hava değişimi verdiler gitti geldi sonra çürük raporu vermişler hava değişim süresi 6 ile 9 ay olabilir tam emin değilim bence askere git sonlara doğru hepatitc yim dersin hava değişimi alırsın 9 ay falan askerlik yaparsın hemde çürük almamış olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerlik ve hepatit B
    20 yıl önce açıldı
    c++ örnekleri
    19 yıl önce açıldı
    C yardım
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kroto

direk çürük verirlermi bilmem ama askerde acemi birliğinde bi arkadaştada hepatit c vardı 6 ay hava değişimi verdiler gitti geldi sonra çürük raporu vermişler hava değişim süresi 6 ile 9 ay olabilir tam emin değilim bence askere git sonlara doğru hepatitc yim dersin hava değişimi alırsın 9 ay falan askerlik yaparsın hemde çürük almamış olursun.

bilgi için teşekkürler.
  • up
  • up
  • Tamamen doktora ve askeri hastanenin başhekimine bağlı bi durum. Ben askerliğim sırasında kronik hepatit b olan birinin berber olarak görev yaptığına şahit oldum.
  • Şu an tedavi oluyosan alamazlar tabiki (hastanede kalmak zorundaysan) ama değerlerin çok yüksek değilse alıyolar orda da yükselmemesini sağlıyolar o kadar engellemiyo askerliğini kardeşimin arkadaşı hepatitli askerdi.Ama anti hcvnin fazla tedavisi mümkün olmadığı için karışıyo durum :S
  • Ben ilk muaneyede söylemedim aralık 2010 askerim durumu öğreneyim boşu boşuna hepatit c oldugumu söylemeyeyim hastane gitle uğraşmayayım.cok şükür şu an bütün değerlerim normal.
  • up
  • up
  • up
  • yukarı
  • büyük ihtimal etkilemiyor.
  • yukarı
  • alınır mı alınmaz mı bilmemde HBV ile HCV aynı şey değil. HCV tam olarak illet bir virus ben olsam askerlikten muaf tutardım. Hasta tedavi edilmiyor bulaşırsa başkasına gene dert felan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.