Şimdi Ara

askerlik ve hepatit B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepatitB taşıyıcısı olan kişilerde askere alınacak diye duyumlarım var ne dersiniz olabilirmi???

• ha*iktir

büyük ihtimal yoktur ama büyük konuşmuyum. olsa da zaten yaşım tutmaz askere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 10 Nisan 2005, 17:28:18 >
  • walla ben yırttım diodum 1. muayenede sevk ertelemesi verdiler 2. muayene kasım 24 vermeslerse abi işte kurduk napacaz bilmiyom
  • gidecen paşa paşa
  • kronik hepatit b için durum nedir arkadaşlar bilen varmı ?
  • Hortmu olmuş biraz...
  • Merak etmeyin askerde acemi birliğinizin ilk haftasında size menenjit ve hepatit aşısı yapılıyor toplamda 3 aşı 3. ne olduğunu bilmiyorum (sağ ve sol tarafınızda 3 eleman enjektörleri darta atar gibi fırlatıyorlar kan revan içinde kalıp aşının yaptığı 5 efes extra kafasıyla eğitime devam ediyorsun ) Ben usta birliğini mardin de yaptım dış karakolda görevliydim çeşmelerden kesinlikle su içmek yasaktı suyun geldiği kaynak karakolun bulunduğu tepenin aşağısında bulunan bi su kuyusuydu içerisinde hayatımda hiç görmedim sürüngen ve eklembacaklılarla doluydu national geographic gelse sınıflandırma yapmak için 1 hafta uğraşır.Askerden geldiğim ilk hafta hastalandım sıradan grip sandık ama şiddetli karın ağrısı vücuudmun suratımın hatta gözlerimin içinin sararması ile tırsıp hastaneye koşturduk neyse ki akut hepatit dedikleri bulaşıcı hepatite yakalanmışız 1 2 hafta içinde düzeldim ama çok illet bir hastalık karaciğer hastalığı olduğu içinde herhangi bir ilaç tedavisi yok tek çaresi yatıp dinlenmek dışardan yemek yememek doğal tatlı, temiz yicekler yemeniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve reflü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende yırtmak için çeşitli yollar arıyorum ama gidecez gibi mecbur. yoksa götürürler merkeze, öptürürler herkese
    ...
  • ulan biz gitmek için sabırsızlanıyoruz siz gitmemek için götünüzü yırtıyorsunuz

eşşek gibi gideceksiniz !!
  • ben bitirdim geldim valla bot bağlamayan arkadaşlara allah yardım etsin
  • tanıştığım 1 subay eğer sende gerçekten kronik hepatit b hastalığı varsa dilekçe yazıp verilen testlerin sonucunda gerçekten kronik hepatit b hastalığın olduğu kanıtlanırsa seni askere almazlar dedi.dilekçeyi üniversiteyi bitirmene gerek kalmadan istediğim zaman yazabileceğimi söyledi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisco -- 8 Kasım 2010; 16:02:43 >
  • taşıyıcıları zaten alıyorlar alırlar kronik olmanın durumuna bağlı orta ileri seviyede ise almazlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.