Şimdi Ara

Hepinize teşekkür ederim.. Kaza bilgileri ve fotoğraflar.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
9.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene ortarefüjdeki sulama çalışmaları yüzünden az kalsın gecenin yarısı bende takla atıyordum zor kurtuldum arac kaldırıma cıkarak zor durdu . senın hıslerını anlıyabılıyorum dostum aklım basımdan gıtmısdı .

Tekrar çok geçmiş olsun . verilmiş sadakanız varmış .
  • Leventcim çok çok geçmiş olsun, arabanın o halini görünce tüylerim diken diken oldu. Ya çıkamasaydı o çocuk onun içinden diye düşündüm daha doğrusu düşünemedim attım hemen o fikri kafamdan.

Aradığında sesin çok iyi geliyordu çok şükür atlatmış gibisin heralde:) İnan dersten çıkışta bir sürü yere gittim resmen tın tın sağdan sağdan her yeri kollayarak sürdüm aracı, her hızlanışımda aklıma geldin.

Umarım ilk ve son kazan olur, senin gibi pırıl pırıl insanlara çok ihtiyacımız var...

İlk fırsatta gelip bir geçmiş olsun demek şart oldu, iyi bak kendine:)
  • Büyük geçmiş olsun Levent kardeşim. Şimdiye kadar pek muhabbetimiz olmadıysa da konularını takip ederdim. Arabanı ne kadar sevdiğini bilirdim. Neyseki maddi hasarla kurtulmuşsun.

Lütfen artık emniyet kemerini unutma. Yakın zamanda bende Ankara'daydım çok saçma sapan virajlar, sapaklar var. Aman diyeyim.
  • büyük geçmiş olsun sayın üstadım.
    ucuz atlatmışsınız resmen aracınızın yani eski aracınızın durumu hiç iç açıcı değil doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent--

Araba vs. hiçbirşey umrumda olmadı kaza anında.. Hatta kendi canım bile.. Tek düşündüğüm o arabada taşıdığım canlardı.. Allah'a şükür hepimiz sağ sağlim çıktık..

Tekrardan çok geçmiş olsun Levent. Beklediğimden de büyük çıktı kaza. Valla tüylerim ürperdi illk resmi görünce... Allah'tan sizlere bişey olmamamış.

Şu yukarıda dediğine de aynen katılıyorum. Arabada arkadaşlarım varken kaza atlatsam aklıma ilk onların durumu geliyo. Allah korusun ya onlara da bişey olur da bana olmazsa durumu. Gerçekten zor. Ömür boyu kendimi suçlu hissederim heralde.

Neyse bu kaza da hepimize ders olsun, TüRkiye yollarında neyin ne zaman karşımıza çıkacagı belli olmuyo...

• büyük geçmiş olsun. neyse ki kimseye bir şey olmamış, Allah beterinden korusun..
  • geçmiş olsun
  • Çok geçmiş olsun Coskunun konusu dikkatimi cekmedi gormedim . tekrar dan cok cok geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

Çok geçmiş olsun Coskunun konusu dikkatimi cekmedi gormedim . tekrar dan cok cok geçmiş olsun

Akşamüzeri açtım ben de. Bu konu açılınca da kilitlemişler zaten. Neyse konu filan değil, önemli olan Levent'in sağlığı :)
  • Geçmiş olsun kardeş.
  • geçmiş olsun. ben de bu yıl ciddi bir kaza atlatım ailemle.
    lütfen kemerlerimizi takalım, 100metre gideceksek bile...
  • Büyük geçmiş olsun ne kadar kısa mesafe gitsekte lütfen emniyet kemerlerimizi takalım
  • cok geçmiş olsun baya kötü bir kaza gecirmişsiniz sizde ve arkadaşlarınızda bir sağlık sorunu olmaması sevindirci

özellikle istanbulda gece ortada yer alan cicekleri vs sulama için acıyorlar fıskiyeleri sol şeridin yarısı ıslak oluyor panik frende virjda kontrolü yitirmeye zemin hazırlıyor...
  • Fotoğraflardan olayın ciddiyeti anlaşılıyor. Verilmiş sadakanız varmış, büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
  • Dostum, çok geçmiş olsun. Daha yeni görüyorum. Çok üzüldüm valla. Ama sizler sağ salim kurtulmuşsunuz allaha şükür...
    Bu emniyet kemeri çok önemli arkadaşlar, bir yakınım da kısa mesafe diye takmamıştı, virajı alamadığı için ağaca çarptı ve malesef camdan fırlayarak can verdi. Neereye gidersek gidleim emniyet kemerimizi takalım...
  • Hepinize tekrardan teşekkür ederim..

Dediğim gibi önce o araçtan arkadaşlarımın sağ salim çıkması sonra da benim sağlıklı olmam başka herşeyi önemsiz kılıyor..

Gerçekten o ince çizgiyi yaşadık resmen..

Kocaman bir ders oldu bana... Herşeyden önce hangi ülkede yaşadığımı unutmayacağım bundan sonra..

Evet mal böyle bir durumda en son düşünelecek şey ancak herkes sağlıklı ve mecburen kasko işleri ile vs. de uğraşmamız gerekiyor..

Şimdi bu konuda az çok tecrübesi olan arkadaşlara sormak istediğim sizce araç perte çıkar mı?

Çıksın çıkmasın kasko ne kadar para verirse versin inanın hiç takmam bu saatten sonra.. Sadece merak ettim bugün birkaç arkadaşım aralarında tartıştılar..

Benden büyük küçük herkese söylemek istediğim lütfen yavaş sürün, lütfen bu ülkede karşınıza her an birşey çıkabileceğini unutmayın ve lütfen emniyet kemerlerinizi bağlayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 6 Ekim 2009; 1:15:09 >

• büyük geçmiş olsun Allah korumuş
  • muhtemelen çıkacaktır... şişirme servis fiyatlarıyla yapılan onarım kasko bedelinin yüzde 40 ını aşar diye düşünüyorum....
  • Büyük geçmişler olsun.Kesin perte çıkar.Kaskonuz var değil mi ?
  • Geçmiş olsun.Anlamadıgım o virajdan ilk defa mı geciyorsunuz?
    Sulama vs pek mazeret olmasa gerek bu ülkede.
    Daha yavaş kullalım şu mereti.
    Hayatimiz herşeyden daha önemli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.