Şimdi Ara

Hepinize teşekkür ederim.. Kaza bilgileri ve fotoğraflar.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: levent--

Evet mal böyle bir durumda en son düşünelecek şey ancak herkes sağlıklı ve mecburen kasko işleri ile vs. de uğraşmamız gerekiyor..

Şimdi bu konuda az çok tecrübesi olan arkadaşlara sormak istediğim sizce araç perte çıkar mı?

Çıksın çıkmasın kasko ne kadar para verirse versin inanın hiç takmam bu saatten sonra.. Sadece merak ettim bugün birkaç arkadaşım aralarında tartıştılar..

Bu araba kesin pert, axa oyaksa bir ihtimal yaptırmayı söyliyebilirler ama %10 ihtimal wermiyorum

Ankara Aviva fln ise kesin pert, kaçarı yok

Aracı sıfır aldıysan, wede 1. senesinde, sıfır değer enklozunu yatırdıysan, yada 2. el almana ragmen araç aldıgında 1 yaşından az wede sen değer enklozunu yatırdıysan sıfır parasını alırsın

Sıfır değer enlozu policende yazar olup olmadıgı

Dİğer durumlarda sigorta ile pazarlık yaparsın

Aracın pert oldugunda bir rakam al derim, daha sonra emsal ilanları toplıcaksın

2-3 tane toyota plazası, galeriden rica minnet teklif alıcaksın araba ilanı götürüceksin, bunu yaparken fiyatları şişirmen lazım

Araban bariz pert olamsı kötü, bariz olmasa pazarlık daha çetin olabilir, arabanın tamir durumu olsa daha yüksek paralara kurtarırsın

Yani en güzel pert olan araba ucu ucuna pert olan araba, araba kesin pert gözü ile bakıldıgında sende yaptırma/pert etme opsiyonu kalmadıgından pazarlık az oluyor

Ama illa yap pazarlık, para kolay kazanılmıyor, bu arada bir süre araba kullanma derim

• geçmiş olsun.
  • gerçekten allah korumuş,araçta başkaları varken kaza yapmak çok kötü,allah göstermesin.geçmiş olsun..,

yalnız yerler kuru olsa dahi o hız o yola fazla bence.umarım bu size tecrübe olur,büyüğünden sakınırsınız..
  • Levent bu araba pert evet. Tavan düzeltilecek, arka takım komple belki de ön takım da yenilenecek, farlar, tamponlar, airbag'ler, camlar derken arabanın yarı değerini geçecektir. Bir de araba ters döndüğünde motor kendini stop etmediyse yağsız çalıştığından motor da eller havaya yapmış olabilir. Tahminimce 30-32bin lira arası öderler.
  • Çok geçmiş olsun gerçekten, verilmiş sadakanız varmış. Allah bir daha göstermesin.
  • Çok büyük geçmiş olsun. Buna benzer bir kazayı 2000 yılında biz yapmıştık, henüz 10 yaşındaydım. Aracı babam kullanıyordu. Araç refüje çarpıp takla attı ve ters şekilde 34m sürüklenmişti (girdiğimiz virajda ters eğim varmış üstüne bir de oradaki benzinliği gece yıkayıp sabunlu suyu yola akıtmışlar haliyle araba aynen kaydı). O zaman aracımızda yan hava yastıkları falan olmadığından sol elim araçtan çıkmış ve aracın altında kalarak sürüklenmişti. Gece 2 de 3.5 saat ameliyat oldum. Bacağımdan elime doku nakli yapılmıştı. Doktorlar sağolsunlar elimi kurtarmayı başardılar. Bugün elimin iç kısmı kozmetik açıdan biraz çirkin ama %99.9 kullanabiliyorun elimi sorunsuz. Gece gece fotoğrafları görünce o kazamız aklıma geldi paylaşmak istedim. Gerçekten Allah korumuş.
  • Büyük geçmiş olsun cana gelmemesi sevindirici..
  • çok geçmiş olsun arkadaşa.
    türkiyenin yollarında olmadık yok,
    söförlerinde olmadık tipler yok,
    o yüzden hızlı gitmeyin diyip duruyoruz.
    yok efendim arabam güvenli, yok efendim duble yol....vs derken.
    oluyo işte kazalar.
    dün de ağrıda abim virajı alamamış,
    6 ölü vardı.
    ben papağan gibi tekrar edeceğim hızlı gitmeyin, emniyet kemerini takın...vs diye artık
  • Çok geçmiş olsun !.
    Sağlığın yerinde olsun daha nice arabalar alırsın orasını düşünme. Ben en kısa mesafelerde bile emniyet kemerini takmayı alışkanlık haline getirdim kazanın ciddiyetine bakılırsa emniyet kemerinin takılı olmamasına rağmen 'araçtan fırlama' olmaması ve genele bakıldığında ciddi vakaların yaşanmaması sevindirici.

O sulamalara zaten söylenecek çok güzel sözler var ama neyse ... sorun sadece bir değilki, yol kenarında adam gibi suları akıtacak mazgal yada kanallar yok ki var olanlarda da pislikten tıkanıyor, sadece sulama olaylarında değil yağmur yağdığı zaman bile her yer su birikintisi eh birazda hızlı girersen oraya sonuçlar üzücü oluyor.

• Yahu büyük geçmiş olsun..Allah korumuş gerçekten..Araba tanınamaz hale gelmiş..Ancak size ve arkadaşlarınıza bir şey olmaması sevindirici..
  • Çok büyük geçmiş olsun.Allah bır daha böyle bı kaza kımseye gostermesın dıyesım gelıyor ama burası Türkiye her an önünüze ne cıkabılır an meselesı
  • Çok geçmiş olsun

Araçtakilerin emniyet kemeri olmadan bu kazadan kurtulabilmeleri büyük bir şans, Allah korumuş.

Bu ülkede resmen kelle koltukta gidiyoruz.
    Başka ülkelerde şans eseri ölen insanlar varken, bizler şans eseri yaşıyoruz.
  • Levent şimdi gördüm, kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm.

Allah korumuş gerçekten tehlikeli bir kaza yapmışsın, aracın için üzüldüm ama

Size bişi olmaması sevindirdi.

Belediyelerin bu sulama işi açıkçası ilk günden beri hoşuma gitmiyor!

Bende iki defa kaydım kaza yapmadım fakat kaza yapmama ramak kalmıştı.
  • Çok büyük geçmiş olsun arakadaşım.Aracımda başkaları olunca inanın daha yavaş gidiyorum.Sorumluluk ağır basıyor.Buna benzer kazayı arkadaşım Batıkent'te 5-6 yıl önce yaptı.Aynen dediğiniz gibi işaretsiz sert bir viraja girdi ve tarlaya uçtu.Araç güvenlik paketliydi ve burunları bile kanamadan çıktılar pert olan focustan.Yani aradan geçen yıllara rağmen güzel memleketimizde değişen çok bir şey yokGüvenlik estetikten ve konfordan çok çok önemli ve kısa mesafede olsa emniyet kemerini bağlamak lazım.Hatta yolculara da bağlatmak şart ,Allah korusun kaza anında aracın içinde top gibi seken bir yolcu diğerlerine de zarar verebiliyor biliyorsunuz.
    Size ve sevdiklerinize Allah tekrar yaşatmasın diyorum.
  • geçmiş olsun. kaza yaptıktan sonra, ilk zamanlar kazanın etkisiyle daha dikkatli oluyorsun ama insanoğlu çok unutkan tekrar aynı moda geri dönüyor...
  • geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
  • quote:

Evet mal böyle bir durumda en son düşünelecek şey ancak herkes sağlıklı ve mecburen kasko işleri ile vs. de uğraşmamız gerekiyor..

Şimdi bu konuda az çok tecrübesi olan arkadaşlara sormak istediğim sizce araç perte çıkar mı?

Çıksın çıkmasın kasko ne kadar para verirse versin inanın hiç takmam bu saatten sonra.. Sadece merak ettim bugün birkaç arkadaşım aralarında tartıştılar..

Bence perte çıkar benim araç çıkmıştı. Kıyaslayabilmeniz için benim kazanın bir fotosunu ekledim
    Bu tavanı gördükten sonra, tavan testinin ne demek olduğunu anladık...

Hepinize teşekkür ederim.. Kaza bilgileri ve fotoğraflar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 6 Ekim 2009; 12:17:03 >

• Resimleri tekrar inceledimde gerçekden çok büyük bir kaza atlatmışsınız tekrar geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

Resimleri tekrar inceledimde gerçekden çok büyük bir kaza atlatmışsınız tekrar geçmiş olsun

yazdıklarınız bana ise, teşekkür ederim. tabii bizim kırıklar çıkıklar oldu maalesef. Allah'tan çocuklarımıza birşey olmamıştı.
  • aynı viraja o hızla bizim hyundai h100 ile girdiğimi düşündüm.
    sonuç çok daha feci olurdu. azıcık su-kar gördüğünde patinaj çeken bu araca dikkatli binmem konusunda uyarı niteliğindeydi bu. gençliğin verdiği hevesle bazen risk alıyorum ama , yapılmaması gerekiyor aslında.

çok çok geçmiş olsun, benim için en korkunç şey trafik kazası. Allah yaşatmasın.

birşey soracağım.
    arabanızda esp var mıydı?
    yoksa eğer var olan araçların aynı yolda tepkisi ne olurdu?
    selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.