Şimdi Ara

Hepsi burada.com. Xioami rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xxxxxxxxxxxxxxxxx IMEI No'lu cihaz kayit disi oldugu icin 08/04/2019 tarihinde kullanim disi kalacaktir. Lutfen satin aldiginiz yere basvurunuz. B001

Telefonuma gelen mesaj...

Telafi edilir yada edilemez hiç tarifi yok global ve paralar sayıp aldığım mi 8 telefon için gelen mesaj..

Büyük bir firmanin böyle bir hata yapması ilginc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İthal edilen her telefon direk olarak satisa cikiyor. İmei numaralari liste halinde btkya yollaniyor. Sirasi ile kayit olusuyor. Yogunluk oldugunda kayit islenmesi 1 aya kadar suruyor ve bu sure zarfinda urun satilip kullanima gecince mesaj gelebilir. Buda sisteme girislerindeki yogunluktan kaynakli bir problem ve musteriyi magdur etmeyen bir problemdir. Sinek ufak ama migde bulandirici olabiliyor o mesaj.
  • Öncelikle çok geçmiş olsun hocam. 2 gün önce bende aldım hep kötü yorumlar görmek üzüyor umarım hızlıca halledilir sorununuz.
  • İnşallah dostum .. ama biz sorun olmasın diye Hepsiburada com dan aliyoruz.... böyle büyük bir firmanın bizi bu duruma düşürmesi yada bu mesaji almamız büyük sıkıntı....Hepsiburada temsilcilerine duyurulur.

• Ne buyuk rezalet anlatamam oyle boyle bir rezalet degil gercekten, bunu buraya yazmadan once firma ile iletisime gecseydin.. neyse ben diyeyim sana paralel ithalat cihazlarda siklikla yasanan durum, bende de aynisi oldu firma ile iletisime gecip 2 gune halledildi

• Hocam hepsi burada ile iletişime geçtiniz mi? Daha önce forumda okumuştum böyle mesaj gelebiliyormuş ama kayıtlı imiş telefon herhangi bir sorun olmamış. Sorgulama yaptınız mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: unalkaragul

İnşallah dostum .. ama biz sorun olmasın diye Hepsiburada com dan aliyoruz.... böyle büyük bir firmanın bizi bu duruma düşürmesi yada bu mesaji almamız büyük sıkıntı....Hepsiburada temsilcilerine duyurulur.
    iyi de bunun hepsiburada ile ne alakasi var, hepsiburada en fazla ilgili ithalatciya mail atar onlarda cozerler.. Koca hepsiburada salak mi ki kayitsiz cihaz satsin biraz mantikli olun

• En basta Hepsi burada comu aradım bilgisini de verdim..

Siz bu işten anlarsınız , ben anlamam.. hoş karşılarsınız ben karşılamam...

Sonuç olarak telefonuma gelen bu telefon kayitsizdir diye bir mesaj var ..

Ve bu mesajda hepsiburada comu bağlar ben ordan almışım...

Ben bu telefonu hediye de alabilirdim ?

Herşey halledilir öyle teslim edilir müşteriye kayıtı 'ni yaparsın edersin vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İthal edilen her telefon direk olarak satisa cikiyor. İmei numaralari liste halinde btkya yollaniyor. Sirasi ile kayit olusuyor. Yogunluk oldugunda kayit islenmesi 1 aya kadar suruyor ve bu sure zarfinda urun satilip kullanima gecince mesaj gelebilir. Buda sisteme girislerindeki yogunluktan kaynakli bir problem ve musteriyi magdur etmeyen bir problemdir. Sinek ufak ama migde bulandirici olabiliyor o mesaj.

• Teşekkürler anlatım için.. Evet böyle bir açıklama olsaydı keşke urun satışında ... durum böyleyse sıkıntı yok tabikide ama supriz oldu mesaj bize.

• Xiaomi Redmi Note 5 aldim ama Gittigidiyordan sikintisiz en guvenli ve kaliteli.. hepsiburada abooo duşman başına..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam daha ne istiyorsunuz, ürün ithal edildiği gibi ilk alanlardansiniz. Bana gelmez böyle mesajlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.