< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hauntedd -- 16 Aralık 2018; 3:18:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hauntedd -- 16 Aralık 2018; 3:18:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşım tanıdığı evofone de çalışıyormuş elimde Xiaomi telefon görünce servisi çok kötü gelen ürünleri yapmayıp içini açıp kurcaladıktan sonra aynı şekilde tekrar gönderiyorlarmış dedi. Zaten evvelden de evofone için iyi şeyler duymamıştım teyit etmiş oldu. Garibim Xiaomi de Türkiye pazarında yerimi aldım diye seviniyordur bilmiyor ki burda esnaf bozuntusu hırsız çok nereden bilsin elin gariban çin malı
|
Ticaret Bakanlığı'na yazıyorsunuz durumu dedikleri thh ya da mahkemeye git. Kardeşim sen niye varsın o zaman, ben her işi bireysel çözeceksem.
|
Allah Türkiye'de hiçbir garanti firmasının eline düşürmesin. Maalesef yasalarımız başı boş bırakıyor her şeyi, denetim olmadığı için istediğini yapıyor firmalar. Usulsüzlüğü bireysel olarak çözmek için siz peşinde koşuyorsunuz sürekli yaptırım ve denetim olmadığı için 100 kişiye yaptıkları adilik için kaç kişi illallah eder uğraşmaz ya da anlamazsa o kısmı kar sayıyorlar. Hakkında yüzlerce thh kararı olan firma aynı şeyi yapmaya devam ediyor ve koca memlekette kardeşim sen yasaya aykırı iş yapıyorsun bu da cezası diyen bir kurum yok.
|
Xiaomi bölümüne de açtım konuyu ancak biliyorum yanlış ama ricamdır adminlerden silmesinler çoğu insan burdan görüp alıyor yada xiaomi bölümünde direk anakonuya girip bakıyor..
Kanıma dokunuyor enayi yerine koyulmak amazon değilde herhangi telefoncudan alsam benim durumum ne olacaktı? Rezil olacaktım yok thh yok mahkeme? Ben bu ürünün değişimini istesem hak değil mi şimdi hatta abartıp misliyle değişimini istesem? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateach -- 19 Aralık 2018; 0:9:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|