Şimdi Ara

hepsiburada aeg camasir ve bulasik makinasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    size danismak istedigim konu hepsiburada satilan iki aeg ürün hakkinda.
    bulasik makinasi: http://www.hepsiburada.com/aeg-faaauto-4-programli-bulasik-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=22156&productid=mtaegfaaauto 839 tl

camasir makinasi:http://www.hepsiburada.com/aeg-lavamat-50840-1000-devir-camasir-makinesi-6-kg./productDetails.aspx?categoryid=155121&productid=mtaeg50840 839 tl

simdiden ilgilenen arkadaslara tesekkür ederim daha degisik önerileriniz varsa onlarida ögrenmek isterim tekrar tesekkürler.

• bilgisi olan arkadas yok sanirim ?güncellememin sebebi yarin almayi düsünüyorum....
  • Ürünler iyi ancak fiyat/performans ürünleri değil. Aynı bütçeyle daha iyi cihazlar edinebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ürünler iyi ancak fiyat/performans ürünleri değil. Aynı bütçeyle daha iyi cihazlar edinebilirsiniz.

cevabin icin sagol.bir önerin varmi?
  • AEG'nin 3080 modelini bağımsız sıcaklık ayarı, ön ve yan panelleeri yekpare gövdesi ve sadeliği için almıştık. 3-4 senedir kullanılıyor, programları biraz uzun ama yıkama ve durulaması çok çok iyi çıktı. Sessiz sayılır, özellkle su tahliye sesi farklı, sanıyorum içinde hava pompası var, yıkama suyu durulamaya karışmasın diye suyu havayla boşaltıyor.

B sınıfı tüketimi vardı ama yakından bakınca A'ya çok yakın olduğunu görüp önemsememiştim. Su tüketimi de 62 litre. Yakın bir komşumuzdaki Bosch Kidds'den daha iyi duruladığını düşünüyorum. Yumuşatıcının kokusu dahi kalmıyor. Tabii bu durum istenmeyebilir, o halde bir uyarı olsun.

Sizin gösterdiğiniz model daha yeni, tüketimi daha düşük, su sarfiyatı da daha az. Su tahliye pompası normal tip olabilir ve az su harcayan makinaların (sanıyorum 46lt) biraz daha az duruladığını buradan ara-sıra okuyorum. Her ne olursa yine de Lavamat'ın iyi olabileceğini düşünüyoum. Fark sanıyorum benim de aldıktan sonra farkettiğim eco-valve yıkama sistemi dedikleri şeyde.

Lavamat'ın pek pazarlanmadığı veya unutulduğu için fiyat bakımından uygun olduğunu düşünüyorum, özellikle yıkama performansı ve sessizlik açısından. 800 devri evdeki diğer Arçelik'in 600'ünden daha sessiz, kaliteli bir makina gibi ama fenomen şekilde süper sessiz bir şey beklemeyin. Motoru fıçalı tip biraz ince bir ses çıkarıyor, hatta kullanım kılavuzuna bu "jet sesine benzer ses normaldir" diye ibareı bile koymuşlar. Ama genel olarak su alıp verirkenki ve sıkmadaki haliyle bence ses durumu iyi. Sonuçta 1000 lira cıvarından bahsediyoruz.

2000'lerin satış anlayışı, sonra bir de Italya'ya satılan marka hala Lavamat mı acaba diyordum, motoru Italyan üretimiydi... 80'lerdeki konstrüksiyon anlayışı sonuçta Miele dışında hiç bir makinede yok ama yine de isme biraz sahip çıkmışlar sanki. Altına ses için deflektörler koymuşlar, çekmecesi öyle takur tukur değil, kapağı da rahat açılıyor vs. Şimdilik sorun çıkarmadı ama tabii 4 sene bir şey sayılmaz.

Yalnız başka yerlerden de fiyat alıp AEG'nin diğer modellerine de bakın derim. Her özellikte model numarası değişiyor, çok yakın modelleri var. Indirim deseler de sanki internette biraz daha iyi fiyatlar görüyorum.

• cok tesekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.