Bildirim
Hepsiburada bilgisayar için kdv indirimi ne zaman gelir ?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Temmuz içinde olabilir. Ama Ağustos'da kesin olur Temmuz'da olmazsa bayram öncesi diye.
Bazı ürünlerde gerçekten iyi fiyatlar oluyor. 120TL'ye 8GB 1600mhz ram almıştım kingston 3-4 ay önce. -
ortalama 40-50 gün arası yaptılar sene başından beri 7-8 hazirandı sanırım en sonuncusu 20-30 temmuz arası olabilir. -
Bnde merak ediyorum ne zaman olur acaba -
30 gün içinde bir indirim daha bekliyorum ben -
ben de 10 gün içerisinde olacağını tahmin ediyorum -
haftaya gelir, kesin bilgi yayalım. -
Beklemedeyiz, Hepsiburada duy bizi ! -
GELL ARTIK YA OKUL BAŞLIYORRRR -
Beyler mimarlık için msi almam lazım indirimi bekliyorum ne zaman gelecek indirim -
Ben de bekliyorum, önceki indirimde stok tükendi -
ne almayı düşünüyosun kardeşim -
temmuz ayında yapmıştı,ben 19 temmuzda almıştım oradan biliyorum.tüm ürünlerde yapmamış olabilir ama. -
Bence Pazartesi gelebilir. Bayram haftası tüm markalar satışları arttırmak için saldırıya geçecektir. Hepsiburada'nın da Pazartesi gününü bekleyebileceğini düşünüyorum. Belki haftasonuna da kalabilir.
Öncekinden çok faydalandım, şimdi 2-3 alacağım parça kaldı, onun için beklemedeyim :) -
AĞZINDAN BAL DAMLIYOR ÜSTAD İNŞALLAH GELİR PAZARTESİ -
Sana demiştim dostum -
Hashahha :D aldım direk usta eyvallah varmı 1-2 maç iddiadanda yolumuzu bulalım -
bugün geldi -
başladı
www.hepsiburada.comBilgisayar Fiyatları ve Modelleri & %45 indirimhttp://www.hepsiburada.com/staticPage/12335 -
Beyler 3200 luk ürün 2720 e düşmüş KDV indirimli hali ancak kdv %18 degilmi ben hesapladim 2620 olması gerekiyor bunun başka bir olayimi var bilen var mi ?
Benzer içerikler
- algida ile kazan kod
- vodafone numara taşıma faturalı
- 5 mbps internet hızı nasıl
- kırmızı fırsat 16 gb
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X