Şimdi Ara

Hepsiburada.com Anker Eufy RoboVac 11S - HEPA Filtreli Yüksek Emişli Akıllı Robot Süpürge 1499,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• "Yorumlara bakarak aldım ürünü fakat gördüm ki firma iyi bir sosyal medya çalışması yapmış. Başka marka ürünler kullanan ve bu ürünü bu siteden satın alan biri oalrak yorum yapıp sizi doğru yönlendirmek isterim.

1. Diğer markalarla sesi kıyaslayınca traktör diyebiliriz.

2. Sürekli biryerlere takılıyor. Özellikle salondaki sandalyenin ayaklarının arasına girip çıkamıyor.

3. Asla Şarj istasyonuna geri dönmüyor Nerede pili bittiyse orada kalıyor.

4. Diğer markalarada ki gibi evi tanıtma modu yok kafasına göre takılıyor.

Bunun dışında 2 tane iyi yanı var. Diğer modellere göre ince ve Süpürme gücü cok iyi.Süpürme gücünü görünce sesi pek dert etmiyor insanı.

Bunları göz önünde bulundurarak alın ve memnun kalmazsanız herzaman iade hakkınız olduğunuda bilin."

• "Yorumlara bakarak aldım ürünü fakat gördüm ki firma iyi bir sosyal medya çalışması yapmış. Başka marka ürünler kullanan ve bu ürünü bu siteden satın alan biri oalrak yorum yapıp sizi doğru yönlendirmek isterim.

1. Diğer markalarla sesi kıyaslayınca traktör diyebiliriz.

2. Sürekli biryerlere takılıyor. Özellikle salondaki sandalyenin ayaklarının arasına girip çıkamıyor.

3. Asla Şarj istasyonuna geri dönmüyor Nerede pili bittiyse orada kalıyor.

4. Diğer markalarada ki gibi evi tanıtma modu yok kafasına göre takılıyor.

Bunun dışında 2 tane iyi yanı var. Diğer modellere göre ince ve Süpürme gücü cok iyi.Süpürme gücünü görünce sesi pek dert etmiyor insanı.

Bunları göz önünde bulundurarak alın ve memnun kalmazsanız herzaman iade hakkınız olduğunuda bilin."

• 1500 liraya daha fazlası beklenemez zaten. aynı fiyata irobot aldım gayet memnunum.

giriş seviyesi bir cihaz alırken fazla beklentiye girmeyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

1500 liraya daha fazlası beklenemez zaten. aynı fiyata irobot aldım gayet memnunum.

giriş seviyesi bir cihaz alırken fazla beklentiye girmeyin derim.

irobat queendir o irobot olsa duramazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

irobat queendir o irobot olsa duramazsın.

Alıntıları Göster

iRobot Roomba 605 aylarca hb'de 1500'e satıldı, kafandan element uydurma.

Hepsiburada.com Anker Eufy RoboVac 11S - HEPA Filtreli Yüksek Emişli Akıllı Robot Süpürge 1499,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 12 Şubat 2021; 20:13:50 >

• Biz evde kullaniyoruz gayet memnunuz ,almadan hanimla cok kapistim ne gerek var diye tabi onun dedigi oldu evli arkadaslar bilir :) sarji bitince istasyona gidiyor genelde evde ufak cocuk var diye aldik kasim indirimlerinde puan kod vs 1.599 a gelmisti.sabah 10 a kurduk baza alti koktuk altlari vs gayet kullanisli bence fiyatina gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.