Şimdi Ara

Hepsiburada.com REZALETİ --- SORUN ÇÖZÜLDÜ Technoplus Yardımcı Oldu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
5
Favori
40.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
740 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu isin suclusu Hepsiburada veya Technoplus oldugu kadar, kargo sirketidir ayni zamanda. Yahu butun isiniz aldiginiz urunu sagsalim sahibine ulastirmak onu bile beceremiyorsaniz niye varsiniz utanma desen yok kulaginin ustune yatiyor hepsi duyduklari kufurler hakaretler sikayetler umurlarinda degil. ISS ler bile adam oldu ceki duzen verdi kendine bi miktar ama tasimacilik sektoru hic tinlamiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah TV ne kavuşursunuz ve hatta bu yapılan terbiyesizlik için hb size hediye çeki vermesi lazım 1 aydır mağdursunuz ve uğraşıp emek veriyorsunuz.

• ryzen 1700x gördüm ucuza konuyu gördükten sonra iyi ki almamışım diyorum yazık hb de pisletiler namuslu ticaret yapsalar ölür bu adamlar.
  • gecmis olsun, HB benim de olumsuz yorumumu silmisti ne halt olduklari belli zaten
  • Hocam şu olayı gördükten sonra o siteden alacağım 12 liralık üründen bile vazgeçtim gerçeği bir önceki alışverişimde yine benzer sorunları okuyunca aldığım ürünü satıcı aynı olmasına rağmen başka siteden almıştım
  • onu almam bunu almam gibi laflar etmeniz gereksiz beyler, tv ile işlemci çok farklı şeyler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Bu isin suclusu Hepsiburada veya Technoplus oldugu kadar, kargo sirketidir ayni zamanda. Yahu butun isiniz aldiginiz urunu sagsalim sahibine ulastirmak onu bile beceremiyorsaniz niye varsiniz utanma desen yok kulaginin ustune yatiyor hepsi duyduklari kufurler hakaretler sikayetler umurlarinda degil. ISS ler bile adam oldu ceki duzen verdi kendine bi miktar ama tasimacilik sektoru hic tinlamiyor.

Allah o kargo şirketlerinin belasını versin. Bana da çok zarar verdiler. Buradan n11 den bal satıyorum öyle bi paket yapıyorum ki pat pat poşet, köpük ve kartonlarla ama yine de kırıyorlar. Geçen paketleri geç götürdüm büyük teslim alma kamyonu gelmişti paketleri tğklediler benimkiler kalmıştı. Teslim ettim çıktım eleman kutuları götürüyor kamyon şoförü paketlerin benim olduğunu bilmiyor. yanımda at at dedi eleman attı kutuları kamyona. Ben de adama fırça çektim isyan ettim. Neyse paketlerden biri kırılmış yine cepten gitti. Bu kargoculara çare yok... Haram olsun haklarımız.

Hepsiburada.com  REZALETİ  ---  SORUN ÇÖZÜLDÜ Technoplus Yardımcı Oldu

Hepsiburada.com  REZALETİ  ---  SORUN ÇÖZÜLDÜ Technoplus Yardımcı Oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitoprak91 -- 5 Ekim 2017; 21:41:59 >

• Tüm tüketicileri bilgilendiren güzel bir yazı olmuş. Ders niteliğinde. Şahsım adına teşekkür ederim

• Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB fazla büyüdü, önceden sadece kendisi vardı bir de şimdi mağazalar oldu. Fiyat olarak da oldukça rekabetçiler artık. Ben Technoplus denen mağazanın sorumsuzluk yaptığını düşünüyorum, gayet de kargo tutanağı yeterlidir hasar için hatta esas olan kargocunun tutanağıdır. Kutuyu istediği kadar servis açsın evde üzerinde tepinmediğinizi nereden bilelim diyebilirler.
  • Bu mağaza hala satış yapmaya devam ediyor ise ki ediyor HB bunu onaylıyor demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB rezilliğin bini bir para. Senelerdir böyleler. Yarın bu konu da diğerleri gibi unutulur gider.
  • Şu sözü unutma HB

"İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi yeğlerim"

Bosch dayı bunu boşuna söylememiş.

• Hepsiburada.com'da benim de olumsuz bir yaşanmışlığım var. O yüzden hiç bir şekilde kendilerinden alışveriş yapmıyorum, hatta kullanıcı yorumlarına bile bakmıyorum çünkü çoğu olumsuz yorumun yayınlanmasına izin vermiyorlar.
  • Amazon gelsin bu kan emicilerden 1 tane kürdan almam. Teknosa da aynı bok, hepsiburada da hepsi aynı bokun laciverti. Bu ülke malesef edepsiz ahlaksız karaktersizlerle doldu taştı.

• FLowme131 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı hocam inşallah sorun çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: FLowme131

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

Hepsiburada telefon satıyor satıcı hepsiburada diyor ithalatçı garantili diyor
    adamlra diyorum kim ithalatçı kim servis veriyor
    bilgi veremeyiz diyorlar

Genellikle Delta veya KVK oluyor hangisi olursa olsun bence ithalatçı garantili almak garantisiz telefon almaktan farksız. İthalatçı garantili alackasanız sigorta yaptırın direk garantiyle muhatap olmazsınız. Başka türlü alınmaz.

Kvk ithalatci urun satmiyor diye biliyorum

Tek istisnasi xiaomi. Xiaominin Tr ofisi yok ve distribütörlüğünü yapan da yok. Ama kvk, kendi garantisi ile xiaomi marka telefonlar satiyor.

• Yazdıklarına sonuna kadar katılmakla beraber ne yapsalar yanlarına kalıyor güzel ülkemde adalet kişiye göre işliyor nede olsa haliyle sonuna kadar kullanıyorlar tüm açıkları.
  • Internetten alisveris yapilmaz en azindan turkiyeden...

Bastan asagiya sistem bozuk.

• Bu ülkeye bi Amazon şart her zaman diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.