Şimdi Ara

Hepsiburada.com REZALETİ --- SORUN ÇÖZÜLDÜ Technoplus Yardımcı Oldu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
5
Favori
40.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
740 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bende tam o satıcıdan 49uh850v alacaktım vaz geçtim hatta şuan H. B de satışı yok galiba

Gittigidiyordan alsam problem çıkar mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon çabucak gelsede şu bizim online alışveriş sitelerine ticaret ahlakı nasıl olurmuş bir öğretse. Satışları kesildimi bak nasılda adam oluyorlar o zaman. Fakat Amazonunda yönetimini inşallah bizimkilere vermezler, yoksa onunda suyu çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 5 Ekim 2017; 16:24:12 >
  • Amazon dan 350 dolarlık kulaklık sipariş i verdim yanlışlıkla farkında olmadan. Kulaklık kargoyla geldiğinde öğrendim ve geri iade deyip Amazon.com müşteri hizmetleri ile google translate yardımıyla durumu izah ettim, kargocu şubesine gitmeden daha benim kredi kartından çekilen parayı iade ettiler. Adamlar da hizmet bu şekilde yani.

İnşallah türkiyeye de gelir kurtuluruz bunlardan.

• Geçenlerde, burda gitti gidiyor sitesi ile ilgili bir arkadaş birçok sahtekar satıcıları deşifre ediyordu. Bugüne kadar internet üzerinden hiç alışveriş yapmadım ama bunları görünce gerçekten bana tecrübe kazandırdı. Çok şüpheciyim 2 senedir. Pc ile ilgili nasıl yapsam diyordum sordum soruşturdum inventus'da karar kıldım pahalı mı evet pahalı ama içim rahat. Kısaca şunu demek istiyorum. Gitti gidiyor hepsi burada vs. Bu gibi siteler gerçekten çok şikayet edilen siteler arasında etiket oldu. Sakız dahi alınmaz bu sitelerden para kolay kazanılmıyor gerçekten insan birikim yapıyor yemiyor içmiyor biriktiriyor onlar ise bir çırpıda telef ediyor. Zaten dolar yükseliyor alıcı kişi tam parayı tamamladım derken bir de bakıyor ki, dolar yükseldiği için elindeki para alacağı ürünü karşılamıyor. Fırsatçı satıcılar da boş durmuyor..

• Şerefsiz bunlar ya. Konu güncel.
  • ABD de AVM ler kapanmaya başladı .

Gelecek e-ticaret te.

Eninde sonunda e-ticaret oturacak,

sahtekarlar, müşteri memnuniyeti nedir bilmeyenler ayıklanacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut2123

Geçenlerde, burda gitti gidiyor sitesi ile ilgili bir arkadaş birçok sahtekar satıcıları deşifre ediyordu. Bugüne kadar internet üzerinden hiç alışveriş yapmadım ama bunları görünce gerçekten bana tecrübe kazandırdı. Çok şüpheciyim 2 senedir. Pc ile ilgili nasıl yapsam diyordum sordum soruşturdum inventus'da karar kıldım pahalı mı evet pahalı ama içim rahat. Kısaca şunu demek istiyorum. Gitti gidiyor hepsi burada vs. Bu gibi siteler gerçekten çok şikayet edilen siteler arasında etiket oldu. Sakız dahi alınmaz bu sitelerden para kolay kazanılmıyor gerçekten insan birikim yapıyor yemiyor içmiyor biriktiriyor onlar ise bir çırpıda telef ediyor. Zaten dolar yükseliyor alıcı kişi tam parayı tamamladım derken bir de bakıyor ki, dolar yükseldiği için elindeki para alacağı ürünü karşılamıyor. Fırsatçı satıcılar da boş durmuyor..

Gitti gidiyor un güzel yanı ürünü teslim aldıktan 1 hafta sonra parayı satıcıya vermesi iptal etmesi daha rahat . Tabi onda da sorun oluyordur amazon gibi değil

• İnsanlar bu görüntüleri gördüğü zaman, gerçekten güven dediğimiz olay sıfıra iniyor haklı olarak.

• Aynısı benimde başıma geldi hocam,bende gg'den almıştım,benimkinin enteresan tarafı aynı sizinki gibi kutuda hasar vardı,tutanak tuttuk servis geldi açtı hasar olan yere strafor köpük denk geliyordu ve kopukte bir milim iz yoktu ama televizyon hasarliydi.Bende geri gönderdim bekliyorum su an satıcı tv'yi satıştan çıkarmış su an.Bekleyip göreceğiz.Ne yazık ki piyasa çakal dolmuş.@FLowme131

• hepsiburada.com dan alışveriş yapmıyorum bende yaşadığım kargo sorunlarından dolayı kimseye de önermiyorum. umarım en kısa sürede sorununuz çözülür. hakem heyetine vermenizi özellikle öneririm
  • Hepsiburada telefon satıyor satıcı hepsiburada diyor ithalatçı garantili diyor
    adamlra diyorum kim ithalatçı kim servis veriyor
    bilgi veremeyiz diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

Hepsiburada telefon satıyor satıcı hepsiburada diyor ithalatçı garantili diyor
    bilgi veremeyiz diyorlar

Genellikle Delta veya KVK oluyor hangisi olursa olsun bence ithalatçı garantili almak garantisiz telefon almaktan farksız. İthalatçı garantili alackasanız sigorta yaptırın direk garantiyle muhatap olmazsınız. Başka türlü alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bicer79

Valla bende tam o satıcıdan 49uh850v alacaktım vaz geçtim hatta şuan H. B de satışı yok galiba

Gittigidiyordan alsam problem çıkar mı acaba

Satıcı arayıp servis raporunu bulamadıkları için iadeyi reddettiklerini söyledi. Whatsapp dan ulaştırdım belgeleri, televizyon ellerinde olduklarında iadeyi kabul edeceklerini söylediler.
  • 600 TL ye aldığım klavyeye meyve suyu döküldü. Hb ye onarılmasını istiyorum diye kayıt oluşturdum kargo kodu verdiler o kodla yolladım. Urun ellerine ulaştı diye mail geldi. Daha sonra urunun bedelini bana geri yolladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FLowme131

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

Hepsiburada telefon satıyor satıcı hepsiburada diyor ithalatçı garantili diyor
    bilgi veremeyiz diyorlar

Genellikle Delta veya KVK oluyor hangisi olursa olsun bence ithalatçı garantili almak garantisiz telefon almaktan farksız. İthalatçı garantili alackasanız sigorta yaptırın direk garantiyle muhatap olmazsınız. Başka türlü alınmaz.

Kvk ithalatci urun satmiyor diye biliyorum

• FLowme131 kullanıcısına yanıt
    Siz servis raporunu gönderdim demiştiniz diye biliyorum neden yok dediler ki

• FLowme131 kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da isen Trump towers te iki dakikada hallet

• quote:

Orijinalden alıntı: bicer79

Siz servis raporunu gönderdim demiştiniz diye biliyorum neden yok dediler ki

Belki yetkili olmayan bir kişi falan kaybetmiştir söylememiştir bilemiyorum, ben koymuştum. Satıcı bana ulaştı whatsapp dan bizzat raporları attım televizyonu da gönderdim. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi.
  • UP
  • Yazıklar olsun. Nerde eski hepsiburada. Rezil etti kendini. Güven bir kere sarsıldı mı çöküş yakındır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.